Countryfestivalen i Seljord

26-29 juli var jeg på Contryfestivalen i Seljord. Hadde egentlig ikke tenkt å reise opp i år, men de klarte å overtale meg til å bli med ;) Angrer ikke på det! Hadde en fantastisk langhelg der oppe. Været var kjempebra, hadde kun en dag med regn. Møtte masse kjekke folk, lo så jeg grein, og koste meg på bl.a Hellbillies-konsert! Her er et lite bildedryss fra helgen. Noen fra mobilen min, og noen har jeg stjelt fra Silje og Reidun ;)

Barte-tatoveringen til Frode ble en suksess!

God stemning i bussen :)

De to flotte snuppene mine med chaps og nye skinnvestar! ;)

Meg og Rune :)

God gjeng ;)

Litt sleten gjeng dagen derpå ;)

Koffer har du kje bart??

Alle ville posera med den flotte bilen min :) haha

Koser oss i sola!

Krøplingen Amund :)


Stine knuser guttene i håndbak ;)


Mye bra underholdning i bussen...


Tusen takk for en fantastiske helg alle sammen! :) Gleder meg allerede til neste års Countryfestival ;)

Janne

Helgen som var

Hadde det helt fantastisk i Skånevik forrige helg! Torsdag var vi på Beth Hart konsert, og dronningen leverte som alltid!:) Fredagen var vi nede i sentrum og shoppet litt og drakk noen cider mens vi hørte på god musikk på House of Blues. Vi pleier hvert år å jobbe på en av kveldene, i år var det fredagskvelden. Jeg og Tina fikk som vanlig yndlingsplassen ute i baren ;) Er faktisk utrolig morsomt å tilbringe en kveld på den siden av baren også! Denne kvelden var det Thin Lizzy som sto for hovedunderholdningen. Fint å stå i baren ute, og få med seg hele konserten på et normalt lydnivå ;)

Lørdagen var uten tvil den beste dagen! på dagtid var vi igjen nede i sentrum, denne dagen hørte vi litt på lokale band som fikk spille i samarbeid med radio 102. Tina kjente gitaristen i det ene bandet, så de måtte vi selvfølgelig få med oss. Etter det var vi et par timer på House Of Blues, der vi blant annet hørte på en fantastisk finsk dame! Erja Lyytinen het hun. Hadde aldri hørt om henne før, men håper ikke det blir siste gangen. Hun lagde virkelig liv! :) Etter dette hadde vi vors utforbi campleten. Det regnet litt denne dagen, men vi hadde heldigvis en svææær pressening med, og fikk ordnet oss tak! Regnet gidde seg utover kvelden, så da brakte det løs med Twisted Sister konsert!!! En helt fantastisk konsert :D Håper virkelig jeg får oppleve flere konserter med de. Magisk :)

 

Glemte som vanlig å ta særlig med bilder... Men har stjelt et av Evy ;)


DEE!

På søndag var vi en hel gjeng som for på Paintball! Utrolig skummelt de to-tre første rundene... Men etter hvert ble det ganske så gøy!:D Var jo faktisk ikke så vondt å bli skutt! Har et ganske stygt blåmerke, og noe som ser ut som et sugemerke på rompa... Men absolutt verdt det ;) Skal uten tvil gjøre det igjen!

Så alt i alt hadde jeg en fantastisk helg! Kjente det var godt med en langhelg... Denne helgen derimot blir det intens jobbing... Jobber kveld idag, og imorgen skal jeg jobbe dobbelvakt på Bianco. Gruer meg litt, men det går vel bra ;) Etter jobb imorgen så rekker jeg bare å springe gjennom dusjen før det er "på an igjen" med festival. Da står Vikedal Roots Music Festival på menyen!:D  Ha en flott helg alle sammen!

 

Janne


 

Skånevik Blues Festival

Ferdig å pakka! Nå gjenstår d bare å hiva d i bilen, å henta Tina i Skjold, så er me på vei!!! :D

Nye innkjøp!

Har shoppet litt i det siste:

Nytt baderomssett fra Casa Interiør:

Blondekjole fra Vero Moda:

Festival-boots fra Bianco:

Triologien Hunger Games - Anbefaler virkelig disse bøkene! Begynte nettopp på den tredje og siste boken, og jeg er hekta ;)Nå får jeg fortsette festival-pakkingen! Håper jeg ser DEG på Skånevik Blues Festival i helga :)

 

Janne

Bursdagspresanger!

Forrige onsdag, 27 juni, ble jeg 22 år gammel. Dette ble feiret med vaffler, kake og besøk av både familie og svigerfamilie :) Fikk masse fint! Jeg hadde jo allerede fått fryseboksen av mamma og pappa, men jeg fikk også en edderkoppspray. Haha. Jeg har fobi for edderkopper, og har derfor aldri våget meg ut på altanen vår! Så nå skal det sprayes, så kanskje jeg tør å bevege med ut... Plattingen skal i hvert fall sprayes ned! Det kryr jo av de ekle dyrene her...

Tok bilder av det meste jeg fikk, utenom dette fikk jeg også penger og to strandstoler!:) Fikk også en stor flott ramme, men den tenkte jeg å ta bilde av når den er hengt opp.

Plastikk vinglas til å ha med på festival, i lilla!;)

Kjempestilig lommebok fra Daniel Hechter:

Flotte pyntevaser:

Tina mener jeg søler mye, og liker å ha snopet for meg selv... Kan vel ikke nekte på det ;)

Pulsklokke! Endelig :) Skikkelig god treningsmotivasjon!

Duftspray og bodylotion fra Victorias Secret :) Nydelig sommerduft på disse!

Bunadsring! Gleder meg allerede til neste år;) Synd bunaden bare blir brukt en gang i året...

Kult kort fra Kristine som har vore i Florida!:D

+ at Kristine kjøpte Free Runs for meg i USA!:D

Og malte disse dødskule bildene til meg x) Haha.. *Internt*Bursdagen i år var altså nok en gang en suksess!

Jeg fikk i tillegg byttet frontruten på bilen min, på Viking Redningstjeneste sin regning! Haha. De klarte å lage en stor sprekk i ruten da de sko låse opp bilen ;) Vimsen meg hadde nemlig låst nøklene inne...

Nå skal jeg pakke videre, for imorgen går nemlig turen til Skånevik Blues Festival! :D Gjett om jeg gleder meg!!

 

Janne

Fornøyd nå Tayla? ;D

Finfin helg:)

Har hatt en kjempekoslig helg! Fredag slappet jeg bare av, før jeg var sjåfør på søsteren min senere på natten. Lørdag ble det noen timer med jobb før jeg for inn til KristineBestis for en kosekveld med ost, vin og kjeks :) På søndag ble det et lite sykebesøk hos Christine <3
Nå er det litt rydding i heimen, før det blir litt shopping og jobbing ;)

Rolig helg?

Åh gjett om jeg får lyst å gå ut når jeg hører disse sangene:

 

 

 

Meeeen jeg har jobbhelg så blir en rolig kveld på meg... Kanskje imorgen? :D

Håper alle har en flott helg<3

 

Janne

Ønskeliste!

Nå er det ikke lenge til jeg fyller hele 22 år! Den 27. juni for å være presis ;)

Ifjor postet jeg ønskeliste her på bloggen både til bursdagen og til jul, og siden det var en så stor suksess (Les: jeg fikk ca alt jeg ønskte meg!) så gjør jeg det igjen.

Her er årets ønskeliste:


 

 • Solpudder fra Art Deco. Mange parfymerier har nå et tilbud på pudderet samt en pudderkost til kun 200kr.
 • Ring til bunaden.
 • Min absolutte favoritt sommerparfyme! "DKNY - be delicious fresh"
 • Sølv til bunaden, det du bruker til å feste sjalet. Har klart å miste mitt :(
 • Nike Free Runs! Virker som noen geniale og utrolig behagelige joggesko.
 • Pulsklokke

 

Utenom dette står også gavekort på hudpleiklinikk veldig høyt på lista ;) Ellers er jeg veldig glad i all slags dill dall som smykker, ringer, pynteting osv :)

 

Janne

Da var helgevasken tatt...

Ikke på leiligheten da.. Selv om det kunne trengs;)

Kostene jeg bruker til vanlig har nå fått en grundig vask med sjampo! Det trengtes virkelig. Er ganske sløv på det området ;) Nå får de ligge å tørke til imorgen. Da skal jeg nemlig hjelpe en venninne med sminken før hun skal i bryllup :)

Nå er det jobbing for min del. Senere ikveld blir det kos på naustet til Mona!:)

 

Ha en flott helg alle sammen <3

 

Janne

Bianco

Heldige meg vant en konkurranse vi hadde på Bianco om hvem som hadde best mersalg og solgte mest skopleie i april. Da fikk jeg en valgfri ring og 3pk med neglelakk :) Her ser dere hvilke jeg valgte:

Fine?:D Syns fargene var så sommerslige og freshe... Var litt dårlig lys når jeg tok bildene, så fargene er enda finere i virkeligheten.
Jeg ble forresten også kåret til månedens ansatt på forrige personalmøte :)

Ha en fin tirsdag alle sammen! Jeg stikker på jobb snart.

Janne

Skjold på tvers

Resten av helga mi var slettes ikke verst den heller! Da jeg kom hjem på lørdag i 2-3 tiden for jeg rett ned til fotballbanen i bygda og så på Tore og resten av laget som spillte sin første fotballkamp for sesongen. Etter kampen for vi opp til svigers, da svigermor fylte 50 år på lørdag! Der ble det både gaveutdeling, verdens beste hjemmelagde pizza og litt skravling før det bar rett hjem for litt fiksing. På kvelden skulle vi nemlig på fotballfest.

Jeg holdt meg edru, for på søndag gikk jeg nemlig Skjold På Tvers! Kvelden ble uten tvil en suksess. Vi storkoste oss både på vors på kjøkkensenteret, og havnet til slutt i utdrikningslaget til Mira. Utrolig morsom kveld med både allsang, dansing, steving, "karaoke" og pølse i brød;) Kom meg ikke i seng før nærmere halv 3, noe jeg angret litt på da jeg måtte kave meg opp kl 07.00 neste morgen...

