Juletapas og romjulspub

Igår samlet jeg noen av de nærmeste venninnene mine, og sammen lagde vi tapas hos meg. Ble en del vin også ;) I 11-tiden gikk vi ned på Vindafjordhallen der de arrangerte romjulspub. Kvelden endte med et fantastisk nach hos meg og Tore ;) Utrolig vellykket kveld <3

Her er et lite bildedryss:


De aller beste jentene <3

Bildene er lånt av Christine :)

 

Janne
Julepresanger

Her er noen av presangene jeg fikk til jul :)


Sparebøsse formet som en søt gris, sett med ildfaste former, vaffeljern, boks til vaskepulver, stavmikser og veggklokke.


Mobil av verdens beste kjæreste <3


Fine pulsvarmere strikket av mormoren til Tore, og en søt telysholder.


Deilige strikke-sokker strikket av svigermor :)


Søt pynteugle og vin.


Kjempepraktisk puff som både kan sittes på, og bruke som oppbevaringsplass :)


Veske fra Gina Tricot


Kjempefin klokke :)

Fikk masse annet også, bl.a en fin lampe, penger, sengtøy, bestikk, litt forskjellig pynteting, en arbeidskrakk, utstyr til å vaske bilen ++ :) Fikk med andre ord masse fint, og nesten alt jeg ønskte meg!:D Hadde en fantastisk julefeiring hjemme hos mamma og pappa, ilag med søsteren min, mormor og tante og onkel. På slutten kom også Tore, som hadde feirt kvelden hos mormoren sin :) En fantastisk kveld<3

 

De siste dagene har også vært veldig fine. 1. juledag spiste vi middag hos mamma og pappa før vi dro på dans i Sandeid. Igår hadde jeg jentene mine på juletapas hos meg, før vi dro ned på romjulspuben på vindafjordhallen :) Vi tok en del bilder igår, så slenger ut noen snart!

Håper alle har hatt en flott jul<3

Janne


Mobilblogg

Jeg fikk mobil av min kjære til jul, så nå kan jeg blogge fra mobilen :-) passte fint, for strømledningen til dataen min har nemlig sluttet å virke!

Slenger med et bilde av juletreet mitt :-) Flere bilder kommer når jeg har data!


Helgen

Har hatt en fin og rolig helg. Jobbet til kl 21 på fredag, og koste meg bare med en film hjemme på kvelden. På lørdag jobbet jeg på Bianco fra 10-17. På kvelden spiste vi pizza hos svigers, og etterpå var jeg hos Silje og koste meg :) På natten var jeg sjåfør på søsteren min og noen kompiser. Ble en sen kveld, kom oss ikke i seng før kl 5! Da var det deilig å sove lenge idag :)

På fredag malte vi forresten taket og taklistene! Endelig... Trodde egentlig taket var ganske hvitt jeg da, men du såg ganske stor forskjell! Det kommer litt interiørbilder når jeg har fått tak i juletre og pyntet litt mer her :) Har forresten kjøpt nye putetrekk også!

Handlet litt på Bianco igår også...


Døds kul clutch med slangeskinn! Den er faktisk enda kulere i virkeligheten :)


Deilig og myk hals. En kan vel aldri få nok skjerf?:)

Kjøpte meg også litt nødvendigheter som imprignering for både glatt skinn, og en for semsket skinn, samt en genial shoe-deo spray :)

Idag skal jeg bare slappe av. Startet dagen med sjokolade og julebrus :) Ikveld blir det enten bursdagsfeiring for Andrè, eller julekonsert med Mona og Maria.

Nå er forresten alle lysene på adventsstaken tent <3

God jul alle sammen!

Janne


Sunn hjemmelaget sjokolade!

Da har jeg fått testet sjokoladen, og det ble en suksess! :)

Bitene er kanskje ikke de vakreste, men det er jo innsiden som teller, right?

Det hvite dere ser er mintfyllet jeg brukte. Det består av sukrinmelis, fløte og peppermynteolje. Vanligvis liker jeg ikke den kalde sukrin-smaken, men i denne sjokoladen var den bare genial! Mintsjokolade skal jo være litt isende.

