Pakke fra Iherb

Endelig er pakken min fra Iherb kommet!

Innholdet:


Now Foods Acai lemonade - Sugar free drink sticks. Disse to er gratisprøver, de finnes også i store pakninger. En slik pose passer til en 0,5l flaske med vann. Dette skal være et naturlig alternativ til brus/saft, og kan derfor gjerne brukes i farris o.l. Den har lite kalorier, mange vitaminer, kun naturlige ingredienser, og selvfølgelig ikke sukker! (søtet med Stevia) Finnes også i flere smaker.

Bob's Red Mill - Organic Coconut Flour : Kokosmel. Inneholder masse protein, fiber, er glutenfritt og økologisk. Inneholder lite karbohydrater. Dette kan en erstatte hvetemel med i søt bakst som f.eks muffins, søte pannekarer, vafler o.l. De har en liten kokosmak, men ikke mye. Melet er litt søtt, så den egner seg ikke til å bake f.eks brød og lignende.

Green % Black's Chocolate organic: Mørk sjokolade, 85% kakaoinnhold. Fair Trade sertifisert, økologisk, og forhåpentligvis god ;)


Shikai Color Reflect - Platinum Shampoo:   Lilla sjampo som er lysreflekterende, plantebasert, og veldig bra for  behandlet hår. Den skal tone ned de gylne tonene, og fremheve de kalde i blondt, grått å platinahår. Den skal også gi fuktighet og glans.


Garlic Gold, Organic Italian Herb Nuggets: Krydder laget av økologisk hvitløk, xtra virgin olivenolje og italienske krydder. Kan brukes på f.eks pizza, salat, poteter, pasta m.m.

 

I tillegg til disse produktene som jeg bestilte  fikk jeg også en liten prøve med:


En prøve på denne boksen med grønne superurter. De fleste har sikkert hørt om den populære supermaten, som har blitt veldig populær i det siste? Dette er altså en versjon av de mange ulike urteblandingene som finnes der ute. Denne versjonen inneholder urter og planter som (har kopiert fra Iherb, så de står på engelsk): Ashitaba, Japanese Matcha Green Tea, Wasabi, Field Grown Whole Grass Blend, Herb & Vegetable blend, Aqua marine Blend and Beet juice powder.

For å se listen over ingredienser, trykk på linken så står det lenger nede på siden!

Jeg har aldri prøvd sånn grønt pulver før, men har nå testet det ut! Et innlegg om min erfaring med supermat kommer senere ;)

 

Jeg har linket til alle produktene, bare trykk på navnet så havner du på Iherb-siden til produktet :) Jeg har ikke fått testet produktene enda, men når jeg har fått testet dem ut så vil jeg skrive en liten produkt-anmeldelse av alle!

Husk: dersom du handler for første gang på Iherb kan du bruke rabattkoden min og få 5 dollar i rabatt! Bruk denne koden: VED090. Koden kan bare brukes første gang du bestiller derfra.

 

Janne


AdventsstakeVar i byn på juleshopping med mamma igår, og kjøpte meg litt utstyr til jeg skal lage en adventsstake! Viser dere resultatet når den er klar ;)

Janne

 


Nye vintersko

Har kjøpt meg nye forede vintrsko. Elsk<3 

Janne


Snart er den her!

Jeg snakker om ny-innspillingen av min yndlingsfilm: Footloose! Orginalen er en fantastisk dansefilm fra 1984, som lenge har vært min yndlingsfilm. Jeg er ganske svak for dansefilmer generelt, men etter min mening er dette helt klart den beste ;) Men nå har de altså laget en nyinnspilling, og den må jeg jo få med meg! Filmen har nesten identisk handling etter hva jeg kan se på traileren (selvfølgelig noen forandringer), så jeg håper virkelig den er like bra som orginalen. Håpte egentlig at de skulle finne en hovedperson som var litt kjekkere enn kevin Bacon, men det såg heller dårlig ut ;p Jaja, får satse på at han har bevegelsene inne i hvert fall!

Fant ikke et bra bilde av originalcoveret, men her er nå en versjon:

Nye versjonen:


Idag snublet jeg over en konkurranse, som jeg bare ved å lime inn det under er med i. Har du blogg selv, så trykk på linken under Traileren for å melde deg på!:)

Traileren til den nye Footloose-filmen:

Footloosevinn

 

Lykke til!

 

Janne

 


Enkel og kjempegod "eggerøre".

Superenkel "eggerøre" som kan brukes både som frokost i seg selv, eller som tilbehør til allslags mat!

Du trenger:

 • En liten ildfast form
 • Et glass med fetaost i olje
 • Ca 5 egg
 • ca 2 ss fløte
 • Salt og pepper

Smør den ildfaste formen med litt av oljen fra fetaost-glasset.

