Shoeorgasm

Disse deilige skoene blir mine den 1. Mars!!! :) Har lovt meg selv å kjøpe maks 1 par i måneden, og har allerede brukt opp februarkvoten... Kan vel uansett ikke bruke de før det blir litt finere vær! Sjekk ut Bianco.no for bedre bilde :)


Fest med Bianco-jentene!

På lørdag jobbet jeg 14-18 på Bianco, så kjørte jeg rett ned til Jeanette, sjefen min på Bianco, for å ha personalmøte og vinkveld :)

Vi koste og drakk i leiligheten en stund, og utpå kvelden tok vi en tur på byn :) Hadde det knallkjekt! Dette kan absolutt gjentas ;) Utrolig gøy å få jobbe med så kjekke damer!

Her er et lite bildedryss fra kvelden:

Jeanette sin supersøte hund Armani var også med på festlighetene ;)

 

På søndag var jeg og resten av gjengen fra Coop på Egon og spiste deilig mat, før vi dro på festiviteten for å se på teater! "Den stygge" het stykket. Litt spesielt, men ganske bra :)

 

Håper dere også hadde en fin helg <3


Ny sofa!

Endelig har vi fått den nye sofaen i hus:) Mangler fremdeles teppe, hjørnebord å et bilde til veggen, det kommer nok snart:)

Ha en fin helg alle sammen<3 Selv koser jeg meg med druer, pepzi max å masse stearinlys;) Og the voice på tv såklart!

Janne


Interiørnytt!

Har endelig skaffet meg norgesglass som jeg så lenge har hatt lyst på! Kjøpt noen på Åhlens, resten fikk jeg av mamma :) Har noen flere, men de får jeg finne på noe annet lurt til. Hadde ikke plass til flere her...

Har selvfølgelig brukt my precious dymo til å merke glassene! ;)

Storfornøyd!

 

Litt treg med oppdateringen av hverdagslige ting for tiden.. Det er rett og slett fordi vimsete meg alltid glemmer og ta bilder! Men i helgen som var feirte vi verdens beste Kristine, som fyllte 22 år 3. februar. Vi samlet jentegjengen og koste oss med ost, vin og kjeks. Og litt brownieskake ;) Vi koste oss med drikkelek og myyye prating hele kvelden. Sånn blir det når alle er spredd rundt i landet pga studier, blir mye preik når vi først samles.. Men det er sånn vi liker det ;) Var en vellykket feiring<3 Søndagen tilbrakte jeg hjemme hos mamma og pappa der vi spiste god middag og bare koste oss :) Håper alle hadde en like fin helg!

Denne helga skal jeg prøve å få tatt litt bilder! Skal nemlig ut med Bianco-jentene på lørdag, og ut på middag med coop-gjengen på søndag. Gleder meg!

 

Janne


Yves Rocher

Har fått pakke i posten! For ca en uke siden bestilte jeg noen produkter fra Yves Rocher, og nå har jeg testet dem i noen dager  :)

Jeg bestilte en foundation-kost, fransk-manikyr remser, leppekost og en hurtigtørkende toppcoat. Med på kjøpet fikk jeg et rensevann og en øyekrem!


Rensevann som både skal fungere som rens, rensevann og make-up fjerner. Personlig hadde jeg aldri brukt denne uten en rens først. Jeg har renset med en rensemelk først, før jeg påfører denne med en bomullspad. Den skal ikke vaskes av. Til dette formålet fungerer den kjempebra! Den fjerner siste rest av sminke, og etterlater huden frisk og fin. Ikke tørker den ut huden heller. Så som rensevann kan jeg absolutt anbefale denne. Les mer om den her.


