Litt oppdatering på leiligheten

Her er litt flere bilder av nye ting i leiligheten :) Gjenstår enda litt men...


Nytt speil fra Ikea, fatet er også fra Ikea. Skiltet er kjøpt på Frøken Fryd i Skjold, og lysholderen har jeg fått av mamma :) Steinene oppi er fra Ikea.

Bord og stoler fra Jysk.


Har fått på plass litt ting i vitrineskapet!


Ingen tvil om hvilke bøker som er mine...


Kjøpte meg et tre-etasjes sølvfat på Obs faktisk! Her skal jeg oppbevare ringer, øyredobber osv. Smykkehånden fikk jeg til jul i fjor :)


Var forresten på slektstreff på Jæren forrige helg! På lørdagen ble det litt shopping, og jeg kjøpte meg bl.a. denne fantastiske dymoen på Clas Ohlson!


Dymoen brukte jeg bl.a. på disse boksene! Det står farget og hvitt. Alle tre er kjøpt på kremmerhuset.

Det får bli sniktitten for denne gang! Kommer mer når vi har fått gjort litt av dette:

To do list:

  • Male lister og vinduskarmer hvite
  • Bytte ut kjøkkenlampen
  • Kjøpe nye gardiner
  • Kjøpe vedkurv (noen som vet om noen fine, rimelige?)

 

Janne


Siden sist...

Har jeg blitt enda litt lysere i håret, Kjøpt meg ny poncho og fått hengt opp speilet på veggen!

Var og shoppet litt med mamma igår, viser dere resten av innkjøpene i et eget innlegg. Hadde egentlig tatt en del bilder av nye ting i leiligheten også, men de ligger på dataen som ikke vil skrue seg på... Får ta noen nye ;)

Nå skal jeg straks hjem til mamma og pappa for å rydde ut litt av badet mitt, og se om jeg finner flere ting til loppemarkedet i helgen! Alle må komme til Skjold på lørdag! :)

 

Janne


Ødelagt data, og tilbud fra Blush

Blir ikke mye blogging nå for tiden, dataen min funker nemlig ikke. Krise! Den vil ikke skrue seg på... Jeg så det heldigvis komme, så jeg har fått tatt backup av alle filene mine :) Skal få fikset den snarest. I mellomtiden har heldigvis Tore både bærbar og stasjonær data, så helt uten data er jeg ikke.

Tenkte bare jeg skulle stikke innom for å nevne det, og også vise dere dette geniale tilbudet!

BLUSH001

Har selv handlet på Blush.no flere ganger, og er veldig fornøyd :)

 

Janne


Favorittsang for tiden

Har blitt helt hekta på denne sangen for tiden!


Superheavy - Miracle Worker

Janne


Litt oppusing

Jeg holder for tiden på med å flytte inn til typen min, og i den anledningen skal vi pusse litt opp i leiligheten!:) Blir ikke store greiene, men har kjøpt litt nye møbler, og har planer om å male alle lister og vinduskarmer hvite. Var på Ikea sist helg, her ser dere et par av tingene vi kjøpte:


Nytt vitrineskap i brunsvart.


Skjenk i samme farge. Den skal ikke stå her, men da jeg tok bilde hadde vi ikke fått ut den gamle skjenken ;) Denne fikk vi til nesten halv pris, da de var utsolgt for den og vi fikk utstillingsmodellen! (derav alt støvet på den..) Det er kun noen veldig små skrammer på den, ikke noe du legger merke til. Syntes jeg gjorde et kupp, da det ikke var noen andre skjenker jeg hadde lyst på :)

Fikk ikke tatt flere bilder, da kamera gikk tom for strøm. Ellers kjøpte vi en del kjøkkenutstyr, et stort speil som skal henge i stua (finner ikke speilet på ikea, så får vise det når vi har hengt det opp), ett tre-etasjes fat i glass, noen rammer og ellers litt småting.


Her er glassfatet.

Vi har også kjøpt oss nytt spisebord og stoler! Legger ut bildet når jeg får hentet kamera.

Blir litt dårlig med oppdatering for tiden, er litt stress når jeg bor litt hjemme og litt her. Som den vimsen jeg er, glemmer jeg alltid kameraet... Når jeg får flyttet inn og komt meg på plass blir det nok litt bedre!

 

Janne


Litt tirsdags-morroHaha :D

Her er en som faktisk er skremmende riktig...

Vi jenter kjenner oss vel litt igjen i denne?;)

 

Janne


hits