Regionsfest i Bergen

For noen helger siden reiste jeg og søte Margrethe opp til bergen på regionsfest! Bianco butikken jeg jobber i er eid av kjeden, så derfor er vi med i en region. Vår region består av Bianco Oasen (Haugesund), Bianco Sundt, Lagunen og Åsane (alle i Bergen). Vi var på vors hos søte Julie som jobber på Åsane, før vi tok turen til Bergen sentrum for å sjekke utelivet!

Fantastisk kveld med masse  koslige jenter :) Her er et lite bildedryss:

Margrethe på hotellrommet. Temaet for kvelden var "En touch av animal" :)Haha. Linselus :)Bianco-sko <3Takk for en hyggelig helg <3 Tror jeg snakker for både meg og Margrethe når jeg sier at vi kommer gjerne igjen :D

Håper at resten av Oasen-gjengen kan være med neste gang også:)

 

Janne


Bloggpause

Ble visst en ganske lang bloggpause på meg... Har ikke helt hatt lysten, i tillegg til at det har blitt mye jobbing i det siste. Sjefen på Bianco ble sykemeldt, så da har jeg jobbet nesten hver dag i det siste. Nå er hun tilbake i 50% stilling, så blir fremdeles ganske mye jobb, men litt mindre :)

Jeg er selvfølgelig bare kjempeglad for å få jobbe masse!

Mye har skjedd siden sist. Har blant annet vært i Bergen på regionsfest med Bianco, på dans og revy i skjold og hatt årets første grill-vors ;) DEILIG med vår! Har også kjøpt meg en del nye ting, så legger nok ut noen innlegg etterhvert med nyheter.

Her er en fantastisk sang så lenge:

 

Originalen er uten tvil best :)

 

Janne


Fryseboks

Har fått meg fryseboks! Er jo alt for lite med de tre skuffene i kjøleskapet, så denne her kommer nok godt med ;) Dette er vel en av de minste typene, så den fikk god plass på kottet.

Dette betydde at jeg endelig kunne fryse av den gamle, noe som virkelig trengtes! Glømte å ta "før" bilde, men den var ca stappfull med is... Her er jeg nesten ferdig:

Deilig å faktisk kunne lukke døren skikkelig;)


hits