Så til overskriften! Jeg gikk som sagt Skjold På Tvers på søndag. Skjold er bygda jeg er fra, og SPT er en tur som blir arrangert en gang i året. Første året var i fjor. Turen går over 9(!) nuter, og er vel ca 23,8km lang. Tror normal tid og bruke er mellom 6-8 timer. Det er også en Elite-gruppe du kan melde deg på. Den starter kl 13.00 (vi startet halv 9-9) og de som melder seg på her er de som har kondis godt over gjennomsnittet... Rekorden i elitegruppen er på 2timer og 13 minutt. Slettes ikke verst! Selv gikk jeg ilag med Tina, søsteren min, og vi brukte rett over 6 timer. Veldig fornøyd med det! :)

Vi hadde selvfølgelig rompetasker på!

Ca halvveis på turen begynner det å hagle intenst. Utrolig vondt! Heldigvis ga det seg etter et kvarter.


Her står vi på den siste toppen! Søljåsen. Her var jeg riiimelig sliten, så gleden var stor da en snill dame kom bort å ga oss sjokolade :) Tusen takk snille dame<3 Trur aldri sjokolade har smakt SÅ godt.hehe.. Måtte pose litt med mål-skiltet ;) Her var det bare ca 40min igjen av turen!Alt i alt var det en fin men hard tur! Været var stort sett veldig bra, bortsett fra den lille haglebøyen som kom. Traff på mange koslige folk på veien også:) Det var faktisk over 500 påmeldte! Skal så absolutt gjentas til neste år. Kanskje blir det en ny rekord?;) I fjor gikk vi på 8 timer, så hadde i hvert fall fremgang i år!

Nå har jeg bare hatt to rolige dager med jobbing og soving. Utrolig gangsperr og sliten i hele kroppen. Men den mestringsfølelsen du får er absolutt verdt det.

 

Janne

We Love The 90s og Elite-reunion

Har hatt en fantastisk helg! Det startet på fredag da jeg tok en etterlengtet tur ned til Stavanger, for og møte noen av de herligste jentene jeg vet om. Vi skulle nemlig ha en ny reunion med eliten fra folkehøgskolen!

Først tok jeg turen til Christina og sjekket ut den nye leiligheten til hun og typen. Kjempekoslig plass! Etter det reiste vi ilag til Tina som bor i Sandnes. Her møtte vi resten av gjengen, kun med unntak av Kaja og Emilie som desverre ikke kunne bli med. Det ble taco, vin og masse skravling før turen gikk videre til We Love The 90s!

Kvelden var absolutt vellykket, selv om vi var litt slitne på slutten og droppet byturen. Vi stakk heller hjem og hadde nach. Kjente jeg var  veldig glad for det dagen etter. Desverre måtte jeg tidlig hjem dagen etter, da jeg satt på med en kompis av meg hjem igjen. Storkoste meg gjorde jeg uansett! Her er et par bilder fra kvelden:Takk for en herlig helg jenter<3

 

Janne

 

 

Nye linser.

For noen uker siden kom jeg meg endelig til linsekontroll, etter å ha glemt ut hele linsebruket mitt i flere måneder. Beskjeden jeg fikk var ikke helt uventet, synet hadde blitt litt verre. Synet på høyre øye var likt som før +1.5, mens det venstre hadde gått fra +1,75 til +2. Ikke så aller verst med andre ord. Jeg fikk en prøvelinse på (bruker månedslinser) og gikk fornøyd hjem mens jeg tenkte at nå skulle endelig hodeverken lette litt. Lykken varte ikke mange dager, da jeg plutselig endte opp slik:

Haha. Uten sminke, og fremdeles litt hoven på øye...

Jeg våknet rett og slett opp med vondt på øye en dag, og det ble bare verre og verre utover dagen. Da jeg kom hjem fra jobb i 9-tiden om kvelden fant jeg ut at jeg bare måtte ta ut linsen. Det ble verre med en gang, men gidde seg etterhvert, og da jeg la meg følte jeg det var ganske bra igjen. Den gang ei. Da jeg våknet neste dag hadde jeg utrolig vondt i øye! Føltes som om noen hadde skjært i det med en kniv... Det var så vondt at jeg ikke klarte og åpne det, og det andre øye var også litt hovent. Jeg fikk time hos legen samme dag, og han mente jeg hadde fått en rift i hornhinnen. Ikke vet jeg hvordan det skjedde men. Kunne hvis komme av rusk på øye også... Så fikk jeg altså et tykkt lag med krem innpå øye, og denne svære(!) bandasjen så jeg måtte gå med helt til neste kveld. Kan tro det var gøy å sitte i kassen på coop å se slik ut. Fikk en god del spørsmål kan du si! Da jeg tok av bandasjen var det heldigvis helt bra igjen.

Var på ny linsekontroll igår, og da såg alt fint ut. Det vi derimot fant ut var at jeg sannsynligvis har enda dårligere syn! Så om et par uker (når jeg er ferdig med disse linsene jeg har nå) så skal jeg prøve styrken +2 på høyre, og +2,5 på venstre. Får håpe det blir bedre da!

Kjenner jeg begynner og angre litt på det å legge ut bildet over nå... Men men, når alle på coop så meg slik, så kan vel dere også få dere en god latter ;)

 

Janne

Surprise-party for Maren

Sist helg stelte vi i stand et aldri så lite surprise-party for Maren som fylte 20 år sist uke. Gjett om hun ble overrasket!:D

Her er et lite bildedryss fra kvelden:

Ble ikke så mangen bra bilder da men, morsomt var det i hvert fall ;) Bursdagsbarnet er selvfølgelig hun med prinsessekronen!

 

God påske alle sammen :)

 

Janne

Hey, I put some new shoes on...

And suddenly everything's right!:D


Åååhh.. Jeg har egentlig ikke lyst til å ta de av. Noensinne..

Jobbet på Bianco på lørdag, til kl 14.00. Senere på kvelden skulle jeg i surprise-party for søteste Maren. Da måtte jeg jo bare ha meg noen nye sko :) Siden jeg var overbevist om at de kom til å bli forferdelige å gå med utover kvelden, kjøpte jeg meg noen supersøte ballerinasko også. Akkurat DE trengte jeg faktisk :) Eiger utrolig nok ikke et eneste par ballerina-sko!

Men det viste seg faktisk at pumps'ene var skikkelig behagelige på! Så det eneste jeg brukte ballerinaskoene til var når jeg kjørte opp til festen :) Pumps'ene var litt store til meg (er egentlig str 37 1/2, så jeg gikk for 38), så jeg hadde både halvsåle fremme i skoen, og antislip bak med hælen. Sikkert derfor de var så behagelige :) Samt en perfekt passform på skoen selvfølgelig!

Her er litt flere bilder av min nyeste flamme:

Sheer perfection <3


Begge skoene er jo egentlig utrolig upraktiske, og jeg elsker dem desto mer!;) Haha. Godt jeg er like opptatt av skopleie så selve skoene. På bildene over har jeg allerede brukt skoene en kveld, så de tåler heldigvis en støyt, selv om de er hvite ;)

Supert tips til pumps: Hvis du ser nøye etter på hælene (du ser det på bildet der de ligger i esken) så er det en liten gummi-knott på hver sko. Disse får du kjøpt på Bianco til bare 30kr for et par. De beskytter både parketten inne mot stygge merker, og hælen mot å bli skrapt opp når du går på brostein og lignende!:) Absolutt verdt det spør du meg! Og som du ser, så vises det nesten ikke.

 

Janne

Regionsfest i Bergen

For noen helger siden reiste jeg og søte Margrethe opp til bergen på regionsfest! Bianco butikken jeg jobber i er eid av kjeden, så derfor er vi med i en region. Vår region består av Bianco Oasen (Haugesund), Bianco Sundt, Lagunen og Åsane (alle i Bergen). Vi var på vors hos søte Julie som jobber på Åsane, før vi tok turen til Bergen sentrum for å sjekke utelivet!

Fantastisk kveld med masse  koslige jenter :) Her er et lite bildedryss:

Margrethe på hotellrommet. Temaet for kvelden var "En touch av animal" :)Haha. Linselus :)Bianco-sko <3Takk for en hyggelig helg <3 Tror jeg snakker for både meg og Margrethe når jeg sier at vi kommer gjerne igjen :D

Håper at resten av Oasen-gjengen kan være med neste gang også:)

 

Janne

Bloggpause

Ble visst en ganske lang bloggpause på meg... Har ikke helt hatt lysten, i tillegg til at det har blitt mye jobbing i det siste. Sjefen på Bianco ble sykemeldt, så da har jeg jobbet nesten hver dag i det siste. Nå er hun tilbake i 50% stilling, så blir fremdeles ganske mye jobb, men litt mindre :)

Jeg er selvfølgelig bare kjempeglad for å få jobbe masse!

Mye har skjedd siden sist. Har blant annet vært i Bergen på regionsfest med Bianco, på dans og revy i skjold og hatt årets første grill-vors ;) DEILIG med vår! Har også kjøpt meg en del nye ting, så legger nok ut noen innlegg etterhvert med nyheter.

Her er en fantastisk sang så lenge:

 

Originalen er uten tvil best :)

 

Janne

Fryseboks

Har fått meg fryseboks! Er jo alt for lite med de tre skuffene i kjøleskapet, så denne her kommer nok godt med ;) Dette er vel en av de minste typene, så den fikk god plass på kottet.

Dette betydde at jeg endelig kunne fryse av den gamle, noe som virkelig trengtes! Glømte å ta "før" bilde, men den var ca stappfull med is... Her er jeg nesten ferdig:

Deilig å faktisk kunne lukke døren skikkelig;)

Shoeorgasm

Disse deilige skoene blir mine den 1. Mars!!! :) Har lovt meg selv å kjøpe maks 1 par i måneden, og har allerede brukt opp februarkvoten... Kan vel uansett ikke bruke de før det blir litt finere vær! Sjekk ut Bianco.no for bedre bilde :)

Fest med Bianco-jentene!

På lørdag jobbet jeg 14-18 på Bianco, så kjørte jeg rett ned til Jeanette, sjefen min på Bianco, for å ha personalmøte og vinkveld :)

Vi koste og drakk i leiligheten en stund, og utpå kvelden tok vi en tur på byn :) Hadde det knallkjekt! Dette kan absolutt gjentas ;) Utrolig gøy å få jobbe med så kjekke damer!

Her er et lite bildedryss fra kvelden:

Jeanette sin supersøte hund Armani var også med på festlighetene ;)

 

På søndag var jeg og resten av gjengen fra Coop på Egon og spiste deilig mat, før vi dro på festiviteten for å se på teater! "Den stygge" het stykket. Litt spesielt, men ganske bra :)

 

Håper dere også hadde en fin helg <3

In love with my new shoes...
Mine nye Adela-Boot fra Bianco :)

 

Sitter nå bare her å nyter utsikten, mens knekkebrøddeigen står i ovnen...

