Nytt design!

Jeg har virkelig ikke peiling på bloggdesign, så jeg har fått tak i et gratisdesign! Ganske greit egentlig. Skal nok fikse litt mer på det, men det vil komme etterhvert.

Håper dere liker designet, som forresten er laget av denne bloggeren: Mizzless.blogg.noJanne


Noen av mine favoritt-sitatBilder funnet på weheartit

 

Janne


Min spilleliste - uke 35

Endelig har kroppen min fått bevege seg litt igjen, etter 2 måneder med null trening. Det var så fint vær idag at jeg tok meg en liten times gåtur. Greit å begynne litt rolig fant jeg ut...

Her er spillelisten jeg hørte på:

  • Volbeat - Still Counting
  • Don Omar - Danza Kuduro
  • David Guetta - Little Bad Girl
  • Lady Gaga - You and I
  • Ellie Goulding - Your Song
  • David Guetta feat. Sia - Titanium
  • Metallica - Enter Sandman

Ikke særlig ny musikk, men det var det beste som låg på Ipoden min idag ;)

Jeg får laste ned litt ny musikk i løpet av de neste dagene, så kommer det nok en ny oppdatering.

 

 

Janne


Endelig fått min nye almanakk

Jeg er avhengig av å ha en liten bok der jeg kan skrive ned, dag for dag, hva jeg skal gjøre. Jeg er utrolig vimsete, og har hukommelse på lik linje med en gullfisk...

Da er denne almanakken genial!Almanakken er designet og kjøpt på på denne siden.

Det geniale her er at du kan designe din egen bok. Du velger hvilken størrelse du vil ha den i, hvilken måned den skal starte (varer i 12 måneder), designet på den, og du kan til og med legge inn alle bursdagene til dine facebookvenner ved å trykke på en enkelt knapp ;) Genialt!

Janne


Konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse på greenspirit.no! Vil du også være med så trykk på bilde for å se konkurranse-reglene :)

Janne

 


Pakke fra Iherb!

Endelig har jeg fått bestilt meg en pakke fra Iherb! For dere som ikke vet hva det er, så er det en nettbutikk der du kan kjøpe alt av helsekost og mye mer. Nettbutikker er amerikansk, så pass på å ikke bestille for over 200kr inkludert frakt om du vil unngå toll! Det er utrolig mye billigere her enn i Norge, så det er som regel ikke noe problem. Frakten koster bare rundt 5 dollar, så det er ikke farlig om du bestiller flere pakker i slengen heller :)

Her er det jeg kjøpte!

 
Stevia i porsjonspakker - 100 pakker.  Stevia er en naturlig erstatning for sukker. Jeg har kjøpt den i noen geniale porsjonspakker. Hver pakke er på 1g om jeg ikke husker feil. Stevia er mye søtere enn sukker, så du trenger ikke så mye. Mange tror Stevia er forbudt i Norge, dette er feil. Det er ulovlig å selge som en matvare, men fås kjøpt noen plasser som "dyrefor", og det er ikke ulovlig å importere.

Kaldpresset kokosolje. Kokosolje er veldig gunstig å bruke til steking, da den tåler veldig høy varme uten at oljen forringes! Jeg merket også fort at denne var deilig å smøre på hendene, du blir supermyk ;) Den er i fast form, men smelter fort i pannen og ser ut som vanlig olje. Denne typen er uten smak, da jeg ikke liker kokosmak så veldig godt.

Steviadråper med smak. Jeg bestilte Vanilla cream og English toffee. Den siste smaker karamell. Disse dråpene kan brukes som smakssetter i nesten alt: Sjokolade, kesam, te ++.

Trykker du på linkene kommer du rett til prodktet på Iherb. Alle produktene er selvfølgelig lavkarbo.

Må si jeg var imponert over leveringen. Jeg hadde hørt at det ville ta minst 2 uker, men fikk pakken etter ca 1  uke! Lett å handle der var det også. Dette blir nok ikke siste gangen jeg handler på Iherb.

Har du tenkt å handle på Iherb, og har ikke gjort det før? Bruk denne koden: VED090, så får du 5 dollar i avslag :)

 

Janne


<3Utrolig sliten for tiden. Hele kroppen verker, og jeg forstår ikke hva som feiler den? Jeg er jo aldri syk lenger en maks to dager. 

