Ønskeliste del 2

Kom på litt flere ting jeg ønsker meg, og dere kan jo også bruke dette til inspirasjon til hva dere kan kjøpe til venner og kjente :)

Så her er hva jeg ønsker meg:


1. Solpudder. Det på bilde er et fra Art Deco.Har et fra IsaDora nå, men er ikke særlig fornøyd med det.

2. Klokker. De to på bildene er fra CMYK. Jeg ønsker meg veldig en klokke, er usikker på om jeg liker sølv eller svart best egentlig. Det viktigste er at den sitter godt på håndleddet. Jeg har et ganske lite håndledd, så det er viktig at selve uret ikke er for stort, og at reimen kan justeres!

3. Parfyme med "pumpe" (link). Usikker på hva det heter, men synes i hvert fall sånne flasker med en pumpe på er sååå fine. Jeg får aldri nok av parfymer, bruker de opp veldig fort også. Fikk en av min kjære i fjor, men den er så og si tom! Så ny parfyme slår aldri feil :) Denne er fra Victorias Secret, vet ikke om den lukter godt, men den har fått mye skryt.

4. Ny mobil, uten abonnement. For tiden bruker jeg bare den gamle til pappa. Funker fint den, men hadde vært gøy med en smartphone :) Er nok litt i dyreste laget for julepresang, men kan jo håpe på at jeg får litt penger, så jeg har råd til en selv ;)

 

Hvordan ligger dere an med julepresanger? Selv har jeg bare to igjen. Mormor og min kjære! De får jeg ta på neste lønning, for nå er det ganske tomt på kontoen ;) Ønsker alle en fiiin førjulstid<3

 

Janne

 

 


Første søndag i advent

Det første lyset er tent :)Har også kjøpt meg litt julepynt fra kremmerhuset:

 

Litt peiskos :)


Håper alle har hatt en fin helg :) Selv har jeg bare jobbet og slappet av. Fint det også av og til ;)

 

Janne


Ny jobb!

Det har vel aldri vært en hemmelighet at jeg har en svakhet for sko... Aner ikke hvor mange par sko jeg har, men det var i hvert fall mer enn jeg fikk plass til hos Tore, så halvparten står fremdeles hjemme:p Uansett hvor mange par jeg har, har jeg alltid lyst på flere. Sko er rett og slett en lidenskap! Nå har jeg fått muligheten til og jobbe med det også! Jeg har nemlig fått meg jobb på ikke hvilken som helst skobutikk, men Bianco, min favoritt skobutikk!:D Butikken jeg skal jobbe på ligger på Oasen kjøpesenter:) Jeg skal jobbe der et par kvelder i uken. Har allerede vært der et par ganger, og igår jobbet jeg for første gang alene!

Stortrives med den nye jobben :) Viste seg også at jeg kjenner to av jentene som jobber der, og det er jo absolutt et pluss!:D Jeanette, sjefen min virker også kjempekoslig :) 

Sko<3

Ved neste lønning blir det nok et par nye sko ja!:D


Kristiansand!

Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg vært i Kristiansand i helgen. To av mine beste venner fra folkehøyskolen bor og studerer der nå, så resten av jentegjengen bestemte oss for å reise ned dit en helg. Kaja og Emilie kom fra østlandet, mens jeg og Christina tok tog fra Stavanger og ned. For min del begynte reisen tiiidlig fredags morgen, da jeg først måtte ta buss til Stavanger.

Jeg og Christina var fremme i 2 tiden, og for rett hjem til Tina der vi skulle bo for helgen. En liten stund etter kom Christina B, som også bor i Kristiansand. Vi for ut på litt shopping (kjøpte blant annet kjolen jeg har på meg på bildene) og senere på kvelden ble det taco og masse prating da Emilie og Kaja endelig kom :)

Lørdag brukte vi til å sove lenge, enda litt mer shopping og til slutt vors hos Tina! Vi fikk også besøk av et par venninner av Tina, så vi ble en liten gjeng til slutt;) Etter vorset dro vi ut på byn. Kristiansand var absolutt en gøy by å dra ut i! Kvelden ble avsluttet med en deilig bakt potet... Lov å skeie ut litt i helgene ;)

Jeg har jo fremdeles ikke noe kamera, men jeg har fått låne litt bilder av søte Christina! Så her kommer et lite bildedryss:Tusen takk for en fantastisk helg jenter<3 Håper ikke det blir like lenge til neste gang :)

 

Janne

 


Gjenforening med Eliten!