Fremgangsmåten jeg brukte er helt lik Charlotte sin, så jeg linker til innlegget hennes istedenfor å legge ut oppskriften her, da det tross alt er hun som har æren for oppskriften ;) Trykk på navnet hennes, så kommer du rett til innlegget! Hun har også bilder fra fremgansmåten :)

Hun lagde også sjokolade med baconcrisp, noe jeg ikke gjorde. Det får vi prøve en annen gang! Eneste forandringen jeg gjorde var å bytte ut tagatesse (søtning) med stevia, da jeg ikke har tagatesse :)

Håper dere prøver å lage deres egen sjokolade, denne kan vi jo faktisk spise dobbelt så mye av, uten dårlig sammvittighet ;)

Husk bare og oppbevar den i kjøleskapet, da den smelter fort :)

 

Janne


Stavanger tur og flere innkjøp

I helga som var dro jeg og Tina, søsteren min, ned til Mormor i Stavanger. Jeg skulle nemlig ha min siste eksamen! Den gikk ikke særlig bra, men jeg sto i hvert fall ;) Og nå er jeg ferdig!! Deilig.

På fredagen dro vi på ikea for å shoppe litt julepynt. Det viste seg å bli en bomtur. Har aldri sett så dårlig utvalg i julepynt før! Så det endte med at jeg kjøpte meg noen fine blomster isteden for.


En fredslilje, en orkide og en til som jeg ikke husker navnet på... Og folkens, de er EKTE! Spørs hvordan dette kommer til å gå.. Håper de holder til over jul i hvert fall ;)

Litt vanskelig å se, men det henger altså en julekule(?) i vinduet, og i vinduskarmen til venstre er det to søte lamper fra ikea :) Ute er det grått og trist... Savner snøen litt jeg!

Ellers har jeg fått meg et par nye støvletter, på Bianco selvfølgelig ;) De gamle støvlettene mine hadde løsnet fra sålen, så det var på tide at jeg skaffet meg et nytt par:


Bilde er hentet fra Bianco.no

Jeg ble også veldig gledelig overrasket da jeg så at Bianco har begynt å selge neglelakker! Måtte selvfølgelig gå til innkjøp av en eske:)


Det er tre store neglelakker oppi hver eske, og det finnes tre esker med forskjellige farger :) Og det beste? Esken koster bare 100kr! Det kan vi like :) Du ser ikke fargen så godt her, så skal prøve å få tatt et bilde når jeg har lakkene på meg :) Idag blir det den svarte med sølvpartikler i. Fikk testet de litt igår, og de var kjempeenkle og ta på, og tørket fort!

Har kjøpt litt mer de siste ukene også, blant annet en kjole jeg tenkte jeg skulle ha på meg på nyttår :)


Denne kjolen fra Bik Bok (bildet lånt fra hjemmesiden deres) kjøpte jeg i grått, da Bik Bok hadde halv pris på hele butikken :)

Janne


Sunne innkjøp

Er virkelig ikke særlig motiverende å blogge når en ikke har et kamera som fungerer skikkelig. Håper jeg får litt penger til jul, så jeg kan kjøpe meg et :)

Men her er vertfall noe av det jeg kjøpte meg igår:


Startpakke for å lage sjokolade :) Dette er på tilbud til 199kr i Life-butikker nå. Du får med:


En plate med 70% sjokolade, en silikonform og et glass med Cocosa!:) I tillegg ligger det et oppskrifthefte oppi.


På samme butikk kjøpte jeg også en peppermynteolje, da jeg ble inspirert av Charlotte til å lage mintsjokolade!

Jeg har allerede fått testet settet ut, og nå står sjokoladen i kjøleskapet!:) Legger ut bilder om det ble vellykket ;)

 

Janne

 

 

 

 

 

 

 

 

 
En sunnere Holiday-dip!

Jeg er som de fleste sikkert har skjønt altfor glad i chips og dip. Og det skal aller helst være salt chips, med holiday-dip! Nå er jo ingen av delene særlig sunt, så jeg har funnet en grei erstatning :)

Den er selvfølgelig ikke like god som originalen for min del, men det er absolutt en bra erstatning :)

 

Som chips bruker jeg enkelt og greit bacongull, av denne typen:


Bilde er lånt fra Charlotte sin blogg.


Holiday-dip lager du slik:

  • En boks med seterrømme
  • 1 ss paprikapulver
  • 1ss løkpulver
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss salt
  • litt pepper
  • litt cayennepepper
  • litt søtning om du ønsker.

Dette er mål jeg fant på en oppskrift på internett (husker desverre ikke hvor!), jeg måler aldri så veldig nøyaktig, men smaker meg frem. Jeg bruker gjerne litt mer krydder enn dette, da jeg liker en kraftig smak :) Viktig: For at denne dippen skal bli god bør du lage den i god tid, og sette den i kjøleskapet. Lag den gjerne dagen før, i hvert fall et par timer før du bruker den. Da blir den best :)

Håper dere liker dippen!

 

Janne


hits