Hjemmelaget Müsli

Da har jeg endelig fått testet ut hjemmelaget musli :) Den ble kanskje ikke heelt lavkarbo, for jeg brukte honning, men det er da bedre enn raffinert sukker..

Oppskrift:

1dl hakkede mandler

1dl hakkede valnøtter

1dl solsikkekjerner

1dl sesamfrø

1dl linfrø

1/2dl kokosmasse

2ss honning

Litt olje

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 150 grader. Bland sammen allt det tørre:
Smelt honning og olje i en panne:


Hiv oppi frø-massen, og sørg for at alt blir godt blandet inn i honning/oljen.


Bre massen ut over en langpanne og stek i ovnen i ca 20min. Pass på, de kan bli brent!


Etter 20min:


La de avkjøles i ca 30min. Ha det så over på en boks :) Dette kan du bruke i f.eks yoghurt, som frokostblanding m.m.

Her har jeg litt av muslien over yoghurt naturell blandet med 2-3 dråper Stevia Vanilla. Kjempegodt :D


 

Janne


Bianco sko

Sjekk ut nyhetene vi får inn framover!

www.kk.no/888496/sniktitt-paa-vaarens-bianco-sko

KK.no har skrevet en artikkel om sko som kommer inn i butikken framover. Mange flotte sko her :D Vi har allerede fått inn noen av de, så kom å ta en titt på Bianco Oasen!;)

Ingen tvil om at de svarte med slangeskinn skal få bli en del av min samling:


(Bilde lånt fra KK.no's artikkel)

 

Gleder meg til flere nyheter fremover!:D

 

Janne


Stikker på jobb... Gjett hvor!

 

Snakkes ikveld!


Lunsj/middag

Sto opp litt sent idag, og bestemte meg for å lage lunsj/middag i ett. Skal nemlig på jobb fra 12-21 på coop, så middagen blir spist der.

Igår spiste vi kjøttdeig og spagetti, så det var litt kjøttdeigrester igjen. Fant ut at jeg skulle prøve meg på en slags "Shepards pai" på lavkarbovis, og det ble heldigvis veldig godt :)

Oppskrift:

 • Jeg brukte et brett med sellerirot og ca ett halvt lite blomkål. Kutt det opp i små biter og kok til det blir mørt.
 • Om du ikke har kjøttdeigrester kan du steke kjøttdeig mens sellerirot og blomkål koker. Ha f.eks hakkede tomater eller kjøttdeig/pastasaus i kjøttdeigen.
 • Når grønnsakene er ferdig kokt siler du av vannet og tilsetter en ss smør og litt fløte. Kjør alt sammen med en stavmikser og tilsett salt og pepper etter smak.
 • Fordel kjøttdeigrøren i en smurt ildfast form • Legg mosen over og strø på litt ost om du liker det • Sett den inn i ovnen på 200 grader, til osten har smeltet

 

 • Ferdig:


 

Smakte kjempegodt :) Blir nok ikke siste gangen jeg lager dette!

 

Janne

 


Endelig fått fikset etterveksten!

Igår var jeg endelig hos frisøren, og stripet etterveksten :)

Sånn så det ut før:


Nettopp stått opp, så var litt trøtt på dette bilde ;)


Flott ettervekst...

Etter:Håret er litt mørkere i tuppene, da jeg fremdeles har det mørke håret jeg hadde før der. Satser på at det vokser ut til sommeren ;)

Deilig å få det gjort :)

 

Janne


Jeffrey Campbell

Meld deg på denne konkurransen og du kan vinne et par Jeffrey campbells! :)


Fast Food Lavkarbo-style

Her i bygda har vi et gatekjøkken som blir flittig brukt på søndager, når en ikke orker å lage seg mat. Min favoritt har alltid vært løvstek-tallerken. Denne lavkarboversjonen var faktisk akkurat like god!:D

Dette er et gammelt bilde, denne gangen spiste jeg den med en salat av kinakål, agurk og paprika med dressing på :) Kjempegodt!  Sellerirot-fries'en lager du enklest ved å helle litt olje i en kjele (ca 3 dl) og hive sellerirotfriesen oppi når det er så varmt at det freser.  Det tar ca 5 min før de er ferdig stekt! Legg de på en tallerken å strø på med salt :)

 

Janne

 

 


Da er klokken hengt opp

Endelig har jeg (Tore) fått hengt opp klokken :) Fornøyd med resultatet!