Denne foundation-børsten likte jeg kjempegodt. Jeg har lenge tenkt å kjøpe meg en, da det både er mye mer hygienisk og også etterhvert billigere enn svamper. Denne kan du enkelt spraye med desinfiseringsspray etter bruk, og vaske etter behov. Den er enkel å bruke, og trekker ikke til seg foundation slik en svamp gjør. Kan absolutt anbefales! Ikke var den dyr heller :)


Øyekremen jeg fikk med. Det er litt vanskelig for meg og teste denne skikkelig, da jeg ikke har særlig mye rynker eller har spesielt mørke ringer under øyene. Men det virker absolutt som en god øyekrem, som holder huden myk og frisk :)


Dette er ikke en vanlig topcoat som du smører over neglelakken, men en slags olje som du drypper over neglen etter at du har tatt neglelakk på. Oljen gjør at lakken tørker mye raskere. Dette er etter min mening et helt genialt produkt om du i likhet med meg er veldig utolmodig. Jeg ender alltid opp med å ødelegge neglelakken min fordi jeg ikke klarer å sitte i ro helt til den er tørket. Når jeg drypper denne over tørker den seriøst dobbelt så raskt! Her har jeg bare tatt to lag av Isa Dora sin "Second Nail" lakk (genial lakk!), og dryppet en dråpe på hver negl. Det ser sikkert ikke ut som jeg har noe lakk på neglene, men sannheten er at neglene mine for tiden ser helt forferdelige ut. De er helt flisete, både på tuppene og oppå selve neglen. Anbefaler derfor både Isa Dora sin "Second Nail", og denne "topcoaten" fra Yves Rocher :)Genial leppepenn. Som du ser på bildene over kan du ta ut den ene delen og snu den, så selve leppepennen blir beskyttet. Dette gjør at du enkelt kan ta den med deg i veska, uten at masse ekle ting fester seg til kosten ;) Den er også såpass liten av den får plass i yndlings-clutchen :)

Anbefaler denne nettbutikken på det sterkeste, kjempegode og ikke minst billige produkter der! Bloggeren Lene har et samarbeid med dem, så om du skriver YRLENE i rabattkode-feltet får du 20% rabatt på bestillingen din!:)

 

Janne


Ny runde med sunn sjokolade!

Brukte den samme oppskriften som sist, nemlig Charlotte sin oppskrift.

Sjokolade med mintfyll:

1dl sukrinmelis

4-5 dråper peppermynteessens

Kremfløte

1 plate med mørk sjokolade (100g)

1 ss cocosa

Start med å lage mintfyllet:

Bland sammen sukrinmelis, peppermynteessens og 2-3 ss fløte. Rull/knepp sammen til små kuler.


Sett kulene i kjøleskapet, mens du lager sjokoladen:

Smelt sjokolade og cocosa i vannbad:


Viktig å ikke få noe vann i blandingen, og ikke la det koke. Jeg pleier og ha på middels varme. Når sjokoladen er smeltet tilsetter du 3 ss fløte. Du kan også tilsette søtning, men når jeg bruker 70% sjokolade føler jeg ikke det trengs.


Med fløte.

Hell litt av blandingen i en silikonform. Fyll ca halveis opp:

Ha oppi mintfyllet:

Fyll så opp med resten av sjokoladen og sett formen i kjøleskapet. Etter et par timer er sjokoladen klar :)

Sjokoladen smelter fort, så den bør oppbevares i kjøleskapet.

Smaker nydelig <3

 

JanneIn love with my new shoes...
Mine nye Adela-Boot fra Bianco :)

 

Sitter nå bare her å nyter utsikten, mens knekkebrøddeigen står i ovnen...

 

 

 

 

Janne


Treningsmusikk

Nå som jeg så smått har begynt å trene igjen er det viktig med musikk. Jeg orker rett å slett ikke mer en 2min på tredemølla hvis jeg har glemt ipoden! Musikk er et must for meg når det kommer til motivasjon. Her er spillelisten det går i for tiden:

 

Kenny Loggins - Footloose

Adele - Set Fire To The Rain (Moto Blanco Radio Remix)

Avicii - Levels

Flo Rida - Wild Ones

Cobra Starship - You Make Me Feel

Jessie J - Domino

Wiz Khalifa & Snoop Dogg -Young Wild and Free

Beth Hart & Joe Bonnamassa - Something Got A Hold Of Me

Beth Hart & Joe Bonnamassa - Well Well

Rihanna - Where Have You Been

Rihanna - We Found Love

David Guette - The Alphabeat

Alexandra Stan - Crazy

Lady Gaga - Marry The Night

 

Lenge siden jeg oppdaterte den men. God miks av gammelt og nytt ;) Kom gjerne med tips til andre sanger som er bra å løpe/jogge til!

 

Janne
hits