For et par år siden gikk jeg på folkehøyskole, og ble der kjent med blant annet en fantastisk jentegjeng. Vi gikk alle i samme klasse, og kalte oss for det svært passende navnet Eliten ;) Bli ble veldig godt kjent iløpet av året, og har i ettertid holdt kontakten. Noe jeg er veldig glad for!

I morgen reiser jeg ned til Kristiansand der to av jentene bor fortiden, for ve skal nemlig ha en liten reunion :) Gleder meg som bare det til å se alle jentene igjen!:D

Her er noen flotte bilder av oss;)Såå glad i dere jenter<3

 

Janne


Julegavetips!

Tenkte jeg kunne lage et innlegg med litt julegavetips!:) Selv er jeg nesten ferdig med alle julepresangene. Har bare den vanskligste igjen: samboeren... Det er så mye lettere å kjøpe presanger til jenter!

Så her kommer noen rimelige julegavetips, hovedsakelig ment for jenter :)

Jeg linker til alle julegavetipsene, bare trykk på bilde så kommer du til nettbutikken :)

   
88-palletten! Har selv hatt denne, og var storfornøyd. Den inneholder alt fra vanlige hverdagskygger til mer crazy fest/halloween skygger. Alle skyggene du trenger, samlet på en plass :) De finnes også mindre palletter. 200kr hos Nelly.com.Nydelig veggklokke fra Clas Ohlson, til bare149kr!


Sodastream. Gjør det kjedelige springvannet om til kullsyrevann! Du kan få kjøpt smakstilsettere, men det er like enkelt og blande med saft, eller f.eks Drink Sticks fra Iherb som jeg har skrevet om tidligere :) Den jeg har linket til er fra Jula, og er nå på tilbud til 300kr!


Kremmerhuset har fått nettbutikk! Over ser du noen av mine favoritter :) Jeg har nettopp klikket hjem den søte engelen som en julegave til meg selv;) Slike skåler med skrift er veldig populært nå, og fås på mange forskjellige butikker, med alle slags skrifter. Selv har jeg både en skål til "Sprøtt og godt" og "dipskåla", disse er fra Black Design.


Smykkestativer i alle former og størrelser er kjempepoulært, og noe de fleste jenter har bruk for! Denne modellen fant jeg på kremmhuset til bare 199kr.


Har du en lat venninne? Da er dette den rette presangen. En automatisk sausevisp! Hiv den oppi sausen/suppen så kan du gjøre på andre ting mens vispen gjør all jobben;) Kanskje et tips til mannen også, siden de bare kan gjøre en ting om gangen? ;) Funnet på Coolstuff.no til 295kr.


Denne supersøte neglelakk-tørkeren fikk jeg av en venninne i fjor! Totalt unyttig, men sååå søt!<3 Billig er den også, koster bare 59kr på Coolstuff.no.Inne på den siden finnes det også masse andre kule presanger, så sjekk ut den siden!

 

Andre gode tips er :

 • Personlige gavekort på f.eks massasje eller andre tjenester
 • En finne ramme med bilde av deg og personen du gir det til
 • Hjemmelagde kaker/snop etc
 • Flaxlodd

 

Kom gjerne med flere tips i kommentarfeltet om dere har noen! :)

 

Janne

 


Ønskeliste for julen 2011!

Her kommer noe av det jeg ønsker meg til jul :) Er helt sikker noe mer, men er ikke lett å komme på i farten...

 

 • Stoort speil med en tykk fin sølv-ramme rundt. Et slik har jeg ønsket meg leenge. Synes det er så fint med et stort speil i gangen.
 • Sodastream! Jeg elsker saft med kullsyrevann, men det blir litt dyrt å kjøpe farris hver gang... Så dette virker jo genialt :) De har en på tilbud nå på Jula.
 • Stavmikser! De selger billige på både Clas Ohlson og Obs :)
 • Vaffeljern! Vaffelelskeren som jeg er, så er det merkelig at jeg ikke har et allerede.. Tips: på Coop har de medlemstilbud på et dobbelt vaffeljern nå, til bare 279kr :)
 • Stor og flott veggklokke! Jeg vil ha en litt kraftig og brun veggklokke, som for eksempel denne som jeg fant på Clas Ohlson.
 • 88-palletten!  Jeg har klart å knuse min!:( Denne selger de nå på nelly.com til bare 200kr!

 

Ellers blir jeg alltid glad for smykker, ringer (!), armbånd og alt av dill dall :) Ønsker meg også pynt til leiligheten!