 

 

 

 

Janne

Bianco sko

Sjekk ut nyhetene vi får inn framover!

www.kk.no/888496/sniktitt-paa-vaarens-bianco-sko

KK.no har skrevet en artikkel om sko som kommer inn i butikken framover. Mange flotte sko her :D Vi har allerede fått inn noen av de, så kom å ta en titt på Bianco Oasen!;)

Ingen tvil om at de svarte med slangeskinn skal få bli en del av min samling:


(Bilde lånt fra KK.no's artikkel)

 

Gleder meg til flere nyheter fremover!:D

 

Janne

Stikker på jobb... Gjett hvor!

 

Snakkes ikveld!

Endelig fått fikset etterveksten!

Igår var jeg endelig hos frisøren, og stripet etterveksten :)

Sånn så det ut før:


Nettopp stått opp, så var litt trøtt på dette bilde ;)


Flott ettervekst...

Etter:Håret er litt mørkere i tuppene, da jeg fremdeles har det mørke håret jeg hadde før der. Satser på at det vokser ut til sommeren ;)

Deilig å få det gjort :)

 

Janne

Da er klokken hengt opp

Endelig har jeg (Tore) fått hengt opp klokken :) Fornøyd med resultatet!

Fin dag

Idag har jeg jobbet på Bianco 10-15. Gikk kjempebra på jobb idag, fikk solgt masse, og bare hyggelige kunder :) Syns alle bør ta turen til nærmeste Bianco butikk, vi har 50% på masse varer! Både damesko, herresko og tilbehør! Mye fint :) Jeg har laget meg selv en regel om å kun kjøpe et par sko i måneden, men tror jeg sprekker... Har helt cravings på denne skoen her!Adele Boot

 

Etter jobb gikk jeg på trening faktisk! Første gang på flere måneder... Har nemlig meldt meg inn på treningssenteret som ligger på kjøpesenteret jeg jobber på :) Virker som et veldig greit treningsenter! Føltes deilig å få brukt kroppen litt, etter denne dvalen. Det ble 30min på mølla (intervaller) og ca 40min med styrketrening. Gruer meg til imorgen, er nok kjempestiv! Men men, verdt det. Håper formen kommer seg fort ;)

Nå sitter bare jeg og min kjære på sofaen og sløver. Spiser vaniljekesam med kokesjokolade og leser i den nye boka mi <3

 

Ha en finfin kveld alle søte :)

Janne

Pakker i posten

I løpet av de siste dagene har jeg fått to pakker i posten!:) Alltid gøy.


Pakke fra Clas Ohlson;)


I pakken lå det et veggur!:)


MakeupMekka hadde salg, så da kjøpte jeg meg en ny foundation og en mattende krem. Fikk også en fuktighetsspray med på kjøpet :)


Har hørt mye bra om denne, men selv ble jeg veldig skuffet. Har brukt den i noen dager nå, og er ikke særlig imponert. Den dekker virkelig ikke i det hele tatt. Den er veldig tynn, og det føles som jeg drar den av igjen når jeg prøver og smøre den på huden. Den får et lite pluss for at det lille som kommer på holder lenge, og den føles behagelig på. Passer nok best som en sommer-foundation for de som ikke har særlig mye å dekke!


Denne fikk jeg som sagt gratis. Har ikke testet den ut så mye, men den virker helt grei. Litt dårlig spray til tider, kommer litt store dråper ut. Men den lukter godt, og fukter huden :)


Denne likte jeg kjempegodt! Endelig noe som faktisk matter ned huden min ;) Du kan bruke den både over og under sminke, jeg har testet begge deler. Jeg tar en liten dråpe av produktet på en makeup-svamp og klapper det på i t-sonen (panne-nese-hake) før jeg tar på meg sminken. Den får virkelig sminken til å holde lengre, og jeg blir ikke så fort blank i pannen :)

 

 

Janne

Bursdagsfeiring

I helgen har jeg feirt både min bedre halvdel og en god venninne av meg, som begge hadde bursdag på lørdag!:) Vi dro til Gjertrud på tapas, før vi for til Haugesund for å sjekke utelivet der. Vi var en god gjeng, og kvelden ble uten tvil en suksess!:D Glemte selvfølgelig kamera, men tok et bilde av Gjertrud da hun kom ut med gratis Champis til alle ;)

På søndagen hadde jeg og Tore besøk av svigers og mamma & pappa på en liten bursdagsfeiring her hjemme :)

New Shoes

Fra Bianco ofc ;)

 

Camel Boot. Disse er utrolig behagelige på!:D Vi er nødt til å gå med Bianco-sko på jobb, så jeg trengte virkelig et par til som er gode nok å gå i på jobb. Bildene er med og uten blits.


Ingen tvil om at denne wallstickersen skal pryde mitt fremtidige walk-in-closet ;)

 

Janne

Nyttårsaften

I år som i fjor feiret vi nyttårsaften her hjemme hos meg og Tore :) Forskjellen var vel bare at i år så bor jeg faktisk her ;) hehe.

Vi samlet sammen en koslig gjeng og laget deilig kalkun. Vi var vel ca 10stk til middag, så kom det flere etter hvert. En kjempekoslig kveld, men når jeg våknet opp dagen etter og så alt rotet konkluderte jeg med at jeg aldri skal ha vors/fest/nach hjemme i leiligheten igjen... Holder fremdeles på å rydde! Juletreet mitt veltet faktisk 4 ganger... Heldigvis overlevde mesteparten av de fine julekulene mine ;)

Her er et lite bildedryss fra kvelden:Det ene nyttårsbordet. Resten måtte  sitte i stuen ;)Vi pynter kalkunen :)


Quiz-time!


Quiz-sjef Kristine!


Mitt eget Dream-team! Meg, Jokke og Tina vant sjølvsagt ;D

Morsom kveld med festlige folk!:D

Dagen derpå satt vi en sleten gjeng i den enda mer ødelagte sofaen (godt vi har bestilt oss ny!) og såg på stand-up komikere på youtube;p Middagen ble pizzabaker-pizza levert på døren... Alt er lov dagen derpå :)

Håper alle hadde en flott nyttårsaften!

Nå skal jeg til byn å kjøpe bursdagspresang til Tore og Gjertrud, som begge har bursdag på lørdag! Etterpå er det nok en kveld med jobbing på Bianco :)

 

Janne

Juletapas og romjulspub

Igår samlet jeg noen av de nærmeste venninnene mine, og sammen lagde vi tapas hos meg. Ble en del vin også ;) I 11-tiden gikk vi ned på Vindafjordhallen der de arrangerte romjulspub. Kvelden endte med et fantastisk nach hos meg og Tore ;) Utrolig vellykket kveld <3

Her er et lite bildedryss:


De aller beste jentene <3

Bildene er lånt av Christine :)

 

JanneJulepresanger

Her er noen av presangene jeg fikk til jul :)


Sparebøsse formet som en søt gris, sett med ildfaste former, vaffeljern, boks til vaskepulver, stavmikser og veggklokke.


Mobil av verdens beste kjæreste <3


Fine pulsvarmere strikket av mormoren til Tore, og en søt telysholder.


Deilige strikke-sokker strikket av svigermor :)


Søt pynteugle og vin.


Kjempepraktisk puff som både kan sittes på, og bruke som oppbevaringsplass :)


Veske fra Gina Tricot


Kjempefin klokke :)

Fikk masse annet også, bl.a en fin lampe, penger, sengtøy, bestikk, litt forskjellig pynteting, en arbeidskrakk, utstyr til å vaske bilen ++ :) Fikk med andre ord masse fint, og nesten alt jeg ønskte meg!:D Hadde en fantastisk julefeiring hjemme hos mamma og pappa, ilag med søsteren min, mormor og tante og onkel. På slutten kom også Tore, som hadde feirt kvelden hos mormoren sin :) En fantastisk kveld<3

 

De siste dagene har også vært veldig fine. 1. juledag spiste vi middag hos mamma og pappa før vi dro på dans i Sandeid. Igår hadde jeg jentene mine på juletapas hos meg, før vi dro ned på romjulspuben på vindafjordhallen :) Vi tok en del bilder igår, så slenger ut noen snart!

Håper alle har hatt en flott jul<3

Janne

Mobilblogg

Jeg fikk mobil av min kjære til jul, så nå kan jeg blogge fra mobilen :-) passte fint, for strømledningen til dataen min har nemlig sluttet å virke!

Slenger med et bilde av juletreet mitt :-) Flere bilder kommer når jeg har data!

Helgen

Har hatt en fin og rolig helg. Jobbet til kl 21 på fredag, og koste meg bare med en film hjemme på kvelden. På lørdag jobbet jeg på Bianco fra 10-17. På kvelden spiste vi pizza hos svigers, og etterpå var jeg hos Silje og koste meg :) På natten var jeg sjåfør på søsteren min og noen kompiser. Ble en sen kveld, kom oss ikke i seng før kl 5! Da var det deilig å sove lenge idag :)

På fredag malte vi forresten taket og taklistene! Endelig... Trodde egentlig taket var ganske hvitt jeg da, men du såg ganske stor forskjell! Det kommer litt interiørbilder når jeg har fått tak i juletre og pyntet litt mer her :) Har forresten kjøpt nye putetrekk også!

Handlet litt på Bianco igår også...


Døds kul clutch med slangeskinn! Den er faktisk enda kulere i virkeligheten :)


Deilig og myk hals. En kan vel aldri få nok skjerf?:)

Kjøpte meg også litt nødvendigheter som imprignering for både glatt skinn, og en for semsket skinn, samt en genial shoe-deo spray :)

Idag skal jeg bare slappe av. Startet dagen med sjokolade og julebrus :) Ikveld blir det enten bursdagsfeiring for Andrè, eller julekonsert med Mona og Maria.

Nå er forresten alle lysene på adventsstaken tent <3

God jul alle sammen!

Janne

Stavanger tur og flere innkjøp

I helga som var dro jeg og Tina, søsteren min, ned til Mormor i Stavanger. Jeg skulle nemlig ha min siste eksamen! Den gikk ikke særlig bra, men jeg sto i hvert fall ;) Og nå er jeg ferdig!! Deilig.

På fredagen dro vi på ikea for å shoppe litt julepynt. Det viste seg å bli en bomtur. Har aldri sett så dårlig utvalg i julepynt før! Så det endte med at jeg kjøpte meg noen fine blomster isteden for.


