Mormors skatter

På onsdag reiste jeg ned til Stavanger etter jobb for å besøke mormor. Tina, mamma og tante var der nede allerede. Mormor havnet på sykehjem for noen uker siden, så det har blitt noen besøk i det siste :) Denne gangen skulle vi også begynne å rydde ut av huset hennes. Hun ville bare ha noen småmøbler og litt bilder med seg, så vi fikk beskjed om å ta det vi ville, å kvitte oss med resten ;) Mamma og tante har vært der nede hele uken, men pga av jobbing kunne jeg bare hjelpe til på onsdag. Fant en del fine ting blant alt det gamle nipset faktisk ;) Her er noen bilder av tingene jeg ville ha. Utenom dette fikk jeg også litt diverse kjøkkenutstyr og kanskje en kommode.

Endelig fått meg et hjørnebord! Kanskje ikke verdens fineste, men tenkte å hive en duk over, så er det jo ingen som ser det :) Praktisk er det i hvertfall!

Et fint service :)

Litt forskjellige skatter jeg fant.

Et nydeligl lite sølvskrin. Det låg masse gammle mynter i det, men jeg tenkte jeg kunne bruke det til å oppbevare alle ringene mine i!Et kult sølvfat som kan slås sammen.

Fin krystallbolle:

Et diiiigert vinglas. Haha, måtte jo bare ha det! Mormor brukte det kun som pynt da. Snudd på hodet med en rose inni. Men må jo være litt stilig å dra fram et sånn vinglas på vors ;) Ser det kanskje ikke så godt på bildet, men det er 30cm høyt, og over 30cm bredt!

 

Kommoden har jeg ikke bilde av. Om jeg skal ha den (må finne en plass å ha den først...) så må jeg uansett behandle den før jeg tar den inn i leiligheten! Fant også en del gamle rammer som jeg tenkte å male hvite :)

 

Janne

 

Ny sofa!

Endelig har vi fått den nye sofaen i hus:) Mangler fremdeles teppe, hjørnebord å et bilde til veggen, det kommer nok snart:)

Ha en fin helg alle sammen<3 Selv koser jeg meg med druer, pepzi max å masse stearinlys;) Og the voice på tv såklart!

Janne

Interiørnytt!

Har endelig skaffet meg norgesglass som jeg så lenge har hatt lyst på! Kjøpt noen på Åhlens, resten fikk jeg av mamma :) Har noen flere, men de får jeg finne på noe annet lurt til. Hadde ikke plass til flere her...

Har selvfølgelig brukt my precious dymo til å merke glassene! ;)

Storfornøyd!

 

Litt treg med oppdateringen av hverdagslige ting for tiden.. Det er rett og slett fordi vimsete meg alltid glemmer og ta bilder! Men i helgen som var feirte vi verdens beste Kristine, som fyllte 22 år 3. februar. Vi samlet jentegjengen og koste oss med ost, vin og kjeks. Og litt brownieskake ;) Vi koste oss med drikkelek og myyye prating hele kvelden. Sånn blir det når alle er spredd rundt i landet pga studier, blir mye preik når vi først samles.. Men det er sånn vi liker det ;) Var en vellykket feiring<3 Søndagen tilbrakte jeg hjemme hos mamma og pappa der vi spiste god middag og bare koste oss :) Håper alle hadde en like fin helg!

Denne helga skal jeg prøve å få tatt litt bilder! Skal nemlig ut med Bianco-jentene på lørdag, og ut på middag med coop-gjengen på søndag. Gleder meg!

 

Janne

Nye skåler

Sjekk ut hva jeg har kjøpt meg! Har smugkikket på disse lenge, og når jeg så de på Fem Høns da vi shoppet på jæren klarte jeg ikke å styre meg:

Jeg må innrømme at jeg liker å skeie ut litt i helgene, og da blir det som regel storfavoritten chips å dip. Mmmm <3

 

Janne

Litt oppdatering på leiligheten

Her er litt flere bilder av nye ting i leiligheten :) Gjenstår enda litt men...


Nytt speil fra Ikea, fatet er også fra Ikea. Skiltet er kjøpt på Frøken Fryd i Skjold, og lysholderen har jeg fått av mamma :) Steinene oppi er fra Ikea.

Bord og stoler fra Jysk.


Har fått på plass litt ting i vitrineskapet!


Ingen tvil om hvilke bøker som er mine...


Kjøpte meg et tre-etasjes sølvfat på Obs faktisk! Her skal jeg oppbevare ringer, øyredobber osv. Smykkehånden fikk jeg til jul i fjor :)


Var forresten på slektstreff på Jæren forrige helg! På lørdagen ble det litt shopping, og jeg kjøpte meg bl.a. denne fantastiske dymoen på Clas Ohlson!


Dymoen brukte jeg bl.a. på disse boksene! Det står farget og hvitt. Alle tre er kjøpt på kremmerhuset.

Det får bli sniktitten for denne gang! Kommer mer når vi har fått gjort litt av dette:

To do list:

  • Male lister og vinduskarmer hvite
  • Bytte ut kjøkkenlampen
  • Kjøpe nye gardiner
  • Kjøpe vedkurv (noen som vet om noen fine, rimelige?)

 

Janne

Litt oppusing

Jeg holder for tiden på med å flytte inn til typen min, og i den anledningen skal vi pusse litt opp i leiligheten!:) Blir ikke store greiene, men har kjøpt litt nye møbler, og har planer om å male alle lister og vinduskarmer hvite. Var på Ikea sist helg, her ser dere et par av tingene vi kjøpte:


Nytt vitrineskap i brunsvart.


Skjenk i samme farge. Den skal ikke stå her, men da jeg tok bilde hadde vi ikke fått ut den gamle skjenken ;) Denne fikk vi til nesten halv pris, da de var utsolgt for den og vi fikk utstillingsmodellen! (derav alt støvet på den..) Det er kun noen veldig små skrammer på den, ikke noe du legger merke til. Syntes jeg gjorde et kupp, da det ikke var noen andre skjenker jeg hadde lyst på :)

Fikk ikke tatt flere bilder, da kamera gikk tom for strøm. Ellers kjøpte vi en del kjøkkenutstyr, et stort speil som skal henge i stua (finner ikke speilet på ikea, så får vise det når vi har hengt det opp), ett tre-etasjes fat i glass, noen rammer og ellers litt småting.


Her er glassfatet.

Vi har også kjøpt oss nytt spisebord og stoler! Legger ut bildet når jeg får hentet kamera.

Blir litt dårlig med oppdatering for tiden, er litt stress når jeg bor litt hjemme og litt her. Som den vimsen jeg er, glemmer jeg alltid kameraet... Når jeg får flyttet inn og komt meg på plass blir det nok litt bedre!

 

Janne

hits