Og sist men ikke minst: en snusfri samboer.. ;)

 

Janne


Stavanger!

Akkurat nå sitter jeg i en søt leilighet i Stavanger sentrum, hos min kjære eks-roomie Christina!:D Kom ned hit igår, og for straks til Sandnes for å få utdelt eksamen.Overnattet hos Christina og  idag reiste jeg tilbake til  Sandnes for og ta den første av i alt to praksiseksamener. Det ble svært lite øving på forhånd av eksamen (som vanlig...), men var overrasket over hvor bra det gikk idag :) Fikk karakteren 4, og det er jeg veldig fornøyd med!;)

Ikvell er det feiring med vin som står på menyen! Sitter å venter på at Christina skal bli ferdig på jobb nå. Håper alle får en flott helg<3Meg og min favoritt-roomie<3

 

Janne


Vinn goodie-bag fra Moroccan oil!

Vinn en goodiebag til en verdi av 697kr!:D Hele 40 bloggere vinner hver sin goodiebag, så om du skriver blogg, hiv deg på!

cutrinsample

Jeg har hørt masse bra om disse oljene, og har selv prøvd den en gang jeg var hos frisøren. Lukter utrolig godt! Håret ble kjempemykt, og luktet veldig godt. Kunne godt tenke meg å få prøvd de over en litt lengre periode :)

Lykke til folkens;)

 

Janne


Give Away på "Fristende Lavkarbo"!

Fristende lavkarbo er en av bloggene jeg henter mye inspirasjon fra. Idag kom jeg over denne fantastiske give away'en, som jeg tenkte jeg kunne tipse om!

Du kan vinne boka hennes som heter "Fristende Lavkarbo" og inneholder mange gode bakeoppskrifter helt uten sukker! I tillegg til dette kan du vinne flere av bakeproduktene du trenger for å lage oppskriftene i boka :) En genial premie jeg veldig gjerne vil vinne selv, da det hadde gjort julebaksten mye enklere!;)Trykk på bilde for å komme til konkurransen og for å se alt du kan vinne!

Så hiv dere på folkens! Både lavkarbere og andre som liker å utforske sunne oppskrifter :)

Janne


Omtale: Shikai, Color Reflect, Platinim Shampoo

 

 Trykk på bilde for å komme direkte til produktet.

Hva Iherb sier om produktet:

En lysreflekterende sjampo som får fram kalde toner i blondt, sølv og grått hår. Organisk, ikke testet på dyr og med kun naturlige ingredienser. Den er plantebasert, renser håret i dybden samtidig som den gir masse glans og fuktighet. Den skal også forlenge varigheten på farget hår.

Denne sjampoen har jeg nå brukt i litt over en uke, og føler jeg har fått testet den skikkelig. Dette er en sjampo du kan bruke daglig, og ikke en kur.

Jeg hadde ikke særlig store forventninger, da jeg rett før jeg kjøpte den leste en dårlig omtale av sjampoen på en blogg jeg leser. Det sto så mange positive ting på Iherb (kunder kan skrive omtale om produktet, trykk på linken for å se de) at jeg bestemte meg for å prøve den. Den koster jo tross alt under halvparten av de fleste andre lilla-sjampoer!

 • Førsteintrykket var at den ikke luktet særlig godt, men lukten satt heldigvis ikke igjen i håret.
 • Den var lett og bruke, og renset virkelig håret bra. Med vanlige butikksjampoer føler jeg må vaske håret 3 ganger før det føles rent, med denne følte jeg det ble rent etter første vask! 
 • Håret ble litt tørt, men ikke mer enn når jeg bruker Joico sin lillasjampo. Etter jeg tok balsam i føltes håret silkemykt igjen.
 • Jeg føler også at den holder gultonene borte, så jeg er veldig fornøyd med denne sjampoen! Kommer nok til å kjøpe denne igjen :)

Karakter: 5/6

 

Janne


Omtale: Sugar Free Drink Sticks

Da har jeg fått testet ut begge smakene! Acai Lemonade, og Tropical Punch.

Litt info fra Iherb om drink sticks'ene:

Uten sukker, søtet med naturlig stevia. Proppet med vitaminer og antioksidanter. Lite kalorier og karbohydrater. Kun naturlige ingredienser, ingen kunstig farge eller konserveringsmidler. Gluten fri. Økologisk stevia. Vegansk. Tropical punch inneholder fiber.