Håper jeg blir frisk snart. Dette er dønn kjedelig.

Janne


Drink-tips!

Dette er et alkoholfritt drink-tips, men den smaker sikkert kjempegodt med sprit oppi for de som drikker det!

For å lage drinker trenger du fersk Basilikumsblader, isbiter, Fun-light iste og vann.


Riv av en god mengde blader og ha de i et glass.Knus bladene litt, slik at de frigir mer saft. Jeg brukte enden på en tresleiv. Fyll opp glasset med isbiter.Ha oppi så mye iste som du vil, og fyll opp resten av glasset med vann.


Bladene gir en utrolig god smak på "drinken"! :) 

 

Janne


Lavkarbo-brød!

Som nevnt tidligere kjøpte jeg en brødmiks fra Funksjonell Mat, og igår fikk jeg testet den ut! Her er litt bilder fra selve bakingen. Trenger ikke være noen kokk for å få dette til, var jo faktisk en ferdig-pakke!


Oppi pakken finner du en pose med brødmiksen, og en liten form. Formen er vel ca på størrelse med et halvt vanlig brød.Hell brødmiksen over i en bolle og tilsett 3dl vann. Rør godt! Røra ble ganske fort litt seig, så greit å være litt rask her.Fordel deigen i formen, og strø gjerne litt frø på. Jeg strødde på gresskarkjerner. Et tips er å trykke frøene litt nedi deigen. Jeg gjorde ikke dette, men mine frø faller lett av. Sett formen inn i stekeovnen på 175 grader, og la det stå i 60 minutter.Det ferdige resultatet! Brødet ble ganske godt, men litt mer "svampaktig" enn vanlig brød.


Jeg har planer om å lage flere lavkarbobrød, men neste gang prøver jeg nok å lage fra bunn av, da dette er mye billigere. Så får vi se hva som er best :)

Lagde osteskiver med dette brødet igår, og det var veldig godt! Idag har jeg spist brødet med leverpostei og majones. En bra ting med brødet er at det holder deg mett lenge. Det oppbevares i kjøleskapet.

Janne


Nye Herbalife-produkter.

Har endelig bestilt meg flere Herbalife-produkter. Siden jeg har gått over til lavkarbo drikker jeg ikke shakene eller barene lengre (skeier ut å tar meg en sjokolade-shake av og til, men ikke så ofte), men resten av produktene er jeg fremdeles like glad i! Det er litt karbohydrater i noen av kosttilskuddene, men alle er fri fra sukker så det tar jeg ikke så tungt. Til sammen blir det bare rundt 1-2 g karbohydrater til dagen.

Her er innholdet i den siste pakken:Multivitamin:  Inneholder over 20 vitaminer og mineraler! Trykk på linken dersom du vil lese mer om produktet.

Aloe vera-juice med mangosmak:  Dette er et nytt produkt fra Herbalife, så dette var første gangen jeg prøvde det. Tidligere har de kun hatt ren aloe-vera juice. Gjett om jeg ble positivt overrasket! Smakte nesten akkurat likt fersken-snop, bare ikke fullt så søtt :) En ny favoritt! Aloe vera juicen er kjempebra for fordøyelsen, og jeg tar alltid en "shot" om morgenen, og før jeg skal spise. Den smører nemlig tarmene:p Kan også blandes ut i vann.

Herbalifeline:  Omega 3-tilskudd. Det er også tilsatt essensielle oljer fra timian, peppermynte og kløver for å redusere lukten og ettersmaken av fisk. Herbalife sin omega 3 er hentet fra kjøttet til dypvannsfisk, i motsetning til mange tilskudd som henter fettsyrene fra leveren til fisken.

Tang Kuei Plus: Lindrer muskelverk, og virker beroligende. Inneholder Angelika og kamille.

Herbalife fuktighetsmaske: Uten tvil min favorittmaske! Bruker denne ca en gang i uken. Det er deilig å ta den på en søndag, spesielt om jeg har vært ute dagen før. Alkohol tørker nemlig ut huden. Fuktighetsmasken passer til alle hudtyper, og er noe alle burde tatt en gang i uken! Det er bare og smøre på og vente i 10 min (eller lengre om du ønsker) og vaske den vekk.