En fredslilje, en orkide og en til som jeg ikke husker navnet på... Og folkens, de er EKTE! Spørs hvordan dette kommer til å gå.. Håper de holder til over jul i hvert fall ;)

Litt vanskelig å se, men det henger altså en julekule(?) i vinduet, og i vinduskarmen til venstre er det to søte lamper fra ikea :) Ute er det grått og trist... Savner snøen litt jeg!

Ellers har jeg fått meg et par nye støvletter, på Bianco selvfølgelig ;) De gamle støvlettene mine hadde løsnet fra sålen, så det var på tide at jeg skaffet meg et nytt par:


Bilde er hentet fra Bianco.no

Jeg ble også veldig gledelig overrasket da jeg så at Bianco har begynt å selge neglelakker! Måtte selvfølgelig gå til innkjøp av en eske:)


Det er tre store neglelakker oppi hver eske, og det finnes tre esker med forskjellige farger :) Og det beste? Esken koster bare 100kr! Det kan vi like :) Du ser ikke fargen så godt her, så skal prøve å få tatt et bilde når jeg har lakkene på meg :) Idag blir det den svarte med sølvpartikler i. Fikk testet de litt igår, og de var kjempeenkle og ta på, og tørket fort!

Har kjøpt litt mer de siste ukene også, blant annet en kjole jeg tenkte jeg skulle ha på meg på nyttår :)


Denne kjolen fra Bik Bok (bildet lånt fra hjemmesiden deres) kjøpte jeg i grått, da Bik Bok hadde halv pris på hele butikken :)

Janne

Ønskeliste del 2

Kom på litt flere ting jeg ønsker meg, og dere kan jo også bruke dette til inspirasjon til hva dere kan kjøpe til venner og kjente :)

Så her er hva jeg ønsker meg:


1. Solpudder. Det på bilde er et fra Art Deco.Har et fra IsaDora nå, men er ikke særlig fornøyd med det.

2. Klokker. De to på bildene er fra CMYK. Jeg ønsker meg veldig en klokke, er usikker på om jeg liker sølv eller svart best egentlig. Det viktigste er at den sitter godt på håndleddet. Jeg har et ganske lite håndledd, så det er viktig at selve uret ikke er for stort, og at reimen kan justeres!

3. Parfyme med "pumpe" (link). Usikker på hva det heter, men synes i hvert fall sånne flasker med en pumpe på er sååå fine. Jeg får aldri nok av parfymer, bruker de opp veldig fort også. Fikk en av min kjære i fjor, men den er så og si tom! Så ny parfyme slår aldri feil :) Denne er fra Victorias Secret, vet ikke om den lukter godt, men den har fått mye skryt.

4. Ny mobil, uten abonnement. For tiden bruker jeg bare den gamle til pappa. Funker fint den, men hadde vært gøy med en smartphone :) Er nok litt i dyreste laget for julepresang, men kan jo håpe på at jeg får litt penger, så jeg har råd til en selv ;)

 

Hvordan ligger dere an med julepresanger? Selv har jeg bare to igjen. Mormor og min kjære! De får jeg ta på neste lønning, for nå er det ganske tomt på kontoen ;) Ønsker alle en fiiin førjulstid<3

 

Janne

 

 

Første søndag i advent

Det første lyset er tent :)Har også kjøpt meg litt julepynt fra kremmerhuset:

 

Litt peiskos :)


Håper alle har hatt en fin helg :) Selv har jeg bare jobbet og slappet av. Fint det også av og til ;)

 

Janne

Ny jobb!

Det har vel aldri vært en hemmelighet at jeg har en svakhet for sko... Aner ikke hvor mange par sko jeg har, men det var i hvert fall mer enn jeg fikk plass til hos Tore, så halvparten står fremdeles hjemme:p Uansett hvor mange par jeg har, har jeg alltid lyst på flere. Sko er rett og slett en lidenskap! Nå har jeg fått muligheten til og jobbe med det også! Jeg har nemlig fått meg jobb på ikke hvilken som helst skobutikk, men Bianco, min favoritt skobutikk!:D Butikken jeg skal jobbe på ligger på Oasen kjøpesenter:) Jeg skal jobbe der et par kvelder i uken. Har allerede vært der et par ganger, og igår jobbet jeg for første gang alene!

Stortrives med den nye jobben :) Viste seg også at jeg kjenner to av jentene som jobber der, og det er jo absolutt et pluss!:D Jeanette, sjefen min virker også kjempekoslig :) 

Sko<3

Ved neste lønning blir det nok et par nye sko ja!:D

Kristiansand!

Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg vært i Kristiansand i helgen. To av mine beste venner fra folkehøyskolen bor og studerer der nå, så resten av jentegjengen bestemte oss for å reise ned dit en helg. Kaja og Emilie kom fra østlandet, mens jeg og Christina tok tog fra Stavanger og ned. For min del begynte reisen tiiidlig fredags morgen, da jeg først måtte ta buss til Stavanger.

Jeg og Christina var fremme i 2 tiden, og for rett hjem til Tina der vi skulle bo for helgen. En liten stund etter kom Christina B, som også bor i Kristiansand. Vi for ut på litt shopping (kjøpte blant annet kjolen jeg har på meg på bildene) og senere på kvelden ble det taco og masse prating da Emilie og Kaja endelig kom :)

Lørdag brukte vi til å sove lenge, enda litt mer shopping og til slutt vors hos Tina! Vi fikk også besøk av et par venninner av Tina, så vi ble en liten gjeng til slutt;) Etter vorset dro vi ut på byn. Kristiansand var absolutt en gøy by å dra ut i! Kvelden ble avsluttet med en deilig bakt potet... Lov å skeie ut litt i helgene ;)

Jeg har jo fremdeles ikke noe kamera, men jeg har fått låne litt bilder av søte Christina! Så her kommer et lite bildedryss:Tusen takk for en fantastisk helg jenter<3 Håper ikke det blir like lenge til neste gang :)

 

Janne

 

Gjenforening med Eliten!

For et par år siden gikk jeg på folkehøyskole, og ble der kjent med blant annet en fantastisk jentegjeng. Vi gikk alle i samme klasse, og kalte oss for det svært passende navnet Eliten ;) Bli ble veldig godt kjent iløpet av året, og har i ettertid holdt kontakten. Noe jeg er veldig glad for!

I morgen reiser jeg ned til Kristiansand der to av jentene bor fortiden, for ve skal nemlig ha en liten reunion :) Gleder meg som bare det til å se alle jentene igjen!:D

Her er noen flotte bilder av oss;)Såå glad i dere jenter<3

 

Janne

Ønskeliste for julen 2011!

Her kommer noe av det jeg ønsker meg til jul :) Er helt sikker noe mer, men er ikke lett å komme på i farten...

 

 • Stoort speil med en tykk fin sølv-ramme rundt. Et slik har jeg ønsket meg leenge. Synes det er så fint med et stort speil i gangen.
 • Sodastream! Jeg elsker saft med kullsyrevann, men det blir litt dyrt å kjøpe farris hver gang... Så dette virker jo genialt :) De har en på tilbud nå på Jula.
 • Stavmikser! De selger billige på både Clas Ohlson og Obs :)
 • Vaffeljern! Vaffelelskeren som jeg er, så er det merkelig at jeg ikke har et allerede.. Tips: på Coop har de medlemstilbud på et dobbelt vaffeljern nå, til bare 279kr :)
 • Stor og flott veggklokke! Jeg vil ha en litt kraftig og brun veggklokke, som for eksempel denne som jeg fant på Clas Ohlson.
 • 88-palletten!  Jeg har klart å knuse min!:( Denne selger de nå på nelly.com til bare 200kr!

 

Ellers blir jeg alltid glad for smykker, ringer (!), armbånd og alt av dill dall :) Ønsker meg også pynt til leiligheten!

Og sist men ikke minst: en snusfri samboer.. ;)

 

Janne

Stavanger!

Akkurat nå sitter jeg i en søt leilighet i Stavanger sentrum, hos min kjære eks-roomie Christina!:D Kom ned hit igår, og for straks til Sandnes for å få utdelt eksamen.Overnattet hos Christina og  idag reiste jeg tilbake til  Sandnes for og ta den første av i alt to praksiseksamener. Det ble svært lite øving på forhånd av eksamen (som vanlig...), men var overrasket over hvor bra det gikk idag :) Fikk karakteren 4, og det er jeg veldig fornøyd med!;)

Ikvell er det feiring med vin som står på menyen! Sitter å venter på at Christina skal bli ferdig på jobb nå. Håper alle får en flott helg<3Meg og min favoritt-roomie<3

 

Janne

Jentekveld 2011!

Det ble en veldig travel dag igår, da jeg måtte jobbe til kl 3 i Etne. Ble ikke mye tid til pynting eller vors. Det var rett hjem å hive på seg finstasen, før jeg tok turen til Silje. Der rakk vi et lite glass vin, før sjåføren tok oss til byn, nærmere bestemt Rica Maritim!

Jeg har jo ikke et kamera som fungerer så bra, så det ble ikke til at vi tok noen bilder igår. Men Haugesund Avis tok et bilde av oss, så sånn så vi altså ut igår :)


Bilde lånt fra h-avis.no


Hadde en koslig kveld! Foredraget med Phil Phillips var absolutt høydepunktet!! For en mann!:D Kommer han til Haugesund igjen, skal jeg sitte klar for å bestille billett for å si det sånn...

Ellers fikk vi med oss både catwalkshow, foredrag med Jan Thomas, å masse spennende stands :) Satt en liten demping på stemningen da en gjeng crazy kvinnfolk stjal alle goodiebags'ene, men vi fikk nå en liten erstatning for det i det minste ;)

 

Nå er det rydding/vasking av leiligheten som står for tur. Ikveld er det dans på Vindafjordhallen :)

 

Janne

Nye øredobber

For noen uker siden vant jeg et par nydlige øyredobber på denne fantastiske bloggen. Fikk ikke til å ta noen bra bilder av øredobbene selv, så det nederste bilde har jeg lånt fra Ingrids blogg :)Utrolig fornøyd med de nye øyredobbene mine :) Her er et bilde der jeg har de på:Tusen takk Ingrid :)

 

Janne

Helga!

