Skjold på tvers

Resten av helga mi var slettes ikke verst den heller! Da jeg kom hjem på lørdag i 2-3 tiden for jeg rett ned til fotballbanen i bygda og så på Tore og resten av laget som spillte sin første fotballkamp for sesongen. Etter kampen for vi opp til svigers, da svigermor fylte 50 år på lørdag! Der ble det både gaveutdeling, verdens beste hjemmelagde pizza og litt skravling før det bar rett hjem for litt fiksing. På kvelden skulle vi nemlig på fotballfest.

Jeg holdt meg edru, for på søndag gikk jeg nemlig Skjold På Tvers! Kvelden ble uten tvil en suksess. Vi storkoste oss både på vors på kjøkkensenteret, og havnet til slutt i utdrikningslaget til Mira. Utrolig morsom kveld med både allsang, dansing, steving, "karaoke" og pølse i brød;) Kom meg ikke i seng før nærmere halv 3, noe jeg angret litt på da jeg måtte kave meg opp kl 07.00 neste morgen...

Så til overskriften! Jeg gikk som sagt Skjold På Tvers på søndag. Skjold er bygda jeg er fra, og SPT er en tur som blir arrangert en gang i året. Første året var i fjor. Turen går over 9(!) nuter, og er vel ca 23,8km lang. Tror normal tid og bruke er mellom 6-8 timer. Det er også en Elite-gruppe du kan melde deg på. Den starter kl 13.00 (vi startet halv 9-9) og de som melder seg på her er de som har kondis godt over gjennomsnittet... Rekorden i elitegruppen er på 2timer og 13 minutt. Slettes ikke verst! Selv gikk jeg ilag med Tina, søsteren min, og vi brukte rett over 6 timer. Veldig fornøyd med det! :)

Vi hadde selvfølgelig rompetasker på!

Ca halvveis på turen begynner det å hagle intenst. Utrolig vondt! Heldigvis ga det seg etter et kvarter.


Her står vi på den siste toppen! Søljåsen. Her var jeg riiimelig sliten, så gleden var stor da en snill dame kom bort å ga oss sjokolade :) Tusen takk snille dame<3 Trur aldri sjokolade har smakt SÅ godt.hehe.. Måtte pose litt med mål-skiltet ;) Her var det bare ca 40min igjen av turen!Alt i alt var det en fin men hard tur! Været var stort sett veldig bra, bortsett fra den lille haglebøyen som kom. Traff på mange koslige folk på veien også:) Det var faktisk over 500 påmeldte! Skal så absolutt gjentas til neste år. Kanskje blir det en ny rekord?;) I fjor gikk vi på 8 timer, så hadde i hvert fall fremgang i år!

Nå har jeg bare hatt to rolige dager med jobbing og soving. Utrolig gangsperr og sliten i hele kroppen. Men den mestringsfølelsen du får er absolutt verdt det.

 

Janne


We Love The 90s og Elite-reunion

Har hatt en fantastisk helg! Det startet på fredag da jeg tok en etterlengtet tur ned til Stavanger, for og møte noen av de herligste jentene jeg vet om. Vi skulle nemlig ha en ny reunion med eliten fra folkehøgskolen!

Først tok jeg turen til Christina og sjekket ut den nye leiligheten til hun og typen. Kjempekoslig plass! Etter det reiste vi ilag til Tina som bor i Sandnes. Her møtte vi resten av gjengen, kun med unntak av Kaja og Emilie som desverre ikke kunne bli med. Det ble taco, vin og masse skravling før turen gikk videre til We Love The 90s!

Kvelden var absolutt vellykket, selv om vi var litt slitne på slutten og droppet byturen. Vi stakk heller hjem og hadde nach. Kjente jeg var  veldig glad for det dagen etter. Desverre måtte jeg tidlig hjem dagen etter, da jeg satt på med en kompis av meg hjem igjen. Storkoste meg gjorde jeg uansett! Her er et par bilder fra kvelden:Takk for en herlig helg jenter<3

 

Janne

 

 


Nye linser.

For noen uker siden kom jeg meg endelig til linsekontroll, etter å ha glemt ut hele linsebruket mitt i flere måneder. Beskjeden jeg fikk var ikke helt uventet, synet hadde blitt litt verre. Synet på høyre øye var likt som før +1.5, mens det venstre hadde gått fra +1,75 til +2. Ikke så aller verst med andre ord. Jeg fikk en prøvelinse på (bruker månedslinser) og gikk fornøyd hjem mens jeg tenkte at nå skulle endelig hodeverken lette litt. Lykken varte ikke mange dager, da jeg plutselig endte opp slik:

Haha. Uten sminke, og fremdeles litt hoven på øye...

Jeg våknet rett og slett opp med vondt på øye en dag, og det ble bare verre og verre utover dagen. Da jeg kom hjem fra jobb i 9-tiden om kvelden fant jeg ut at jeg bare måtte ta ut linsen. Det ble verre med en gang, men gidde seg etterhvert, og da jeg la meg følte jeg det var ganske bra igjen. Den gang ei. Da jeg våknet neste dag hadde jeg utrolig vondt i øye! Føltes som om noen hadde skjært i det med en kniv... Det var så vondt at jeg ikke klarte og åpne det, og det andre øye var også litt hovent. Jeg fikk time hos legen samme dag, og han mente jeg hadde fått en rift i hornhinnen. Ikke vet jeg hvordan det skjedde men. Kunne hvis komme av rusk på øye også... Så fikk jeg altså et tykkt lag med krem innpå øye, og denne svære(!) bandasjen så jeg måtte gå med helt til neste kveld. Kan tro det var gøy å sitte i kassen på coop å se slik ut. Fikk en god del spørsmål kan du si! Da jeg tok av bandasjen var det heldigvis helt bra igjen.