 

Jeg har linket til en side der det står mer om produktene. Dette er på ingen måte reklame, jeg er selv Herbalife-distributør, men selger kun til noen venner slik at jeg selv har råd til produktene jeg liker. Siden du kommer til er min personlige Herbalife-side, der det står informasjon om både produkter og priser. Det står også at du kan handle via siden, men om du ønsker å kjøpe noe så ta heller kontakt med meg på mail, så kan jeg hjelpe deg å finne en distribtør i nærheten av der du bor :)

 

Janne

 
Pakke i posten!

På fredag fikk jeg pakke i posten. Jeg hadde bestilt et noen varer fra Funksjonell Mat, og ble overrasket over hvor fort pakken kom! Tror bare det tok et par dager. Det liker vi!

Jeg bestilte Bakepro, økologisk vaniljepulver og en lavkarbo-brødmiks. Med på kjøpet fikk jeg også en pose med fullfett-mandelmel!
Jeg har allerede testet ut brødmiksen, så det kommer straks et innlegg om det!Pleier å male mandlene selv når jeg trenger mandelmel, men når man får det gratis så sier ikke jeg neitakk!


Visste du at det vaniljesukkeret du får kjøpt i butikken kun består av sukker og 1-3% kunstig vaniljearoma: vanillin? Det jeg har kjøpt nå er kun fremstilt av vaniljestenger (frøene inni), derav den brune fargen. Vaniljestengene er ikke varmebehandlet, og helt økologiske. For min del er det viktigste at de ikke inneholder sukker.

Janne


Se hva jeg fikk av mamma!

Mamma kom hjem fra en bytur her en dag, og hadde kjøpt denne utrolig kule teip-holderen til meg!

Jeg elsker sko, så det var ikke rart at hun tenkte på meg når hun såg den ;)

Gleder meg til å sette denne til pynt <3

Janne


Oline :)

For et par uker siden var jeg og Tina på besøk hos Dorthe og Oline på sykehuset. Dorthe er en venninne av oss, som fikk en nydelig jente 14. juli. Oline ble født to måneder for tidlig, så de har vært på sykehuset begge to helt til 10. august, da fikk de endelig komme hjem :)

Her er litt bilder av det søte nurket, som har vokst kjempe mye på bare noen uker!


?Meg og Oline.?


?
?


Countryfestivalen i Seljord - 2011

Et av sommerens høydepunkter var uten tvil "Contryen". Dette var mitt tredje år, og absolutt ikke mitt siste! Tenkte å legge ut et lite bildedryss fra helgen. Siden jeg selv ikke har kamera har jeg lånt bilder fra Tore, Tina og Lilly :) Vi reiste opp på onsdagen og festet helt til søndag.

Takk for en flott tur alle sammen! <3


Janne


Endelig tilbake!

Dette har vært en deilig, men slapp sommer. Har ikke vært særlig flink med lavkarbo-kostholdet, da det ikke er særlig lett å følge hverken på festival eller når mamma står for middagen ;) Men ved sommerslutt lover jeg meg selv at det skal bli skjerpings! Har gått opp noen kilo i sommer, men med tanke på hvor lett det var å få de vekk med lavkarbo så griner jeg ikke av den grunn. Bort skal de :)

Siste nytt er i hvert fall at jeg endelig har tatt lappen!! Det tok meg jo bare en to-tre år... Til mitt forsvar så klarte jeg alt på første forsøk når jeg først satt i gang ;) Den magiske datoen for oppkjøringa var 08.08.11, så nå har jeg altså hatt lappen i 3 dager! Syns fremdeles det er litt skummelt å kjøre, men det går greit når jeg er alene i bilen.

Da setter jeg på disse sangene og synger for full hals!

 

Har ikke bil selv enda, men om noen uker er forhåpentligvis det fikset også;) Skal kjøpe mamma sin gamle bil! En fantastisk liten rød bil, som ligner litt på Donald-bilen. "Tyttebæret" har vi døpt den :)

Har fått bakt litt i sommer også, blant annet laget noen kjempegode kjeks! Legger nok  ut et innlegg neste gang jeg lager de. Skal få låne kamera til Tore, så når jeg husker å hente det blir det flere bilder på bloggen også. Endelig!

Ellers vil det nok sakte men sikkert ta seg opp med innlegg her på bloggen, føler jeg har hatt en lang nok sommerferie nå :)

 

Janne


hits