På lørdag var det Halloween-fest!:D Etter vors for vi på Stødden, studentpuben i Haugesund det de arrangerte Halloweenkro. Etterpå tok vi turen ned på kaien og Krashna :) Har bare bilder fra vors. En koselig kveld med kjekke folk!:D

Her er et lite bildedryss:Kjekke Vivian hadde med seg falskt blod som smakte mint. Det var absolutt en suksess utøver kvelden ;)

Tusen takk for en kjekk kveld folkens!:D 

Pakke fra Coverbrands

 

Har helt glemt å vise pakken fra Coverbrands! Det tok litt tid før jeg fikk alt, da de første sendte feil. Jeg bestilte en foundation og et pudder, men fikk pudder og concealer. Som plaster på såret fikk jeg 4 prøver med ansiktskrem fra Ole Henriksen og 3 leppestifter fra Barry M :) Har fått testet produktene i en ukes tid nå, så skriver en liten anmeldelse under!Foundation fra The Balm:

Dette skriver produsentene: Inneholder masse vitaminer som A, E, C, olje fra soyabønner og voks fra bier.Den skal hjelpe til med å beskytte mot rynker, og er spesielt bra for det delikate øyeområdet. Den gir masse fuktighet, varer hele dagen og skjuler ujenvheter i huden.Den inneholder ikke parabener, og passer til alle hudtyper.

Førsteinntrykket mitt var ikke så bra. Forpakningen er nemlig svært dårlig, og lyser av dårlig kvalitet. Det kan være litt vrient å skrue lokket på/av. Svampen som følger med vil jeg også si er ganske ubrukelig, så jeg anbefaler og bruke egen svamp/kost. Når jeg begynte påføringen ble jeg derimot mer og mer fornøyd. Den dekker utrolig bra, og det er første gangen at jeg føler jeg ikke trenger concealer i det hele tatt. Vanligvis er jeg storforbruker ;) Med min egen svamp var den også enkel og påføre.

Den holder greit utover dagen, men jeg som får veldig fort blank hud kunne aldri brukt denne uten pudder over. Men det gjør jeg forsåvidt ikke med noen andre foundationer jeg har prøvd heller. Den gir også et veldig naturlig utseende, samtidig som den dekker kjempebra. Ble som sagt litt blank utover dagen, men dette er veldig vanlig for meg.

Karakter: 4/5

Har du tørr/normal hud er nok denne absolutt en 5'er, til oss med litt blank hud vil jeg si 4 :)


(Bilde fra Google)

Sexy Mama anti shine pudder fra The Balm:

Mattende anti-shine pudder. Pudderet er uten farge, så det kan brukes av alle. Pudderet inneholder olje-absorberende ingredienser som gjør at huden får en matt og silkemyk finish. Pudderet brukes over foundation for å holde den på plass, unngå striper og blanke partier. Kan også brukes utover dagen om du blir blank.

Jeg hadde høye forventninger til dette produktet da jeg har hørt mye bra om det. Jeg likte innpakningen veldig godt. The Balm bruker retro-motiver på mange av produktene, noe jeg syns er veldig stilig. Pudderet er lite, og har en veldig grei størrelse som er lett å hive i vesken. Stort pluss at det er et speil inni. Pudderet var lett og påføre, og jeg fikk en veldig fin, myk og naturlig look. Akkurat passe matt. Desverre holdt det ikke hele dagen som jeg hadde håpet. Jeg har nok en veldig blank hud, så for noen som sjelden får blank hud er det nok et kjempebra pudder, men for meg holdt det rett og slett ikke. Måtte påføre pudder flere ganger iløpet av kvelden. Nå skal det sies at jeg har prøvd mange forskjellige mattende pudder, og ingen har virket bedre enn dette.

Karakter 4

Jeg gir 4 fordi det funker veldig bra som finishing powder over foundation, og er tross alt et av de bedre mattende pudderene jeg har prøvd.


(bilde gra google)

Når det gjelder gratisproduktene jeg fikk: Veldig fornøyd med hudkremen, men leppestiftene var jeg skuffet over. Ikke særlig fine farger, og de gjorde leppene mine veldig tørre.

 

Janne

 

 

AdventsstakeVar i byn på juleshopping med mamma igår, og kjøpte meg litt utstyr til jeg skal lage en adventsstake! Viser dere resultatet når den er klar ;)

Janne

 

Nye vintersko

Har kjøpt meg nye forede vintrsko. Elsk<3 

Janne

Snart er den her!

Jeg snakker om ny-innspillingen av min yndlingsfilm: Footloose! Orginalen er en fantastisk dansefilm fra 1984, som lenge har vært min yndlingsfilm. Jeg er ganske svak for dansefilmer generelt, men etter min mening er dette helt klart den beste ;) Men nå har de altså laget en nyinnspilling, og den må jeg jo få med meg! Filmen har nesten identisk handling etter hva jeg kan se på traileren (selvfølgelig noen forandringer), så jeg håper virkelig den er like bra som orginalen. Håpte egentlig at de skulle finne en hovedperson som var litt kjekkere enn kevin Bacon, men det såg heller dårlig ut ;p Jaja, får satse på at han har bevegelsene inne i hvert fall!

Fant ikke et bra bilde av originalcoveret, men her er nå en versjon:

Nye versjonen:


Idag snublet jeg over en konkurranse, som jeg bare ved å lime inn det under er med i. Har du blogg selv, så trykk på linken under Traileren for å melde deg på!:)

Traileren til den nye Footloose-filmen:

Footloosevinn

 

Lykke til!

 

Janne

 

Februar-oktober

Det var vel rundt februar i år at jeg bestemte meg for å spare til langt hår igjen. Samtidig som at jeg savnet det blonde håret, fant jeg også ut at det var lurt å bleike håret litt da jeg til vanlig har veldig flatt hår. Bleiking gir det litt mer volum.

Siden den gang har håret vokst en god del, og fargen har blitt ganske mye lysere. Sjekk forskjellen på hvordan jeg såg ut i slutten på februar på det første bildet under, etter det har jeg bare klippet det en gang, da stusset jeg av to-tre cm, og det nederste bildet som er tatt for et par dager siden! 

Ikke det beste bildet, men fant ikke mange bilder av meg med denne lengden. Tatt i februar:Ble litt skurrete, men du ser lengden på håret. Tatt for noen dager siden:

Janne

Shopping

Ja, så ble det litt shopping idag også. Trengte litt interiørting, blant annet gardiner og vedkurv, og det fant jeg!Nye gardiner (og vinduskarmene er endelig malte). Fant disse fine gardinene på Europris faktisk. Best av alt: de kostet bare 100kr per lengde, og om du kjøpte 3stk fikk du den ene til halv pris. Jeg kjøpte 6 gardiner, og betalte derfor bare 500kr :) Kupp! Må legge de litt opp, men tror det skal bli lett (med litt hjelp fra mamma...).


To nye lysestaker fra Sparkjøp, og lys fra Europris. Veldig fornøyd med disse :) Har litt lyst på flere, men det får vi ta på neste lønning ;)Stilig vedkurv i resikulert gummi, kjøpt på Europris. Mye finere enn pappesken vi brukte før ;)


Fant denne kjolen på Vero Moda. Den er litt mer knallrosa i virkeligheten;) De hadde bare store størrelser igjen, men siden den var på salg til bare 75kr fant vi ut at jeg skulle kjøpe den allikevel, å prøve å sy den inn :)

Kjøpte meg også to bøker idag!Fikk begge til ca halv pris,da jeg kjøpte dem brukt :)

Det var alt for idag! Nå har jeg nettopp lagt inn en ordre på Iherb.com, glede meg til den dumper ned i postkassen! Viser selvfølgelig hva jeg har kjøpt når jeg får pakken :)

Janne

Masse nye innkjøp

Har ikke blitt noen innkjøpsinnlegg på en stund, så har samlet opp en god del i dette innlegget.Sikkert noe jeg har glemt, men det får vi ta i et annet innlegg ;)


Deilig poncho fra Vero Moda.


Dressjakke fra Cubus.Søt bluse fra Vero Moda


Armbånd fra CMYK


Armbånd fra Lindex - på tilbud til 20kr :)Deilig bukse fra Risøe. Sitter utrolig godt på :) buksen er ikke fullt så blå som på bilde, den er mer mørkeblå.


Trengte et nytt pudder, og hadde ikke råd til favoritten fra Glo, så jeg kjøpte dette istedenfor. Siste gang jeg kjøper et billigpudder for å si det sånn! Glo sitt er myyye bedre.

Dette var innkjøpene i det siste! Må si det er mye mer gøy å shoppe klær etter at jeg har gått ned 10kg. Gøy å komme oppi de gamle størrelsene også :):)

Imorgen skal jeg til byn for litt interiørshopping, skal prøve å få lagt ut et innlegg om de nye kjøpene iløpet av morgendagen! Ellers går det i litt jobbing (tar en del ekstravakter på coop-butikker i området frem til jeg går meg jobb), og maling av vinduskarmer! Viser bilder når det er klart :)

 

Janne

 

Jeg skal, skal du?:D


Bildet er lånt fra jentekveld2011.no!

Fredag 4. november skal jeg og en venninne på jentekveld på Rica Maritim i Haugesund!:D Det vil bli lagt ut rosa løper, servert rosa champagne, gitt ut goodiebags, det blir catwalkshow og selveste Jan Thomas skal holde foredrag!! IIiih, jeg gleder meg :)

I tillegg er det mulig å bestille billetter som inkluderer et show med selveste Phil Phillips!! Gjett om vi skal på på det! For dere som ikke kjenner til Phil Phillips er han et veldig kjent medium som har kontakt "med den andre siden". Både jeg og venninnen min Silje, som skal være med meg på Jentekveld, er veldig interesserte i det alternative, så dette gleder vi oss til:) Du kan lese mer om Phil på denne siden.

Andre kjekke ting å vite om kvelden: Det vil bli boksignering med Jan Thomas, masse stands med gode tilbud og flere konkurranser utover kvelden!:D Eventen varer fra kl 19.00-24.00. Så etterpå bærer det vel ut på byn for de fleste!;)

Flere som skal?:D

Her er facebook-eventen!

Billetter får du kjøpt på scanticket.

 

Janne

Siden sist...

Har jeg blitt enda litt lysere i håret, Kjøpt meg ny poncho og fått hengt opp speilet på veggen!

Var og shoppet litt med mamma igår, viser dere resten av innkjøpene i et eget innlegg. Hadde egentlig tatt en del bilder av nye ting i leiligheten også, men de ligger på dataen som ikke vil skrue seg på... Får ta noen nye ;)

Nå skal jeg straks hjem til mamma og pappa for å rydde ut litt av badet mitt, og se om jeg finner flere ting til loppemarkedet i helgen! Alle må komme til Skjold på lørdag! :)

 

Janne

Ødelagt data, og tilbud fra Blush

Blir ikke mye blogging nå for tiden, dataen min funker nemlig ikke. Krise! Den vil ikke skrue seg på... Jeg så det heldigvis komme, så jeg har fått tatt backup av alle filene mine :) Skal få fikset den snarest. I mellomtiden har heldigvis Tore både bærbar og stasjonær data, så helt uten data er jeg ikke.