Del opp ostebitene, og dekk bunnen av formen med de.

Pisk sammen egg, fløte,salt og pepper. Hell blandingen over i den ildfaste formen og stek på 200 grader til den ser ferdig ut!


Kjempegodt!

Jeg spiste den med skinke og majones til. Dette er nok til flere personer, jeg hadde frokost i ca 3 dager med denne formen.

 

Janne


Ny lavkarbo-Pizza

Prøvde meg på en ny bunn, nemlig denne , og slik ble resultatet:

Til fyll hadde jeg bare tomatpure, litt ketchup og krydder blandet med kjøttdeig. Ost på toppen selvfølgelig :)


Bunnen var veldig enkel og lage, og krever få ingredienser. Et stort pluss for det! Men, jeg syns denne smakte for mye egg for min del... Neste gang prøver jeg nok en bunn med nøtter/frø i.

Et supert tips med denne pizzaen er å bruke den som niste! Jeg skjærer den opp i porsjonsbiter og fryser bitene for seg selv i fryseposer. (Jeg tar to og to små stykker, da dette er passe lunsj for meg). Superenkelt og ta opp en pose om morgenen, så er den klar til du skal spise lunsj på jobben/skolen! Til dette formålet vil jeg absolutt anbefale denne pizzaen, da det ikke er så viktig at den smaker ekte pizza når du har den til niste ;)

 

Janne


Februar-oktober

Det var vel rundt februar i år at jeg bestemte meg for å spare til langt hår igjen. Samtidig som at jeg savnet det blonde håret, fant jeg også ut at det var lurt å bleike håret litt da jeg til vanlig har veldig flatt hår. Bleiking gir det litt mer volum.

Siden den gang har håret vokst en god del, og fargen har blitt ganske mye lysere. Sjekk forskjellen på hvordan jeg såg ut i slutten på februar på det første bildet under, etter det har jeg bare klippet det en gang, da stusset jeg av to-tre cm, og det nederste bildet som er tatt for et par dager siden! 

Ikke det beste bildet, men fant ikke mange bilder av meg med denne lengden. Tatt i februar:Ble litt skurrete, men du ser lengden på håret. Tatt for noen dager siden:

Janne


Shopping

Ja, så ble det litt shopping idag også. Trengte litt interiørting, blant annet gardiner og vedkurv, og det fant jeg!Nye gardiner (og vinduskarmene er endelig malte). Fant disse fine gardinene på Europris faktisk. Best av alt: de kostet bare 100kr per lengde, og om du kjøpte 3stk fikk du den ene til halv pris. Jeg kjøpte 6 gardiner, og betalte derfor bare 500kr :) Kupp! Må legge de litt opp, men tror det skal bli lett (med litt hjelp fra mamma...).


To nye lysestaker fra Sparkjøp, og lys fra Europris. Veldig fornøyd med disse :) Har litt lyst på flere, men det får vi ta på neste lønning ;)Stilig vedkurv i resikulert gummi, kjøpt på Europris. Mye finere enn pappesken vi brukte før ;)


Fant denne kjolen på Vero Moda. Den er litt mer knallrosa i virkeligheten;) De hadde bare store størrelser igjen, men siden den var på salg til bare 75kr fant vi ut at jeg skulle kjøpe den allikevel, å prøve å sy den inn :)

Kjøpte meg også to bøker idag!Fikk begge til ca halv pris,da jeg kjøpte dem brukt :)

Det var alt for idag! Nå har jeg nettopp lagt inn en ordre på Iherb.com, glede meg til den dumper ned i postkassen! Viser selvfølgelig hva jeg har kjøpt når jeg får pakken :)

Janne


Masse nye innkjøp

Har ikke blitt noen innkjøpsinnlegg på en stund, så har samlet opp en god del i dette innlegget.Sikkert noe jeg har glemt, men det får vi ta i et annet innlegg ;)


Deilig poncho fra Vero Moda.


Dressjakke fra Cubus.Søt bluse fra Vero Moda


Armbånd fra CMYK


Armbånd fra Lindex - på tilbud til 20kr :)Deilig bukse fra Risøe. Sitter utrolig godt på :) buksen er ikke fullt så blå som på bilde, den er mer mørkeblå.


Trengte et nytt pudder, og hadde ikke råd til favoritten fra Glo, så jeg kjøpte dette istedenfor. Siste gang jeg kjøper et billigpudder for å si det sånn! Glo sitt er myyye bedre.

Dette var innkjøpene i det siste! Må si det er mye mer gøy å shoppe klær etter at jeg har gått ned 10kg. Gøy å komme oppi de gamle størrelsene også :):)

Imorgen skal jeg til byn for litt interiørshopping, skal prøve å få lagt ut et innlegg om de nye kjøpene iløpet av morgendagen! Ellers går det i litt jobbing (tar en del ekstravakter på coop-butikker i området frem til jeg går meg jobb), og maling av vinduskarmer! Viser bilder når det er klart :)

 

Janne

 


Jeg skal, skal du?:D


Bildet er lånt fra jentekveld2011.no!