Innhold i en pakke med Acai Lemonade- 4g

 • Kalorier: 15
 • Karbohydrater: 3 (1 sukkerarter)
 • Fett: 0
 • Protein: 0

Innhold i en pakke med Tropical Punch - 5g

 • Kalorier: 10
 • karbohydrater: 4 (3 er kostfiber)
 • Fett: 0
 • Protein: 0

Trykk på navnene på de forskjellige smakene for å komme til siden, der står også innholdet :)

 

Jeg blandet en pakke med 0,5l vann. Jeg brukte en shaker for å blande pulveret ut i vannet. Begge posene hadde en veldig fin farge, rosa/lilla. Så førsteinntrykket var absolutt positivt ;)

Den første jeg smakte var Acai Lemonade. Jeg ble veldig positivt overrasket! Den smakte kjempegodt! Lignet litt på fun-saft. Den var søt, men ikke kvalmende søt. Jeg brukte bare vann med isbiter, men jeg kan se for meg at den smaker om mulig enda bedre med kullsyrevann. Tror jeg må ønske meg en sodastream til jul ;) Denne smaken kommer jeg absolutt til å kjøpe mer av!

Da jeg skulle smake Tropical Punch hadde jeg veldig høye forventninger. Disse ble desverre ikke helt innfridd. Denne var i overkant søt for min smak, og hadde nesten et lite hint av kokos. Jeg er ikke fan av kokos i drinker... Men jeg kan absolutt se for meg at mange liker denne.

Alt i alt syns jeg disse er supre erstatninger for både saft og brus (Fun Light inneholder aspartam, som er noe vi alle burde holde oss borte fra). Pulveret kan helt sikkert brukes til andre ting også, f.eks gele, is osv. Alle plasser du ville brukt saft egentlig ;)

Karakter: 6/6!

Husk:

 • Dersom du skal handle på Iherb, handle alltid for under 200kr (30-35 dollar), så slipper du toll og moms. Bestill heller flere små pakker enn en stor.
 • Du kan altså bestille varer for 200kr, det gjør ingenting om varer+fraktkostnad blir over 200kr.
 • Det er også lurt og holde vekten på under 1,4kg (4 pounds), for da kan du bruke den billigste frakt-metoden: international air mail.  (tar ca 2 uker)
 • Om du vil ha pakken snarest mulig kan du velge en dyrere fraktmetode, f.eks DHL. Da kan du ha over 1,2kg, du kan spore pakken, og den blir levert på døren.
 • Dersom det er første gangen du bestiller kan du bruke koden VED090, så får du 5 dollar i rabatt :)
 • Å handle fra Iherb er helt trygt! :) 

 

Janne


Lavkarbo tips!

Nå som det nærmer seg jul frister det veldig å begynne med litt julebakst. Jeg er ikke så veldig glad i kaker, men snop liker jeg! Tenkte jeg skulle prøve meg på litt lavkarbo-godis. Først må jeg få lønn, og bestille litt ingredienser fra Iherb ;) Nå driver jeg å tråler nettet for å finne gode/enkle oppskrifter, og idag snublet jeg over dette innlegget: Julekaker og julesnop på bloggen "Fristende Lavkarbo", som jeg fant ut at jeg måtte dele med dere! Her skal jeg nok stjele et par oppskrifter!:D

Legger selvfølgelig ut oppskrifter når jeg får laget litt julegodt :)Janne


Jentekveld 2011!

Det ble en veldig travel dag igår, da jeg måtte jobbe til kl 3 i Etne. Ble ikke mye tid til pynting eller vors. Det var rett hjem å hive på seg finstasen, før jeg tok turen til Silje. Der rakk vi et lite glass vin, før sjåføren tok oss til byn, nærmere bestemt Rica Maritim!

Jeg har jo ikke et kamera som fungerer så bra, så det ble ikke til at vi tok noen bilder igår. Men Haugesund Avis tok et bilde av oss, så sånn så vi altså ut igår :)


Bilde lånt fra h-avis.no


Hadde en koslig kveld! Foredraget med Phil Phillips var absolutt høydepunktet!! For en mann!:D Kommer han til Haugesund igjen, skal jeg sitte klar for å bestille billett for å si det sånn...

Ellers fikk vi med oss både catwalkshow, foredrag med Jan Thomas, å masse spennende stands :) Satt en liten demping på stemningen da en gjeng crazy kvinnfolk stjal alle goodiebags'ene, men vi fikk nå en liten erstatning for det i det minste ;)

 

Nå er det rydding/vasking av leiligheten som står for tur. Ikveld er det dans på Vindafjordhallen :)

 

Janne


Nye øredobber

For noen uker siden vant jeg et par nydlige øyredobber på denne fantastiske bloggen. Fikk ikke til å ta noen bra bilder av øredobbene selv, så det nederste bilde har jeg lånt fra Ingrids blogg :)Utrolig fornøyd med de nye øyredobbene mine :) Her er et bilde der jeg har de på:Tusen takk Ingrid :)

 

Janne


Helga!

