Mormors skatter

På onsdag reiste jeg ned til Stavanger etter jobb for å besøke mormor. Tina, mamma og tante var der nede allerede. Mormor havnet på sykehjem for noen uker siden, så det har blitt noen besøk i det siste :) Denne gangen skulle vi også begynne å rydde ut av huset hennes. Hun ville bare ha noen småmøbler og litt bilder med seg, så vi fikk beskjed om å ta det vi ville, å kvitte oss med resten ;) Mamma og tante har vært der nede hele uken, men pga av jobbing kunne jeg bare hjelpe til på onsdag. Fant en del fine ting blant alt det gamle nipset faktisk ;) Her er noen bilder av tingene jeg ville ha. Utenom dette fikk jeg også litt diverse kjøkkenutstyr og kanskje en kommode.

Endelig fått meg et hjørnebord! Kanskje ikke verdens fineste, men tenkte å hive en duk over, så er det jo ingen som ser det :) Praktisk er det i hvertfall!

Et fint service :)

Litt forskjellige skatter jeg fant.

Et nydeligl lite sølvskrin. Det låg masse gammle mynter i det, men jeg tenkte jeg kunne bruke det til å oppbevare alle ringene mine i!Et kult sølvfat som kan slås sammen.

Fin krystallbolle:

Et diiiigert vinglas. Haha, måtte jo bare ha det! Mormor brukte det kun som pynt da. Snudd på hodet med en rose inni. Men må jo være litt stilig å dra fram et sånn vinglas på vors ;) Ser det kanskje ikke så godt på bildet, men det er 30cm høyt, og over 30cm bredt!

 

Kommoden har jeg ikke bilde av. Om jeg skal ha den (må finne en plass å ha den først...) så må jeg uansett behandle den før jeg tar den inn i leiligheten! Fant også en del gamle rammer som jeg tenkte å male hvite :)

 

Janne

 


Helgen som var

Hadde det helt fantastisk i Skånevik forrige helg! Torsdag var vi på Beth Hart konsert, og dronningen leverte som alltid!:) Fredagen var vi nede i sentrum og shoppet litt og drakk noen cider mens vi hørte på god musikk på House of Blues. Vi pleier hvert år å jobbe på en av kveldene, i år var det fredagskvelden. Jeg og Tina fikk som vanlig yndlingsplassen ute i baren ;) Er faktisk utrolig morsomt å tilbringe en kveld på den siden av baren også! Denne kvelden var det Thin Lizzy som sto for hovedunderholdningen. Fint å stå i baren ute, og få med seg hele konserten på et normalt lydnivå ;)

Lørdagen var uten tvil den beste dagen! på dagtid var vi igjen nede i sentrum, denne dagen hørte vi litt på lokale band som fikk spille i samarbeid med radio 102. Tina kjente gitaristen i det ene bandet, så de måtte vi selvfølgelig få med oss. Etter det var vi et par timer på House Of Blues, der vi blant annet hørte på en fantastisk finsk dame! Erja Lyytinen het hun. Hadde aldri hørt om henne før, men håper ikke det blir siste gangen. Hun lagde virkelig liv! :) Etter dette hadde vi vors utforbi campleten. Det regnet litt denne dagen, men vi hadde heldigvis en svææær pressening med, og fikk ordnet oss tak! Regnet gidde seg utover kvelden, så da brakte det løs med Twisted Sister konsert!!! En helt fantastisk konsert :D Håper virkelig jeg får oppleve flere konserter med de. Magisk :)

 

Glemte som vanlig å ta særlig med bilder... Men har stjelt et av Evy ;)


DEE!

På søndag var vi en hel gjeng som for på Paintball! Utrolig skummelt de to-tre første rundene... Men etter hvert ble det ganske så gøy!:D Var jo faktisk ikke så vondt å bli skutt! Har et ganske stygt blåmerke, og noe som ser ut som et sugemerke på rompa... Men absolutt verdt det ;) Skal uten tvil gjøre det igjen!

Så alt i alt hadde jeg en fantastisk helg! Kjente det var godt med en langhelg... Denne helgen derimot blir det intens jobbing... Jobber kveld idag, og imorgen skal jeg jobbe dobbelvakt på Bianco. Gruer meg litt, men det går vel bra ;) Etter jobb imorgen så rekker jeg bare å springe gjennom dusjen før det er "på an igjen" med festival. Da står Vikedal Roots Music Festival på menyen!:D  Ha en flott helg alle sammen!

 

Janne


 


Skånevik Blues Festival

Ferdig å pakka! Nå gjenstår d bare å hiva d i bilen, å henta Tina i Skjold, så er me på vei!!! :D


Nye innkjøp!

Har shoppet litt i det siste:

Nytt baderomssett fra Casa Interiør:

Blondekjole fra Vero Moda:

Festival-boots fra Bianco:

Triologien Hunger Games - Anbefaler virkelig disse bøkene! Begynte nettopp på den tredje og siste boken, og jeg er hekta ;)Nå får jeg fortsette festival-pakkingen! Håper jeg ser DEG på Skånevik Blues Festival i helga :)

 

Janne


Bursdagspresanger!

Forrige onsdag, 27 juni, ble jeg 22 år gammel. Dette ble feiret med vaffler, kake og besøk av både familie og svigerfamilie :) Fikk masse fint! Jeg hadde jo allerede fått fryseboksen av mamma og pappa, men jeg fikk også en edderkoppspray. Haha. Jeg har fobi for edderkopper, og har derfor aldri våget meg ut på altanen vår! Så nå skal det sprayes, så kanskje jeg tør å bevege med ut... Plattingen skal i hvert fall sprayes ned! Det kryr jo av de ekle dyrene her...

Tok bilder av det meste jeg fikk, utenom dette fikk jeg også penger og to strandstoler!:) Fikk også en stor flott ramme, men den tenkte jeg å ta bilde av når den er hengt opp.

Plastikk vinglas til å ha med på festival, i lilla!;)

Kjempestilig lommebok fra Daniel Hechter:

Flotte pyntevaser:

Tina mener jeg søler mye, og liker å ha snopet for meg selv... Kan vel ikke nekte på det ;)

Pulsklokke! Endelig :) Skikkelig god treningsmotivasjon!

Duftspray og bodylotion fra Victorias Secret :) Nydelig sommerduft på disse!

Bunadsring! Gleder meg allerede til neste år;) Synd bunaden bare blir brukt en gang i året...

Kult kort fra Kristine som har vore i Florida!:D

+ at Kristine kjøpte Free Runs for meg i USA!:D

Og malte disse dødskule bildene til meg x) Haha.. *Internt*Bursdagen i år var altså nok en gang en suksess!

Jeg fikk i tillegg byttet frontruten på bilen min, på Viking Redningstjeneste sin regning! Haha. De klarte å lage en stor sprekk i ruten da de sko låse opp bilen ;) Vimsen meg hadde nemlig låst nøklene inne...

Nå skal jeg pakke videre, for imorgen går nemlig turen til Skånevik Blues Festival! :D Gjett om jeg gleder meg!!

 

Janne

Fornøyd nå Tayla? ;D


hits