Tenkte bare jeg skulle stikke innom for å nevne det, og også vise dere dette geniale tilbudet!

BLUSH001

Har selv handlet på Blush.no flere ganger, og er veldig fornøyd :)

 

Janne

Endelig fått min nye almanakk

Jeg er avhengig av å ha en liten bok der jeg kan skrive ned, dag for dag, hva jeg skal gjøre. Jeg er utrolig vimsete, og har hukommelse på lik linje med en gullfisk...

Da er denne almanakken genial!Almanakken er designet og kjøpt på på denne siden.

Det geniale her er at du kan designe din egen bok. Du velger hvilken størrelse du vil ha den i, hvilken måned den skal starte (varer i 12 måneder), designet på den, og du kan til og med legge inn alle bursdagene til dine facebookvenner ved å trykke på en enkelt knapp ;) Genialt!

Janne

Konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse på greenspirit.no! Vil du også være med så trykk på bilde for å se konkurranse-reglene :)

Janne

 

Se hva jeg fikk av mamma!

Mamma kom hjem fra en bytur her en dag, og hadde kjøpt denne utrolig kule teip-holderen til meg!

Jeg elsker sko, så det var ikke rart at hun tenkte på meg når hun såg den ;)

Gleder meg til å sette denne til pynt <3

Janne

Oline :)

For et par uker siden var jeg og Tina på besøk hos Dorthe og Oline på sykehuset. Dorthe er en venninne av oss, som fikk en nydelig jente 14. juli. Oline ble født to måneder for tidlig, så de har vært på sykehuset begge to helt til 10. august, da fikk de endelig komme hjem :)

Her er litt bilder av det søte nurket, som har vokst kjempe mye på bare noen uker!


?Meg og Oline.?


?
?

Countryfestivalen i Seljord - 2011

Et av sommerens høydepunkter var uten tvil "Contryen". Dette var mitt tredje år, og absolutt ikke mitt siste! Tenkte å legge ut et lite bildedryss fra helgen. Siden jeg selv ikke har kamera har jeg lånt bilder fra Tore, Tina og Lilly :) Vi reiste opp på onsdagen og festet helt til søndag.

Takk for en flott tur alle sammen! <3


Janne

Endelig tilbake!

Dette har vært en deilig, men slapp sommer. Har ikke vært særlig flink med lavkarbo-kostholdet, da det ikke er særlig lett å følge hverken på festival eller når mamma står for middagen ;) Men ved sommerslutt lover jeg meg selv at det skal bli skjerpings! Har gått opp noen kilo i sommer, men med tanke på hvor lett det var å få de vekk med lavkarbo så griner jeg ikke av den grunn. Bort skal de :)

Siste nytt er i hvert fall at jeg endelig har tatt lappen!! Det tok meg jo bare en to-tre år... Til mitt forsvar så klarte jeg alt på første forsøk når jeg først satt i gang ;) Den magiske datoen for oppkjøringa var 08.08.11, så nå har jeg altså hatt lappen i 3 dager! Syns fremdeles det er litt skummelt å kjøre, men det går greit når jeg er alene i bilen.

Da setter jeg på disse sangene og synger for full hals!

 

Har ikke bil selv enda, men om noen uker er forhåpentligvis det fikset også;) Skal kjøpe mamma sin gamle bil! En fantastisk liten rød bil, som ligner litt på Donald-bilen. "Tyttebæret" har vi døpt den :)

Har fått bakt litt i sommer også, blant annet laget noen kjempegode kjeks! Legger nok  ut et innlegg neste gang jeg lager de. Skal få låne kamera til Tore, så når jeg husker å hente det blir det flere bilder på bloggen også. Endelig!

Ellers vil det nok sakte men sikkert ta seg opp med innlegg her på bloggen, føler jeg har hatt en lang nok sommerferie nå :)

 

Janne

Hyttetur

Idag reiser jeg på en liten hyttetur med noen venninner!:) Skal bare sove over til i morgen, pga jobbing... Reiser opp etter jobb idag, gleder meg!

Klarte å glemme kamera i helgen (begynner å bli en vane...) så spørs om det blir noen bilder.

Her er et bilde av meg i helgen:


Sånn så jeg ut på lørdag!

Jeg var nemlig på Vikedal Roots Music Festival. Koselig kveld, med koslige venner :) Gleder meg litt til neste helg, da er planen å tilbringe hele helgen i Vikedal! Sommerfestivalen står for tur ;)

Nå får jeg hoppe i dusjen å gjøre meg klar for jobb.

Janne

vikedal roots music festival

Klar for grilling :)

Med mitt nye smykke på <3Bildet lyger forresten litt når det gjelder brunfargen ;) Er fremdeles ganske likblek...

Shopping med mamma!

Jeg driver jo å øvelseskjører for tiden, så igår tok jeg og mamma turen til Haugesund. Hun skulle møte storesøss Tina på Amanda for å kjøpe noen joggesko. Etter det ble det litt shopping på oss ;)

Her er gårsdagens innkjøp:


Mandelkvern, kjøpt på nille. Nå skal jeg bake knekkebrød!Sukrinmelis og Fiberhusk. Dette har jeg hatt lyst på lenge, og endelig er det i hus! Planen var egentlig å bestille det billig på nettet, men det tar så fryktelig lang tid... Får gjøre det neste gang.Nye etterlengtede joggesko! Har ikke kjøpt meg nye siden VGs, så det var på tide. Disse mente Tina var veldig gode, så da stoler vi på henne :) Var visst gelesåler eller noe sånn, som ga veldig god støtdemping. Gode å gå med var de vertfall.(De er forresten på tilbud til 699kr på Coop Obs nå!)Søt topp fra Sparkjøp, på tilbud til 40kr!
Lett og behagelig sommerskjorte. Fargen er finere i virkeligheten. På tilbud til 50kr hos sparkjøp!Bukse fra sparkjøp:229kr.


Har aldri pleid å handle på sparkjøp, men må si jeg faktisk ble imponert over utvalget da jeg var der igår! Mye fint, og ikke minst billig. Det kan vi like :)


Nå skal jeg hoppe i dusjen, før grilling hos Svigers står for tur!

JanneUngkarsfestivalen i Suldal - 2011

Her er litt bilder fra Ungkarsfestivalen i Suldal forrige helg.


Meg, Tina, Jokke og Christina kjørte opp ilag på torsdag.Viktig og ta med både sunt og litt mindre sunt!Viktig å merke at godt, så en ikke tar feil dagen derpå...


Christine tøffet seg med Rosenborg-drakt ;)Vors i bussen!Meg og Christina på vandring rundt på campen for å finne kjentfolk og nye morsomme bekjentskaper.


En liten obligatorisk photoshoot på doen...


Alle må få!Tjelten og Frode leser jenteblader dagen derpå.Endelig kom Christina og Randi!:)
Tina spiser nugatti rett fra boksen.Andrè griller kjøttdeig...

 

Janne


Skånevik Bluesfestival 2011

Nettopp kommet hjem fra en fantastisk helg i Skånevik!

Bilde hentet fra facebook-siden til Skånevik Bluesfestival.

Reiste inn tidlig på torsdag ilag med pappa og Evy. Utover dagen kom både flere venner og resten av familien som vi pleier og camp'e med der inne. På kvelden var det Journey konsert! Er egentlig bare fan av en av sangene, nemlig "Don't stop believing", men vi koste oss som bare det. Etter konserten var det nattmat og et lite narch nede i sentrum. på fredag skulle vi jobbe. Det er blitt en tradisjon at vi står i baren en av dagene. Det var meg, Tina og Lilly som sto i baren. Denne kvelden var det ikke særlig mye folk, så vi storkoste oss på jobb også! Alltid gøy å snakke med alle folka der inne. Mye morsomt og se ;) Lørdagen kom også Tore og en gjeng inn med bussen. Dette var uten tvil den beste dagen. Vi drakk og koste oss, og på kvelden var det konsert med Killer Queen, et fantastisk tribute-band! Vi hverken så eller hørte forskjell.

Alt i alt var helgen fantastisk. På lørdagen hadde vi til og med litt sol! Fant ut at dette faktisk var mitt 5te år på Bluesen. Det blir garantert ikke det siste!


Fant noen snasne solbriller nede i sentrum...Evy har fått ølbrillene på!Tina dristet seg til et bad på lørdagen. Som første mann uti fikk hun en øl av pappa. Bra med litt motivasjon!Klare for jobbing på fredags kveld.Killer Queen konsert på lørdagen!Tore spiller luftgitar ;)
Janne

 


Kino

Igår var jeg og to venninner av meg på kino og såg "Bad Teacher"Ganske morsom film! Ikke den beste jeg har sett, men verdt å få med seg ;)

 

Nå reiser jeg straks avgårde til Skånevik Blues Festival,så blir ikke noe mer blogging før over helgen!

Får legge ut bildene fra Ungkarsfestivalen over helgen også.

Ha en finfin helg alle sammen!

Janne

 

Bursdagsfeiring!

Igår ble jeg 21 år, og dette måtte jo feires! Jeg har aldri vært særlig fan av å feire meg selv, og helt siden jeg ble 18 har jeg feiret bursdagen min på ungkarsfestivalen... Men i år hadde jeg bursdag på mandagen etter, så da fant jeg og en god venninne ut at vi skulle ta en liten feiring hjemme hos meg. Vi inviterte de nærmeste, lagde god pizza. To vanlige, og en lavkarbo ;) Ble imponert når et par av venninnene sa at lavkarbo-pizzaen faktisk var god! lagde den samme som jeg har lagt ut oppskrift på, men hadde i tillegg på pepperoni, ananas og sopp.

Til dessert hadde vi jordbær med fløte/vaniljesaus og sukker/søtningsmiddel.

Deilig!

Etter mat satt vi bare og pratet og koste oss :)

Her er noen av presangene jeg fikk:


Blomster og penger fra mamma og pappa, og masse presanger fra storesøss<3Mange nye topper, undertøy, skinnveske, solbriller, smykke, sjokolade, penger og til og med pisk og kroppstape(?)!;) De to siste var vel mest ment som tullepresang ;)Stor brun skinnveske :) Veldig greit med nye vesker, da ca alle jeg har er helt slitne...


Nydelig smykke fra min kjære<3 Fikk ikke til å ta bilde av smykket, så lånte et herfra.