Nachos og helgen som var

Tenkte og legge ut et par bilder av lavkarbo-nachosen jeg lager. Det er utrolig godt, og selvfølgelig enkelt ;)

 1. Sett ovnen på 200 grader
 2. Stek løk og hvitløk i en panne (jeg brukte en halv løk, og et fedd hvitløk)
 3. Tilsett kjøttdeigen og stek til den er brun
 4. Tilsett enten en pose med tacokrydder, eller lag krydderet selv hvis du vil ha en enda sunnere variant
 5. Strø bacongull over en stekeplate, og legg den ferdigstekte kjøttdeigen over
 6. Legg masse ost over, og eventuelt mais/ananas o.l.
 7. Stek i ovnen til osten er smeltetServer med rømme, tacosaus og hjemmelaget guacamole!:)

Dette ble søndagsmiddagen til meg og Tore ;) Veldig fin dagen-derpå mat! Har hatt en fin helg. Fredag hadde jeg fri, og hadde besøk av Tina hele dagen/kvelden. Lørdag var jeg på fest hos Maria :) Søndagen ble tilbrakt foran pc-skjermen og tv'en... Nå skal jeg straks avgårde på trening, og kl 16.00-20.00 er det jobbing på Bianco!:)

 

Janne


Frokost/lunsj tips

Fikk dette tipset fra Charlotte sin blogg, og tenkte at jeg skulle dele det videre :)

Dette er en superenkel, rask og sunn frokost eller lunsj. Du tar bare og deler en moden avocado i to, tar ut steinen og fyller opp hullet med tubeost! Charlotte har brukt pepperost i sin, jeg brukte rekeost og syntes at det smakte kjempegodt!

Her har jeg brukt en liten avocado, og dette holder meg mett i mange timer. Genialt og kjempesunt! Rekeosten inneholder 0g karbo, og avocadoen inneholder kanskje 1g karbo!

 

Janne


Lavkarbo-vafler

Du trenger:
-200g philadelfia
-4 egg
-1ts bakepulver
-1/2 dl sukrin
-1ts vaniljepulver
-1ts kardemomme
-2dl fløte
-1ss fiberhusk

Start med å piske philadelfiaosten med en håndmikser. Bland inn resten, ta fiberhusk og bakepulver i til sist. La røra stå et par min. Og stek så vaflene :) Ikke ta for mye røre i jernet på en gang, da røra svulmer litt opp.

Jeg synes denne oppskriften ble kjempegod:) Håper det smaker!

Janne


Ny lavkarbopizza

Prøver fremdeles å finne den perfekte pizzabunn, men ser ut som jeg fremdeles leter ;) Fant denne oppskriften på nettet (husker desverre ikke hvor), så tenkte jeg skulle prøve den ut. Men syns den ble ganske lik de andre jeg har prøvd: svampe-aktige! Finnes det virkelig ikke en bra pizzabunn-erstatning? Pizzaen er for all del god, og fyllet jeg lagde ble jeg veldig fornøyd med. Men savner den luftige mel-bunnen.

Legger ut oppskriften uansett, kanskje noen andre liker den bedre :)

Bunn:

 • 2dl mel - Jeg brukte ca 1dl soyamel og 1dl bakepro
 • 1ts salt
 • 2ts oregano
 • 1ts hvitløkspulver (bruk mindre om du ikke liker mye hvitløk)
 • 1,2ts bakepulver
 • Et par never revet ost

 

Bland alt dette sammen, og tilsett:

 • 3 egg
 • 1,5ss rapsolje
 • 1,5ss vannSmør bunnen ut over en langpanne med bakepapir på. Vær litt obs, da bunnen er ganske flytende. Strø over en god neve med revet ost. Stek bunnen på 180 grader i ca 10 min.

Ferdig stekt:Du kan bruke det fyllet du vil, jeg brukte:

 • Pose fra Toro: taco-pizza
 • En boks med hakkede tomater
 • 400g kjøttdeig
 • Noen skiver pepperoni
 • Masse ost

Brun kjøttdeig, tilsett posen og de hakkede tomatene og la det småkoke i 5 min. Når pizzabunnen er ferdig stekt lar du den hvile litt på en rist, imens kan du f.eks skjære/raspe ost. Bre fyllet over pizzaen og legg på pepperoni og ost.

Stek pizzaen i ca 20 min til.

Ferdig!


Den ble som sagt god, men jeg vil prøve og finne en enda bedre bunn. Har allerede funnet et par jeg skal teste ut:) Vil bare nok en gang tipse om at pizza er supert å lage selv om du bare er èn person, for da kan du gjøre som meg. Skjær pizzaen opp og legg ett eller to  stykker i plastikkposer og frys dem. Supert å bruke som lunsj/frokost eller en rask middag! Den er god kald også :)

Idag har jeg laget vafler! Lavkarbo selvfølgelig;) legger ut bilder og oppskrift senere.

