Beutyfuzz.com - ny nettside med produktomtaler!

Vil bare stikke innom for å anbefale et nytt nettstede, nemlig beutyfuzz.com. Det er en ny side der du kan lese om produktomtaler, anbefalinger, sminkevideoer og andre tips om både hud, hår, sminke og netthandel.

Bloggen er skrevet av flinke Malin som fra før av skriver bloggen "Malin ? Makeup & Hair", som i 2012 vant prisen ?Årets skjønnhetsblogg 2011″ i Vixen Blog Awards. Jeg har lenge fulgt hennes første blogg, og fått mangen nyttige tips om både sminke og sminkekoster (for å nevne noe). Hun deler sine egne meninger, selv om noen av produktene er sponset. Et stort pluss er også at hun har laget mange bra innlegg om hvordan du lettest handler fra utenlandske nettsider. 

Den nye bloggen skal i tillegg til alt dette også ha mangen konkurranser, og det er vel noe vi alle kan like? Trykk på bilde under så kan du også være med i den spennende konkurransen :)

 

Her kan du lese litt om hva Malin har skrevet om seg selv og den nye bloggen:

Hei! Jeg heter Malin (24) og er født og oppvokst på Stord, en liten by nær Haugesund. Her bor jeg fortsatt sammen med min forlovede, Espen, i en selveierbolig ved sjøen. Jeg trives veldig godt her og har ikke tenkt å flytte fra øya med det første.

Jeg har over gjennomsnittet stor interesse for hår, sminke og skjønnhet, og har derfor satt meg godt inn i desse fagene. Jeg er ikke utdannet Makeup Artist ettersom dette er mer en hobby og jobb på si. Men jeg har lært mye innen desse fagene og vil med denne nettsiden dele dette med dere.

 

Hva kan vi lese om på BeautyFuzz ?

Her hos Beautyfuzz.com kan du lese produktomtaler, -anbefalinger, artikler, se sminkevidoer og delta i mangen spennende konkurranser. Jeg tar også i mot ønsker fra leserene mine, enten om det er produktomtaler eller spesielle sminkelooks de ønsker jeg skal skrive om.

 

Her er et eksempel på sminke hun har lagt:


Kjempeflink!

Anbefaler alle å ta en titt innom :) Lett å søke i sidemenyen dersom det er spesielle tips du er ute etter.

Janne

 


Bianco

Heldige meg vant en konkurranse vi hadde på Bianco om hvem som hadde best mersalg og solgte mest skopleie i april. Da fikk jeg en valgfri ring og 3pk med neglelakk :) Her ser dere hvilke jeg valgte:

Fine?:D Syns fargene var så sommerslige og freshe... Var litt dårlig lys når jeg tok bildene, så fargene er enda finere i virkeligheten.
Jeg ble forresten også kåret til månedens ansatt på forrige personalmøte :)

Ha en fin tirsdag alle sammen! Jeg stikker på jobb snart.

Janne


Sommer-inspo

Jeg elsker WeHeartIt! Anbefaler alle å lage seg en konto der :) Da kan du "hjerte" alle bildene du liker, og du samler de på den måten enkelt på profilen din. Veldig gøy, og ikke minst inspirerende å kikke på! Her inne finner du inspirasjon til alt... Outfits, tatoveringer, sayings og fotografier. Følg meg gjerne på weheartit, brukernavnet er Jannebl. Legger ikke ut så mange bilder selv, men her kan du se alle bildene jeg liker :)

Her er litt inspirasjonsbilder jeg liker når det kommer til sommeroutfits. Alle bilder er funnet på Weheartit.


 

Likte dere bildene?:)

 

Janne


hits