På lørdag var det Halloween-fest!:D Etter vors for vi på Stødden, studentpuben i Haugesund det de arrangerte Halloweenkro. Etterpå tok vi turen ned på kaien og Krashna :) Har bare bilder fra vors. En koselig kveld med kjekke folk!:D

Her er et lite bildedryss:Kjekke Vivian hadde med seg falskt blod som smakte mint. Det var absolutt en suksess utøver kvelden ;)

Tusen takk for en kjekk kveld folkens!:D 


Pakke fra Coverbrands

 

Har helt glemt å vise pakken fra Coverbrands! Det tok litt tid før jeg fikk alt, da de første sendte feil. Jeg bestilte en foundation og et pudder, men fikk pudder og concealer. Som plaster på såret fikk jeg 4 prøver med ansiktskrem fra Ole Henriksen og 3 leppestifter fra Barry M :) Har fått testet produktene i en ukes tid nå, så skriver en liten anmeldelse under!Foundation fra The Balm:

Dette skriver produsentene: Inneholder masse vitaminer som A, E, C, olje fra soyabønner og voks fra bier.Den skal hjelpe til med å beskytte mot rynker, og er spesielt bra for det delikate øyeområdet. Den gir masse fuktighet, varer hele dagen og skjuler ujenvheter i huden.Den inneholder ikke parabener, og passer til alle hudtyper.

Førsteinntrykket mitt var ikke så bra. Forpakningen er nemlig svært dårlig, og lyser av dårlig kvalitet. Det kan være litt vrient å skrue lokket på/av. Svampen som følger med vil jeg også si er ganske ubrukelig, så jeg anbefaler og bruke egen svamp/kost. Når jeg begynte påføringen ble jeg derimot mer og mer fornøyd. Den dekker utrolig bra, og det er første gangen at jeg føler jeg ikke trenger concealer i det hele tatt. Vanligvis er jeg storforbruker ;) Med min egen svamp var den også enkel og påføre.

Den holder greit utover dagen, men jeg som får veldig fort blank hud kunne aldri brukt denne uten pudder over. Men det gjør jeg forsåvidt ikke med noen andre foundationer jeg har prøvd heller. Den gir også et veldig naturlig utseende, samtidig som den dekker kjempebra. Ble som sagt litt blank utover dagen, men dette er veldig vanlig for meg.

Karakter: 4/5

Har du tørr/normal hud er nok denne absolutt en 5'er, til oss med litt blank hud vil jeg si 4 :)


(Bilde fra Google)

Sexy Mama anti shine pudder fra The Balm:

Mattende anti-shine pudder. Pudderet er uten farge, så det kan brukes av alle. Pudderet inneholder olje-absorberende ingredienser som gjør at huden får en matt og silkemyk finish. Pudderet brukes over foundation for å holde den på plass, unngå striper og blanke partier. Kan også brukes utover dagen om du blir blank.

Jeg hadde høye forventninger til dette produktet da jeg har hørt mye bra om det. Jeg likte innpakningen veldig godt. The Balm bruker retro-motiver på mange av produktene, noe jeg syns er veldig stilig. Pudderet er lite, og har en veldig grei størrelse som er lett å hive i vesken. Stort pluss at det er et speil inni. Pudderet var lett og påføre, og jeg fikk en veldig fin, myk og naturlig look. Akkurat passe matt. Desverre holdt det ikke hele dagen som jeg hadde håpet. Jeg har nok en veldig blank hud, så for noen som sjelden får blank hud er det nok et kjempebra pudder, men for meg holdt det rett og slett ikke. Måtte påføre pudder flere ganger iløpet av kvelden. Nå skal det sies at jeg har prøvd mange forskjellige mattende pudder, og ingen har virket bedre enn dette.

Karakter 4

Jeg gir 4 fordi det funker veldig bra som finishing powder over foundation, og er tross alt et av de bedre mattende pudderene jeg har prøvd.


(bilde gra google)

Når det gjelder gratisproduktene jeg fikk: Veldig fornøyd med hudkremen, men leppestiftene var jeg skuffet over. Ikke særlig fine farger, og de gjorde leppene mine veldig tørre.

 

Janne

 

 


hits