<3Utrolig sliten for tiden. Hele kroppen verker, og jeg forstår ikke hva som feiler den? Jeg er jo aldri syk lenger en maks to dager. 

Håper jeg blir frisk snart. Dette er dønn kjedelig.

Janne

Forandring fryder!

I det siste har jeg fått en del kommentarer fra folk jeg ikke har sett på leeenge om at jeg har blitt så mye tynnere. Det er jo for all del gøy å høre, men selv har jeg følt at selv om vekta går ned så ser jeg helt lik ut. Det har i grunn irritert meg ganske mye, for jeg har til sammen (fra i fjor) gått ned hele 10kg!

Etter at jeg flyttet hjem har jeg gått opp igjen et par kilo, da det ikke var like lett og holde det nye kostholdet i ferien. Veide meg idag, og var sikker på at jeg hadde gått opp enda et par kilo, da de siste helgene ikke akkurat har vært særlig lavkarbo. Har selvsagt prøvd å holde meg mest mulig unna de værste matsortene, men det har blitt en heel del chips og også litt sukker. Gleden var derfor stor da jeg såg at jeg hadde tatt av! Så nå er jeg tilbake på -10kg, der jeg var før jeg flyttet hjem :)

Men tilbake til poenget. Jeg har som sagt ikke sett noen forandring selv. Snakkte om dette med Christina en kveld vi satt i Stavanger, og hun fant ut at dette måtte vi sjekke opp i! Hun er ganske mye flinkere på tekninske ting, så hun mekket sammen et Før-Etter bilde!

Her er resultatet:


Det er jo faktisk forskjell!


Det var dagens motisvasjon for min del vertfall :)

Nå har jeg nettopp laget en deilig lavkarbo-middag. oppskrift kommer senere. Nå skal jeg spise, jobbe noen timer så blir det kanskje grilling hos en venninne :)

 

JanneHvis jeg var...

 

Hvis jeg var en måned, ville jeg vært juni.
Hvis jeg var en dag i uken, ville jeg vært lørdag.
Hvis jeg var en tid på dagen, ville jeg vært kveld.
Hvis jeg var en sesong, ville jeg vært vår.

Hvis jeg var en drikke, ville jeg vært hvitvin.

Hvis jeg var et tre, ville jeg vært et kirsebærtre.
Hvis jeg var en blomst, ville jeg vært en orkidè

Hvis jeg var et sjødyr, ville jeg vært en delfin.

 


Hvis jeg var en type vær, ville jeg vært morgensola som skinner inn gjennom vinduet.
Hvis jeg var et instrument, ville jeg vært et piano.
Hvis jeg var en følelse, ville jeg vært kjærlighet.

Hvis jeg var en ting, ville jeg vært sko.


 Hvis jeg var en frukt, ville jeg vært et jordbær.
Hvis jeg var en matrett, ville jeg vært hjemmelaget is med bær på.
Hvis jeg var en smak, ville jeg vært søt.
Hvis jeg var en farge, ville jeg vært rød.
Hvis jeg var et land, ville jeg vært Frankrike.

Hvis jeg var et dyr, ville jeg vert en kattunge.
Hvis jeg var et sted, ville jeg vært en øde øy med palmer på.
Hvis jeg var en sang, ville jeg vært Soulshine.Bilder tatt fra weheartit og google

 

Janne

Hårforandring gjennom årene!

Etter å ha vært brunette i snart to år var jeg lei. Jeg har alltid likt meg best som blondine, og fant ut at det passet fint å bli litt blondere fram mot sommeren! Jeg var for noen uker siden hos min flinke venninne og frisør Randi, og fikk litt blonde striper. Målet er å bli enda litt blondere, men synes det er greit (og ikke minst billigere) å ta det litt gradvis.

Her er noen bilder av forskjellige hårfarger jeg har hatt de siste 5 årene!


Ikke det beste bildet, men det eneste jeg fant med min naturlige hårfarge. I barndommen var jeg ganke blond, men vokste det av meg da jeg kom i tenårene. Her er jeg 15 år gammel og har vel mørkeblondt hår? Tror det ser litt mørkere ut på bilde enn det egentlig er.Året etter. Her har jeg tatt blonde striper. Er noe sånn jeg vil ha nå også, altså min naturlige hårfarge med blonde striper.Her er jeg vel 17, tror jeg? Har i tillegg til de blonde stripene også tatt noen mørke striper.Meg til venstre om det skulle være noe tvil, og min fantastiske venninne Kristine til høyre:)
Skulle farge håret blondt med hette hjemme. Jeg hadde to forskjellige hjelpere som tok hver sin side av hodet, og resultatet ble ikke særlig bra. På den ene siden hadde jeg noen blonde striper, på den andre var jeg mer eller mindre platinablond! Endte med at jeg bleket hele håret. Husker ikke helt hva tid dette skjedde, men var vertfall platinablond helt til rett etter russetiden. Husker jeg farget det blondt dagen før eksamen, så læreren fikk litt sjokk når jeg kom inn dørene! Trivdes egentlig veldig godt som blond. Håret mitt har alltid vært irriterende glatt og flatt, dette ble mye bedre når jeg bleket håret. Fikk plutselig litt volum i håret! Men jeg ble lei av etterveksten og gule tupper...Her har jeg farget det brunt et par ganger. Å gå fra platinablond til brunette var ikke helt enkelt, måtte farge det en del ganger, og fargen falmet fort. Men det gikk fint etter et par måneder.I løpet av i fjor begynte jeg å farge det enda litt mørkere med hjemmefarging.


Resultatet ble mer eller mindre svart! Likte forsåvidt fargen, men savnet det blonde håret.


Her har jeg endelig fått blonde striper igjen! Stripet rett på det hjemmefarga håret, så resultatet ble overraskende bra! Stripene har blitt pittelitt gule etter hvert, men har kjøpt en fantastisk blå-sjampo fra Joico, så holder det i sjakk!

Meg med blå-sjampo i håret ;)

Satser nå på at jeg bare kan stripe etterveksten blond, men vi får se hvordan det blir! Litt blondere skal det uansett bli.

- Blondes have more fun - 

Janne

Ny blogg!

Ja, da har altså jeg også startet en blogg. Litt usikker på om dette med blogging er noe for meg, men synes det er en veldig grei måte å oppdatere venner og kjente om hva som skjer i livet mitt på. Er ikke alle jeg ser like ofte, og jeg synes selv det er veldig greit når venner av meg skriver blogger. Det blir litt mer personlig enn å bare lage et album på facebook.

Hovedinspirasjonen min til denne bloggen er nok Christina Winje, en god venninne og samboer, som har skevet blogg lenge. Synes det er gøy å lese oppdateringene hennes, og når jeg flytter hjem til sommeren blir det enda kjekkere at hun har blogg. På den måten kan jeg lett følge med på hva hun gjør i hverdagen.

Hva jeg kommer til å skrive om, eller hvor mye jeg kommer til og oppdatere bloggen er jeg usikker på. Det får jeg nesten bare ta på sikt. Det jeg vet er at jeg tilbringer mye tid foran dataskjermen, så noen innlegg blir det nok. Så lenge jeg finner noe å skrive om...

Til slutt slenger jeg inn et bilde av meg, siden jeg ikke har fått fikset meg header enda.


Endelig fått litt blonde striper i håret!


Janne

 

hits