 

Janne


Fin dag

Idag har jeg jobbet på Bianco 10-15. Gikk kjempebra på jobb idag, fikk solgt masse, og bare hyggelige kunder :) Syns alle bør ta turen til nærmeste Bianco butikk, vi har 50% på masse varer! Både damesko, herresko og tilbehør! Mye fint :) Jeg har laget meg selv en regel om å kun kjøpe et par sko i måneden, men tror jeg sprekker... Har helt cravings på denne skoen her!Adele Boot

 

Etter jobb gikk jeg på trening faktisk! Første gang på flere måneder... Har nemlig meldt meg inn på treningssenteret som ligger på kjøpesenteret jeg jobber på :) Virker som et veldig greit treningsenter! Føltes deilig å få brukt kroppen litt, etter denne dvalen. Det ble 30min på mølla (intervaller) og ca 40min med styrketrening. Gruer meg til imorgen, er nok kjempestiv! Men men, verdt det. Håper formen kommer seg fort ;)

Nå sitter bare jeg og min kjære på sofaen og sløver. Spiser vaniljekesam med kokesjokolade og leser i den nye boka mi <3

 

Ha en finfin kveld alle søte :)

Janne


Pakker i posten

I løpet av de siste dagene har jeg fått to pakker i posten!:) Alltid gøy.


Pakke fra Clas Ohlson;)


I pakken lå det et veggur!:)


MakeupMekka hadde salg, så da kjøpte jeg meg en ny foundation og en mattende krem. Fikk også en fuktighetsspray med på kjøpet :)


Har hørt mye bra om denne, men selv ble jeg veldig skuffet. Har brukt den i noen dager nå, og er ikke særlig imponert. Den dekker virkelig ikke i det hele tatt. Den er veldig tynn, og det føles som jeg drar den av igjen når jeg prøver og smøre den på huden. Den får et lite pluss for at det lille som kommer på holder lenge, og den føles behagelig på. Passer nok best som en sommer-foundation for de som ikke har særlig mye å dekke!


Denne fikk jeg som sagt gratis. Har ikke testet den ut så mye, men den virker helt grei. Litt dårlig spray til tider, kommer litt store dråper ut. Men den lukter godt, og fukter huden :)


Denne likte jeg kjempegodt! Endelig noe som faktisk matter ned huden min ;) Du kan bruke den både over og under sminke, jeg har testet begge deler. Jeg tar en liten dråpe av produktet på en makeup-svamp og klapper det på i t-sonen (panne-nese-hake) før jeg tar på meg sminken. Den får virkelig sminken til å holde lengre, og jeg blir ikke så fort blank i pannen :)

 

 

Janne


Bursdagsfeiring

I helgen har jeg feirt både min bedre halvdel og en god venninne av meg, som begge hadde bursdag på lørdag!:) Vi dro til Gjertrud på tapas, før vi for til Haugesund for å sjekke utelivet der. Vi var en god gjeng, og kvelden ble uten tvil en suksess!:D Glemte selvfølgelig kamera, men tok et bilde av Gjertrud da hun kom ut med gratis Champis til alle ;)

På søndagen hadde jeg og Tore besøk av svigers og mamma & pappa på en liten bursdagsfeiring her hjemme :)


New Shoes

Fra Bianco ofc ;)

 

Camel Boot. Disse er utrolig behagelige på!:D Vi er nødt til å gå med Bianco-sko på jobb, så jeg trengte virkelig et par til som er gode nok å gå i på jobb. Bildene er med og uten blits.


Ingen tvil om at denne wallstickersen skal pryde mitt fremtidige walk-in-closet ;)

 

Janne


Nyttårsaften

I år som i fjor feiret vi nyttårsaften her hjemme hos meg og Tore :) Forskjellen var vel bare at i år så bor jeg faktisk her ;) hehe.

Vi samlet sammen en koslig gjeng og laget deilig kalkun. Vi var vel ca 10stk til middag, så kom det flere etter hvert. En kjempekoslig kveld, men når jeg våknet opp dagen etter og så alt rotet konkluderte jeg med at jeg aldri skal ha vors/fest/nach hjemme i leiligheten igjen... Holder fremdeles på å rydde! Juletreet mitt veltet faktisk 4 ganger... Heldigvis overlevde mesteparten av de fine julekulene mine ;)

Her er et lite bildedryss fra kvelden:Det ene nyttårsbordet. Resten måtte  sitte i stuen ;)Vi pynter kalkunen :)


Quiz-time!


Quiz-sjef Kristine!


Mitt eget Dream-team! Meg, Jokke og Tina vant sjølvsagt ;D

Morsom kveld med festlige folk!:D

Dagen derpå satt vi en sleten gjeng i den enda mer ødelagte sofaen (godt vi har bestilt oss ny!) og såg på stand-up komikere på youtube;p Middagen ble pizzabaker-pizza levert på døren... Alt er lov dagen derpå :)

Håper alle hadde en flott nyttårsaften!

Nå skal jeg til byn å kjøpe bursdagspresang til Tore og Gjertrud, som begge har bursdag på lørdag! Etterpå er det nok en kveld med jobbing på Bianco :)

 

Janne


hits