Håper alle hadde en like fin kveld som meg ^^

Janne
Nok en herlig helg

Onsdag var jeg nok en liten tur ut til byn, denne gangen var det nattåpent på Oasen storsenter. Før det hadde jeg en kjøretime, som gikk ganske bra! Mamma kom og hentet meg, og jeg lærekjørte til Oasen og hjem. Fikk handlet litt denne dagen også, innkjøpene kommer i et eget innlegg senere!

Torsdag var dagen for avreise, vi skulle nemlig til Suldal, på Ungkarsfestival! Dette har vært en sommertradisjon siden 2008, da jeg ble 18år og gammel nok til det. Vi reiser opp en hel gjeng, og koser oss fra torsdag til søndag. Tok ikke så veldig mange bilder, men slenger nok ut noen når jeg får lagt bildene inn på dataen :)

Før vi reiste var jeg en tur hos frisøren, og stripet etterveksten. Tok striper med hette denne gangen, og ble enda et hakk blondere!  Veldig fornød med resultatet. Var hos en koslig jente som het Silje, på frisørhuset i Ølen. Etter det var det rett hjem for og rydde, vaske bilen og pakke ferdig! I 4-5 tiden reiste jeg, Tina, Christina og Joachim opp sammen. Helga har altså vært knall! Vi koste oss alle dagene, og været var langt ifra så dårlig som meldt. Kun litt yr den ene dagen. Idag har det vært strålende sol, så vi fikk solt oss litt i helgen også ;)

Bilder kommer når jeg får lagt inn bildene.

Nå er det bare en time til jeg har bursdag!:O

Janne

Shopping

Idag var det nattåpent på Amanda, så jeg og Christine tok turen ut for litt shoppings!

Før det spiste jeg og Tore middag her. Det ble kjøttdeig og pasta til han, mens jeg hadde kjøttdeig og blomkålmos. Ble kjempegodt:) Kokte bare blomkålet mørt, helte av vannet og moste det sammen med litt fløte og smør. Hadde sukkerfri ketchup og litt ost til :) Etter det tok jeg meg en liten joggetur. Har vært varmt og deilig her! Litt skår i gleden at naboen spreier kumøkk på ekrene...

Her er litt bilder fra dagens innkjøp:


Søt sommerkjole og solbriller fra Bik Bok. Disse kjøpte Christine til meg, som bursdagspresang :)Neglelakk: 20kr   Mascara: 99kr   Blush: 39,50To søte oppbevaringsbokser til vaskepulver, fra kremmerhuset. Begge kostet 59krFlaske til tøymykneren fra kremmerhuset. 37kr.Øyredobber fra CMYK: 52kr.


Ellers spiste vi en deilig middag på Cafè MM. Jeg spiste en salat med scampi, reker, avocado og dip.

Nå er det vel snart leggetid. Har kjøretime 07.30 imorgen tidlig! Etter det blir det enda litt mer shopping med mamma ;)

Janne

Lørdag 18.06-11.

Lørdags morgen våknet jeg opp hos Joachim. Fikk ikke noe skyss hjem fra Haugesund kvelden før, så jeg og Morten sov over hos Joachim som ikke bor så langt vekke fra byn. Morten var kjedlig og for hjem rett etter frokost, mens jeg og Joachim plukket opp Lene Marie og tok en tur inn til byn igjen. Her var det vinmonopolet og middag hos min kjære søster som stod på menyen!

Turen til polet ble litt av et eventyr da vi ble rygget på av en jente som ikke hadde lært seg bakkestart... Lene Marie fikset opp, og vi fikk notert både jentas nummer og bilskilt;) Etter det var det middag hos Tina! Følte meg flott der jeg gikk i byn med både klær og sminke fra dagen før...

Etter middagen var Joachim snill nok til å kjøre meg hjem, så var det bare å hoppe i dusjen og gjøre seg klar for kvelden (rakk en liten middagshvil også...) Denne kvelden skulle vi nemligt på vors i Vats, og nok en tur på byn!

Vors på "kjøkkensenteret"
"Nå må me ta et fint bilde på kamera ditt Janne!"Etter et vellykket vors tok vi taxi til byn, hvor vi som vanlig endte opp i pianobaren ;)

Nok en morsom kveld på byn:)

Janne

Bursdagsvors hos Mona!

Den 25. mai fylte en av mine beste venninner 21 år. På grunn av at dette havnet midt opp i eksamensperioden fant hun ut at hun heller skulle feire bursdagen sin fredag 17.juni. Noe som passet veldig bra!

Hun stelte i stand med både pastasalat, hjemmelaget focacciabrød (som jeg selvfølgelig ikke klarte å styre unna...) og til og med geleshots! Vi hadde vors hjemme hos henne, før turen gikk til haugesund. En kjempekoslig kveld, med fantastiske jenter! Tok ikke så mange bilder, glemte å forevige både maten og presangene. Men et par blinkskudd ble det jo... (Husk at vi hev innpå ganske mange geleshots før dere kikker på bildene..)Meg og bursdagsbarnet ;)

Tusen takk for en fin kveld jenter<3

JanneØnskeliste!

Om nøyaktig en uke blir jeg 21 år! Jeg og en venninne tenkte vi skulle ha en liten feiring med de nærmeste vennene. I den anledning tenkte jeg at jeg skulle poste en liten ønskeliste! Her er noe av det jeg ønsker meg:


Parfymen "Taj Sunset" av Escada, speilreflekskamera, kokeboken "Frisk med lavkarbo - 100 oppskrifter", sko (<3), stavmikser og rockering.

Ellers ønsker jeg meg også en bunadsring, pilatesball, penger, pulsklokke, gavekort på massasje/hudpleie o.l., smykker/ringer, kjøkkenvekt, glass (vin, champagne) og en brun skinnveske. Egentlig liker jeg alt av dill dall, så blir som regel fornøyd uansett hva jeg får ;)


Gleder meg til meg og Christine skal feire ^^

Janne

Deilig dag!

Dagen startet ikke så alt for bra, men etter at jeg sto opp har det bare gått bedre og bedre!

Etter å ha blitt inspirert av Christina som skulle ut å jogge, fant jeg ut at jeg burde komme meg ut å bevege skrotten litt jeg også. Fant ut at en tur til "Holmavatnet" fikk være bra nok trim. Etter å ha lagt innpå ny musikk på ipoden min, syklet jeg avgårde! Sykler fra meg og opp til parkeringsplassen, og derfra går jeg på traktorveien opp til Holmavatnet, som er et drikkevann i Skjold. Brukte vel ca halvannen time. Meget fornøyd med det! Ikke hver dag jeg gidder å trene for å si det slik... På hjemveien svingte jeg innom coop'en for å hente pakken fra Blivakker.no.

Her er det jeg bestilte:Osis-dust it og mitt favoritt pudder/foundation fra Glo!

Var også innom den søte butikken Frøken Fryd og kjøpte et fint skilt! 


Jeg elsker søte ordtak med mening! Og det er mye sant i dette. Jeg burde selv bli litt flinkere til å tenke positivt, så satser på at dette skiltet blir en påminnelse om nettopp det ;)


Nå skal jeg hoppe i dusjen!

Janne

Dagens innkjøp!

To gode nyheter å dele idag! Gårsdagens kjøretime gikk over all forventning, jeg fikk til og med en liten applaus av Georg (min snille kjørelærer). Han mente jeg var veldig flink med tanke på at jeg kun har kjørt bil EN gang på to år... Fra nå av må jeg bare bli litt flinkere på å kjære hjemme, så blir det kanskje oppkjøring i slutten av sommeren :)

Den neste gode nyheten er at vi slipper å betale husleige for juli måned på leiligheten i Stavanger! Vi hadde egentlig ett års kontrakt, men fordi vi klarte å finne noen som ville overta leiligheten idag slipper vi å betale for den siste måneden. Deilig! Det betyr også at depositumet snart tikker inn på konto. Og penger er noe jeg virkelig trenger nå i sommer!

Ellers idag har jeg vært i Haugesund en tur, for å kjøpe bursdagspresang til et par venninner av meg. Kjøpte også et par ting til meg selv...


Deilig myk og lett genser fra Bik Bok og en rød neglelakk fra IsaDora.


Et par bh-er fra cubus. Kjekt med salg!

Kjøpte også en hvitvin som jeg skal ha i helgen. Skal i bursdag til Mona på fredag! Gleder meg.Bryllup!

11.06.11 giftet Vegard og Anne Mai seg.

Det var en fantastisk dag, og et nydelig bryllup! Akkurat som forventet ;)

Jeg tok ikke så alt for mange bilder, da en venninne av meg har speilrefleks. Vi fant ut at jeg heller kunne få bildene av henne etterpå. Så kanskje kommer det flere bilder her etterhvert. Her er vertfall noen glimt fra dagen:

Etter vielsen for vi en rask tur opp til Marita og Øystein, da brudeparet skulle fotograferes før festen begynte. Her er jeg og Tore i finstasen! Tore er pittelitt høyere enn meg, så jeg måtte jukse litt...

Bilde er lånt fra Tore sin mobil.


Etter dette la jeg fra meg kamera, men flere bilder kommer sikkert når jeg får bildene til Christine :)

Festen var fantastisk. Lokalene var nydelig pyntet, maten kjempegod og underholdningen (sunt og le) var morsom ;) Hadde en kjempebra kveld! Etter festen sluttet i 2-tiden ble det nach hos Tjelten til kl 6 om morgenen. Fin fin lørdag :)


Janne


2. pinsedag

2. pinsedag tilbrakte vi i Ølmedal! Det var nemlig Ølmedal rundt.

Det var meg, Mona, Tina, Mamma, Pappa og Alexander som bestemte oss for å ta turen inn. Vi er ikke spreke nok til å delta i løpet, men det har blitt en tradisjon og gå rundt :) I år var det faktisk 12 gangen jeg går, hvis jeg ikke husker feil! Fikk til og med sitt Petter Northug ;)


Tina, meg og Mona. (Bilde lånt av Tina)


Da jeg kom hjem var det rydding som sto på listen. Fikk endelig ryddet og satt på plass alt flytterotet mitt! Ryddet til og med i kleskapet, og kastet to søppelsekker med klær! Nå skal jeg bare vinne i lotto så jeg får kjøpt meg nye sommerklær... På kvelden tok jeg med meg litt ting, og for inn til Tore. Sov over her i natt.

Nå sitter jeg i leiligheten til Tore og gruer meg til min første kjøretime på to år... Er ikke sikker på om jeg husker hvilken pedal som er hvilken lengre en gang. Wish me luck! 

