Fedora makeup

Det er en liten stund siden jeg hørte om dette merket, og helt siden da har jeg hatt lyst til å teste det. Det er selveste Jane Iredale som står bak merket, og navnet "Fedora" kommer fra en type hatt som skal beskytte ansiktet. Dette er et merke som kun blir solgt hos Vitus Apotek og hos noen utvalgte hudpleiesalonger.

Fedora sminken består av kun naturlige ingredienser, og er spesielt laget for å pleie huden din. "Alle produktene i serien er hypoallergeniske og dermatologisk- og sensitivitettestet. De inneholder ikke talkum, FD&C fargestoffer eller syntetisk duft. De er vegane og glutenfrie, og er selvsagt ikke testet på dyr."  Høres ikke det bra ut, så vet ikke jeg! ;) 

Idag var jeg nede i Haugesund for å sjekke ut merket, og ble veldig glad når jeg såg at de hadde et supert tilbud! Fedora serien er nemlig satt opp slik at det finnes en liten, og en stor palett. Oppi disse kan du selv velge hva du vil ha oppi: pudder, blush, øyenskygge eller bronzer. De har også mange andre produkter til både lepper, bryn og vipper. Om du skal sette sammen en hel pallett blir det selvfølgelig litt dyrt, men nå har Vitus Apotek tilbud på et starterkit!

I starterkitet får du pudder, blush, primer, lipgloss, pudderkost og en fuktighetsspray for samme prisen som kun pudderet koster til vanlig, altså 295,-!  Kit'et finnes i light, medium og medim plus. Jeg valgte Light:

Kitet kommer i en smart liten toalettmappe:

Den lille paletten følger med:

Foundation primer, pudderkost, lipgloss og fktighetsspray:

Pudder i fargen Light plus og blush i fargen glowing:

Har prøvd sminken litt nå, og den virker kjempebra! Tok et bilde, men her tok jeg bare over den sminken jeg allerede hadde på. Så får ta et bedre bilde til helge. Kommer sikkert til å lage et innlegg til etter at jeg har prøvd sminken en stund, for og fortelle om den virkelig er så bra som den virker :)

Her har jeg pudderet, blush'en og lipglossen på! Tok også litt fuktighetsspray over!Ser lovende ut til nå i hvert fall! :) Nå stikker jeg snart til en av mine beste venninner for å feire 20 års dagen hennes! Før det er det litt kakebaking med Kristine ;) Mmmm Brownies<3

 

Janne

 

 

hits