Fredag 4. november skal jeg og en venninne på jentekveld på Rica Maritim i Haugesund!:D Det vil bli lagt ut rosa løper, servert rosa champagne, gitt ut goodiebags, det blir catwalkshow og selveste Jan Thomas skal holde foredrag!! IIiih, jeg gleder meg :)

I tillegg er det mulig å bestille billetter som inkluderer et show med selveste Phil Phillips!! Gjett om vi skal på på det! For dere som ikke kjenner til Phil Phillips er han et veldig kjent medium som har kontakt "med den andre siden". Både jeg og venninnen min Silje, som skal være med meg på Jentekveld, er veldig interesserte i det alternative, så dette gleder vi oss til:) Du kan lese mer om Phil på denne siden.

Andre kjekke ting å vite om kvelden: Det vil bli boksignering med Jan Thomas, masse stands med gode tilbud og flere konkurranser utover kvelden!:D Eventen varer fra kl 19.00-24.00. Så etterpå bærer det vel ut på byn for de fleste!;)

Flere som skal?:D

Her er facebook-eventen!

Billetter får du kjøpt på scanticket.

 

Janne


The Dalai Lama
kyllingfilet med brokkoligrateng

Du trenger:  (Til en person)

 • 1 kyllingfilet
 • Masse ekte smør
 • Krydder (Jeg brukte kyllingkrydder)
 • Brokkoli - nok til en person
 • Fløte og vann, ca 1,5dl til sammen
 • Buljong

Smør en liten ildfast form, skjør brokkoli i små biter og dekk bunnen med brokkolien. Hiv på et par klatter smør over.

Kok opp ca 1,5dl vann/fløte sammen med buljong. Vil du ha gratengen tykk/seig så kan du tilsette en teskje JBKM. La det koke opp, og la det koke til det tykner.

Hell blandingen over brokkolien, og dekk med ost. Stek den i ovnen i ca 10-15min. I mellomtiden steker du en kyllingfilet i godt med smør, og tilsetter det krydderet du vil ha.

Ferdig!


Server sammen med kyllingen:


Jeg orket ikke koke fløten i en evighet, så min ble ganske bløt, men det gjorde ingen ting, da jeg brukte det som saus :)

JanneNye skåler

Sjekk ut hva jeg har kjøpt meg! Har smugkikket på disse lenge, og når jeg så de på Fem Høns da vi shoppet på jæren klarte jeg ikke å styre meg:

Jeg må innrømme at jeg liker å skeie ut litt i helgene, og da blir det som regel storfavoritten chips å dip. Mmmm <3

 

Janne


Fleskepannekake

Så lenge jeg kan huske har mamma laget noe som heter "Fleskepannekake". Retten består av et lag med bacon, lagt utover en langpanne, og en pannekakerøre som du heller over baconet og steker retten i ovnen. Jeg fikk veldig lyst til å prøve dette med en lavkarbo-vri, og resultatet ble veldig bra!

Oppskrift på pannekakerøre:

200g Philadelfia ost

1-2 ts sukrin

3 egg

1 ts bakepulver

1 stor ss fiberhusk

1dl fløte

Pisk osten til krem, tilsett resten av det våte, og til slutt alt det tørre. Rør godt.

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 200 grader. smør en ildfast form godt med smør. Skjær opp ønsket mengde bacon og fordel det utøver bunnen.

Sett formen i ovnen, og stek baconet til det ser ferdig ut. Ca 5-10 minutter, avhengig av hvor tykkt bacon du bruker.

Pisk sammen pannekakerøra.

Når baconet ser ferdig ut tar du formen ut av ovnen, og heller pannekakerøra over.

Sett den inn i ovnen igjen, og stek til den er gyllenbrun. Ca 20min.

Ferdig!


Jeg spiser den som den er, med litt ketchup ved siden av :) Må si  at jeg faktisk syns den var like god som orginalen! Deilig og enkel rett, nesten uten karbohydrater. Det liker vi! Veldig grei som lunsj neste dag også, bare å varme den i mikroen.

Neste gang jeg lager dette vil jeg nok doble oppskriften, men kun bruke 1dl fløte, og bruke en litt større form. Gir tilbakemeldinger om det blir enda bedre!

 

Tips: Pannekakerøra er genial til å steke vanlige pannekaker også, men da dropper du fløten. Vil du ha litt søtere pannekarer så kan du ta litt mer sukrin, og 1/4 ts vaniljepulver oppi!

 

Janne


hits