Oppsummering av helgen

Fredagen startet med litt jobbing på Coop Marked Skjold, hvor jeg skal ha sommerjobb. Etter jobb for jeg inn til Mona. Vi samlet en liten jentegjeng og spiste god mat og drakk litt vin for å feire at vi er ferdige med alt som heter skole, of at det endelig er sommerferie! <3 Deilig.

På lørdagen sto jeg opp tidlig for å gjøre meg klar til Bryllup Ilag med Christine! I 1. tiden kom Tore og hentet meg, så var vi hos han til vielsenbegynte kl 2.


Meg og Tore. Bildet er tatt med  mobilen til Tina.

Det kommer et eget innlegg med bilder fra bryllupet.

søndag voknet vi opp til et nydelig vær! Joachim sov også hos Tore, så vi tre tok turen over til naboene; Marita og Øystein. Tjelten kom også opp en tur. Vi fant ut etter mye om og men at vi skulle på sjøen.
bilder lånt av Tore.


Senere på kvelden kom Tina og Mona, så lagde vi pizza og spilte brettspill hos Tore :) Nok en fin dag!


Janne


Farvel Stavanger

Da har jeg altså flyttet fra Stavanger! Flyttet hjem torsdag 09. juni. Jeg og Christina brukte hele dagen til å rydde og vaske ut av leiligheten (fikk tid til en liten middagshvil også...)

I 4-tiden kom min kjære søster og hentet meg! Vi stablet alt inn i bilen og vendte nesen hjemover. Før vi reiste hjem var vi en liten tur innom mormor, som bor på Randaberg. Her ble det både litt shopping med mormor, og god kveldsmat.

Det er utrolig deilig at jeg er ferdig med studier, og endelig kan flytte hjem. Men det er selvfølgelig masse jeg kommer til å savne. Vennene, salongen, byen...
Sole meg på taket.


Ha verdens flinkeste frisør i nærheten!Sist men ikke minst: Den beste samboeren! Meg og Christina <3


Takk for et fint år. Jeg kommer nok på besøk ;)

Janne

Glad og lettet!

Da var endelig siste eksamen før sommeren over! Gikk ikke superbra, men regner med jeg står vertfall. Og det er jo det viktigste? Igår var jeg bare trøtt, sliten og deppa. Litt påvirket av for mye karbo dagen før, og veldig påvirket av angsten for å sjekke eksamenskarakterer på privatistweb.no. Jeg har virkelig begynt og grue meg til det i det siste! Går over eksamenene i hodet og finner stadig flere ting jeg har glemt. Etter jeg kom hjem idag fikk jeg en melding fra ei i klassen om at resultatene på 3 av eksamener var blitt lagt ut. Jeg kjente virkelig angsten komme og såg for meg at jeg hadde strøket på alle..

Gjett om jeg ble lettet når dette synet møtte meg!Vet ikke om dere ser det så godt, men jeg fikk i hvertfall karakteren 5 på alle! :D

Åh, nå er jeg ubeskrivelig lettet... Håper bare resten også går bra. Da kan jeg virkelig ta sommerferie med goood samvittighet.

 

Nå stikker jeg ned på Coop Prix for å høre om jeg kan få noen esker. Skal nemlig begynne å pakke! Gleder meg faktisk :) Min snille søster kommer ned å henter meg på torsdag!

Snakkes sikkert senere.

Janne

Koselig kveld!

Startet dagen med å jobbe fra 9-halv 4. Idag var faktisk den siste dagen min i utplassering! Skal jobbe tirsdag neste uke også, men siden praksisperioden er ferdig får jeg faktisk lønn for arbeidet ;) Egentlig skulle ikke praksisperioden være ferdig før 10.juni, men skolen jeg går på er ganske udugelige når det kommer til å gi beskjeder, så sent som denne uken gir de beskjed om at dette er den siste uken i praksis... Men det passet jo egentlig fint, da får jeg god til å pakke å rydde/vaske leiligheten neste uke, i tillegg til å tjene litt penger.

Da jeg kom hjem var det bare å skifte klær, før jeg for ut igjen. Var på besøk hos Mona og Espen, og fikk servert deilig grillet kylling og god salat :) Etter å ha vært der i et par timer kjørte vi Espen til en kompis, før jeg og Mona kjørte inn til vår leilighet. Her såg vi filmen Tomme Tønner 2, ilag med Christina.


Ganske dårlig film igrunn!


Ellers ble det mye prating og sladder. Alltid like koselig :) Fantastisk deilig å tenke på at det bare er lørdag, og at jeg har fri imorgen også. Ser fram til en hektisk uke nå, med eksamen på mandag, jobb på tirsdag og pakking og nedvask av leiligheten før jeg flytter hjem på torsdag. Gleder meg! I helgen blir det bryllup :)

Håper alle har hatt en fantastisk helg!

Janne

Vinkveld

Ikvell får jeg og Christina besøk av vår kjære venninne Randi! Da blir det vin, finalen på Paradise Hotel og kanskje en liten tur på byn ;) Gleder meg!

 

Idag har jeg gjort svært lite. Sov lenge og har slappet av hele dagen. Eneste jeg har gjort er å farge øyenvipper og øyenbryn...  Tenkte å legge ut et bilde av hvordan jeg ser ut idag, og hva jeg bruker til å farge bryn å vipper, men ser ikke ut som bildeopplasteren funker? Får ta det imorgen heller da.

 

Nå skal jeg lage meg litt middag, før jeg finner fram vinen og setter på litt god musikk! Hvis noen der ute vet om noe bra musikk, så kom gjerne med tips!

Janne

Dagen i dag

Idag hadde jeg fri, men sto allikevel tidlig opp for å trene! Stolt. Tok bussen ut til SiS og fikk rukket både kondisjons og styrketrening. Har vært ganske slapp med treningen i det siste, får prøve å ta meg i sammen de siste ukene her i Stavanger! Det som hjelper mer enn noe annet på treningslysten for min del er ny musikk på ørene.

Her er min topp 5 liste for tiden:

Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

Pitbull - Give Me Everything

Chipmunk ft. Chris Brown - Champion

LMFAO - Party Rock Anthem

Lupe Fiasco - The Show Goes On


Nå er jeg nydusjet å klar for litt shopping! Har ikke akkurat flust med penger, i tillegg til at lønningen som skulle komt idag ikke har kommet, så blir kun litt nødvendige ting, og presanger til noen søte venninner som nettopp har hatt og snart har bursdag :) Med nødvendige ting mener jeg selvfølgelig vin og mat... Får rett å slett utsette selvbruningen til helga! Jeg som har skrubbet og smurt meg idag til og med.


Ble en enkel frokost idag. Agurkstriper innpakket i kokt skinke og ost.


Snakkes senere!

Janne


Skole!

For første gang på lenge skal jeg tilbake til skulebenken! Det er kun i dag heldigvis ;) Vi fikk aldri hatt epileringskurset vi skulle hatt før praksis-perioden, så idag må vi tilbake til Sandnes for å ta det. Varer ca fra halv 9-4 tror jeg. Skal bli hardt å sitte en hel dag ved pulten igjen, blir alltid så fryktelig trøtt av skole... Men men, klarer vel det og.

Etter skolen er ferdig reiser jeg rett hjem, og ikvell kommer min bedre halvdel Tore og sover hos meg :) Lykke.

 

Janne

Fint vær!

Endelig litt solskinn igjen. Det er så utrolig mye lettere å stå opp når sola skinner inn gjennom vinduet!

Idag har jeg fri. Egentlig har jeg lesedag til eksamen jeg skal ha i morgen, men i følge meg er dette en fridag! Sto opp kl 09.30 idag, og har ikke gjort mye annet enn å lage meg en god frokost å se litt over det lusne budsjettet mitt. Heldigvis snart lønn og feriepenger! Det skal virkelig komme godt med i år. Synes det er utrolig irriterende at vi som studenter ikke får stipend i juni! De aller fleste er jo nødt til å beholde leiligheten ut juli... Vi har inngått en avtale med han vi leiger hos, at om vi klarer å finne noen som vil overta 1. juli, så slipper vi å betale for den måneden. Har hatt et par visninger allerede, håper virkelig noen er interesserte!

Kjenner du noen, så skrik ut ;)

Nå skal jeg dra den late kroppen min hit:Etterpå skal jeg hente en pakke på posten! Alltid like gøy :D

 

Janne

Kjedelig helg i vente.

Da har jeg rukket å trene, handle inn litt godsaker til kvelden, lage en fantastisk god middag (Oppskrift kommer i eget innlegg!) og dusjet. Har også selvsagt fått tid til å gro facebook å sjekke alle blogger jeg leser... Veldig viktig!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med en rensende ansiktsmaske fra Herbalife og venter på at Norske Talenter skal begynne. Veldig innholdsrik fredagskveld!Litt skummelt å poste et bilde av seg selv i ansiktsmaske, uten sminke... Men la gå! Snart er det sommer og da får dere vel se meg uten sminke uansett! Ignorer de tynne, bustete brynene. Jeg prøver desperat og spare ut, men de er ikke særlig samarbeidsvillige.

Her er masken jeg bruker:

Grunnen til at dette blir en kjedelig helg for min del er blant annet at jeg har jobbhelg. Ikke får jeg betalt for å jobbe heller. Jeg er nemlig utplassert på en hudpleiesalong i Stavanger i samarbeid med hudpleie-skolen jeg går på. Jeg var utplassert 10 uker før jul, og skal være 10 uker nå også. Frem til 10.juni! Jeg jobber på Stavanger Spa Clinique, og trives her. Eneste minuset er som sakt at jeg må jobbe annenhver helg uten å få betalt. Som utplassert jobber jeg fulltid på salongen, eneste unntaket er lesedager og eksamensdager.Når jeg allikevel må jobbe så er det bra jeg får gjøre noe jeg virkelig trives med!

Ellers så er helgen kjedlig fordi min samboer Christina tilbringer uken i Ålesund (av alle plasser!) og ikke kommer tilbake før på søndag, og min bedre halvdel som egentlig skulle komme og besøke meg denne helgen fekk plutselig andre planer da de bestemte seg for å arrangere utdrikningslaget for en kompis i morgen. Jaja! Får ha litt kvalitetstid med meg selv da :)

Ellers har jeg hatt min første dag med lavkarbo-kosthold! Frem til nå er jeg meget fornøyd, og lettet over hvor enkelt det faktisk var. Nå skal jeg sette meg ned å lese boken, så kommer det et litt lengre innlegg der jeg vil skrive kort hva lavkarbo går ut på, og hvorfor jeg har bestemt meg for å prøve dette!

Janne

 

hits