Fedora makeup

Det er en liten stund siden jeg hørte om dette merket, og helt siden da har jeg hatt lyst til å teste det. Det er selveste Jane Iredale som står bak merket, og navnet "Fedora" kommer fra en type hatt som skal beskytte ansiktet. Dette er et merke som kun blir solgt hos Vitus Apotek og hos noen utvalgte hudpleiesalonger.

Fedora sminken består av kun naturlige ingredienser, og er spesielt laget for å pleie huden din. "Alle produktene i serien er hypoallergeniske og dermatologisk- og sensitivitettestet. De inneholder ikke talkum, FD&C fargestoffer eller syntetisk duft. De er vegane og glutenfrie, og er selvsagt ikke testet på dyr."  Høres ikke det bra ut, så vet ikke jeg! ;) 

Idag var jeg nede i Haugesund for å sjekke ut merket, og ble veldig glad når jeg såg at de hadde et supert tilbud! Fedora serien er nemlig satt opp slik at det finnes en liten, og en stor palett. Oppi disse kan du selv velge hva du vil ha oppi: pudder, blush, øyenskygge eller bronzer. De har også mange andre produkter til både lepper, bryn og vipper. Om du skal sette sammen en hel pallett blir det selvfølgelig litt dyrt, men nå har Vitus Apotek tilbud på et starterkit!

I starterkitet får du pudder, blush, primer, lipgloss, pudderkost og en fuktighetsspray for samme prisen som kun pudderet koster til vanlig, altså 295,-!  Kit'et finnes i light, medium og medim plus. Jeg valgte Light:

Kitet kommer i en smart liten toalettmappe:

Den lille paletten følger med:

Foundation primer, pudderkost, lipgloss og fktighetsspray:

Pudder i fargen Light plus og blush i fargen glowing:

Har prøvd sminken litt nå, og den virker kjempebra! Tok et bilde, men her tok jeg bare over den sminken jeg allerede hadde på. Så får ta et bedre bilde til helge. Kommer sikkert til å lage et innlegg til etter at jeg har prøvd sminken en stund, for og fortelle om den virkelig er så bra som den virker :)

Her har jeg pudderet, blush'en og lipglossen på! Tok også litt fuktighetsspray over!Ser lovende ut til nå i hvert fall! :) Nå stikker jeg snart til en av mine beste venninner for å feire 20 års dagen hennes! Før det er det litt kakebaking med Kristine ;) Mmmm Brownies<3

 

Janne

 

 


Nye innkjøp!

Var i byn og shoppet litt idag! Her er noen av innkjøpene, + noen jeg har kjøpt de siste ukene ;) Har vært litt sløv med blogginga, så får samle det i dette innlegget.

Hvit skjorte fra Vero Moda, med blondedetaljer:

Ring fra Indiska:

Nydelig kjole fra Lindex, som skal brukes i svigermors 50års dag om noen helger :)


Hvit dressjakke fra Gina Tricot:


Sminke fra Fedora. Lager et eget innlegg om dette :)

Hårpynt fra H/M:
Og sist men ikke minst, ett nytt par sko fra Bianco ;)

De er helt utrolig gode å gå med! Og sååå søte til både sommerkjoler og shorts :)Det var alt for denne gangen :) Som nevnt over tenkte jeg å lage et eget innlegg til sminken jeg kjøpte! Kommer nok iløpet av dagen eller imorgen.

 

Janne


Finfin helg:)

Har hatt en kjempekoslig helg! Fredag slappet jeg bare av, før jeg var sjåfør på søsteren min senere på natten. Lørdag ble det noen timer med jobb før jeg for inn til KristineBestis for en kosekveld med ost, vin og kjeks :) På søndag ble det et lite sykebesøk hos Christine <3
Nå er det litt rydding i heimen, før det blir litt shopping og jobbing ;)


Rolig helg?

Åh gjett om jeg får lyst å gå ut når jeg hører disse sangene:

 

 

 

Meeeen jeg har jobbhelg så blir en rolig kveld på meg... Kanskje imorgen? :D

Håper alle har en flott helg<3

 

Janne


Ønskeliste!

Nå er det ikke lenge til jeg fyller hele 22 år! Den 27. juni for å være presis ;)

Ifjor postet jeg ønskeliste her på bloggen både til bursdagen og til jul, og siden det var en så stor suksess (Les: jeg fikk ca alt jeg ønskte meg!) så gjør jeg det igjen.

Her er årets ønskeliste:


 

  • Solpudder fra Art Deco. Mange parfymerier har nå et tilbud på pudderet samt en pudderkost til kun 200kr.
  • Ring til bunaden.
  • Min absolutte favoritt sommerparfyme! "DKNY - be delicious fresh"
  • Sølv til bunaden, det du bruker til å feste sjalet. Har klart å miste mitt :(
  • Nike Free Runs! Virker som noen geniale og utrolig behagelige joggesko.
  • Pulsklokke

 

Utenom dette står også gavekort på hudpleiklinikk veldig høyt på lista ;) Ellers er jeg veldig glad i all slags dill dall som smykker, ringer, pynteting osv :)

 

Janne


Sommerens spilleliste

Kommer nok mange flere iløpet av sommeren, men her er i hvert fall min foreløpige liste.Kom gjerne med tips til flere bra sanger :)

Idag har jeg fri, så her står denne listen på full styrke mens jeg prøver og motivere meg selv til å vaske leiligheten...

Janne


Da var helgevasken tatt...

Ikke på leiligheten da.. Selv om det kunne trengs;)

Kostene jeg bruker til vanlig har nå fått en grundig vask med sjampo! Det trengtes virkelig. Er ganske sløv på det området ;) Nå får de ligge å tørke til imorgen. Da skal jeg nemlig hjelpe en venninne med sminken før hun skal i bryllup :)

Nå er det jobbing for min del. Senere ikveld blir det kos på naustet til Mona!:)

 

Ha en flott helg alle sammen <3

 

Janne


hits