Var på ny linsekontroll igår, og da såg alt fint ut. Det vi derimot fant ut var at jeg sannsynligvis har enda dårligere syn! Så om et par uker (når jeg er ferdig med disse linsene jeg har nå) så skal jeg prøve styrken +2 på høyre, og +2,5 på venstre. Får håpe det blir bedre da!

Kjenner jeg begynner og angre litt på det å legge ut bildet over nå... Men men, når alle på coop så meg slik, så kan vel dere også få dere en god latter ;)

 

Janne


Deilig start på dagen

Idag har jeg endelig fått fikset etterveksten min! Det håret mitt vokser virkelig skremmende fort. Det er bare litt over to måneder siden jeg sist var hos frisøren, og etterveksten var minst 4cm lang! Ikke misforstå meg, jeg er virkelig glad for at det vokser så fort, jeg sparer jo tross alt til langt hår nå.

Forsov meg litt idag tidlig, så rakk bare en smoothie til frokost. Lunsjen deriomot var mer planlagt. Jeg brukte den nye muffinsformen min fra tupperware (genial!) til å lage egg å bacon i!

Sett ovnen på 175 grader. Legg først bacon ned i formen, og kakk så et egg oppi hver av de fylte muffinsformene. To var nok for meg, da disse formene er ganske små, og jeg hadde små egg.Jeg stekte mine egg i ca 12 minutter, da var de bløtkokt. Vil du ha de hardkokte steker du de bare litt lengre.


Voila! Enkelt og veldig godt. Mine former er av silikon, så det var enkelt og ta eggene opp på fatet. Jeg spiste de med litt pepper, ketsjup og majones!Mmmm....

Nå skal jeg ta meg en liten shoppingtur til Haugesund for å handle inn litt nødvendigheter til helga. Imorgen skal jeg nemlig på We Love The 90s i Stavanger! Gleder meg!

 

Janne


Surprise-party for Maren

Sist helg stelte vi i stand et aldri så lite surprise-party for Maren som fylte 20 år sist uke. Gjett om hun ble overrasket!:D

Her er et lite bildedryss fra kvelden:

Ble ikke så mangen bra bilder da men, morsomt var det i hvert fall ;) Bursdagsbarnet er selvfølgelig hun med prinsessekronen!

 

God påske alle sammen :)

 

Janne


Litt energi på en trøtt dag

Deilig med en energidrink når du våkner opp og er trøtt i trynet ;)

Tina skaffet meg disse geniale brusetablettene fra Herbalife. Fungerer litt som redbull i grunn, bare at de skal være litt sunnere! Inneholder guarana og koffein som gir energi. Inneholder i tillegg masse c- og b-vitaminer! Jeg var litt for avhengig av redbull før, så dette var en god nyhet for meg ;) Og for de som bryr seg om sånn: så inneholder den bare 9kcal. Den er faktisk
like billig som redbull også :) :)
Jeg har sitron-lime smak!


Janne


Hey, I put some new shoes on...

And suddenly everything's right!:D


Åååhh.. Jeg har egentlig ikke lyst til å ta de av. Noensinne..

Jobbet på Bianco på lørdag, til kl 14.00. Senere på kvelden skulle jeg i surprise-party for søteste Maren. Da måtte jeg jo bare ha meg noen nye sko :) Siden jeg var overbevist om at de kom til å bli forferdelige å gå med utover kvelden, kjøpte jeg meg noen supersøte ballerinasko også. Akkurat DE trengte jeg faktisk :) Eiger utrolig nok ikke et eneste par ballerina-sko!

Men det viste seg faktisk at pumps'ene var skikkelig behagelige på! Så det eneste jeg brukte ballerinaskoene til var når jeg kjørte opp til festen :) Pumps'ene var litt store til meg (er egentlig str 37 1/2, så jeg gikk for 38), så jeg hadde både halvsåle fremme i skoen, og antislip bak med hælen. Sikkert derfor de var så behagelige :) Samt en perfekt passform på skoen selvfølgelig!

Her er litt flere bilder av min nyeste flamme:

Sheer perfection <3


Begge skoene er jo egentlig utrolig upraktiske, og jeg elsker dem desto mer!;) Haha. Godt jeg er like opptatt av skopleie så selve skoene. På bildene over har jeg allerede brukt skoene en kveld, så de tåler heldigvis en støyt, selv om de er hvite ;)

Supert tips til pumps: Hvis du ser nøye etter på hælene (du ser det på bildet der de ligger i esken) så er det en liten gummi-knott på hver sko. Disse får du kjøpt på Bianco til bare 30kr for et par. De beskytter både parketten inne mot stygge merker, og hælen mot å bli skrapt opp når du går på brostein og lignende!:) Absolutt verdt det spør du meg! Og som du ser, så vises det nesten ikke.

 

Janne


hits