Sommer-inspo

Jeg elsker WeHeartIt! Anbefaler alle å lage seg en konto der :) Da kan du "hjerte" alle bildene du liker, og du samler de på den måten enkelt på profilen din. Veldig gøy, og ikke minst inspirerende å kikke på! Her inne finner du inspirasjon til alt... Outfits, tatoveringer, sayings og fotografier. Følg meg gjerne på weheartit, brukernavnet er Jannebl. Legger ikke ut så mange bilder selv, men her kan du se alle bildene jeg liker :)

Her er litt inspirasjonsbilder jeg liker når det kommer til sommeroutfits. Alle bilder er funnet på Weheartit.


 

Likte dere bildene?:)

 

Janne

Julegavetips!

Tenkte jeg kunne lage et innlegg med litt julegavetips!:) Selv er jeg nesten ferdig med alle julepresangene. Har bare den vanskligste igjen: samboeren... Det er så mye lettere å kjøpe presanger til jenter!

Så her kommer noen rimelige julegavetips, hovedsakelig ment for jenter :)

Jeg linker til alle julegavetipsene, bare trykk på bilde så kommer du til nettbutikken :)

   
88-palletten! Har selv hatt denne, og var storfornøyd. Den inneholder alt fra vanlige hverdagskygger til mer crazy fest/halloween skygger. Alle skyggene du trenger, samlet på en plass :) De finnes også mindre palletter. 200kr hos Nelly.com.Nydelig veggklokke fra Clas Ohlson, til bare149kr!


Sodastream. Gjør det kjedelige springvannet om til kullsyrevann! Du kan få kjøpt smakstilsettere, men det er like enkelt og blande med saft, eller f.eks Drink Sticks fra Iherb som jeg har skrevet om tidligere :) Den jeg har linket til er fra Jula, og er nå på tilbud til 300kr!


Kremmerhuset har fått nettbutikk! Over ser du noen av mine favoritter :) Jeg har nettopp klikket hjem den søte engelen som en julegave til meg selv;) Slike skåler med skrift er veldig populært nå, og fås på mange forskjellige butikker, med alle slags skrifter. Selv har jeg både en skål til "Sprøtt og godt" og "dipskåla", disse er fra Black Design.


Smykkestativer i alle former og størrelser er kjempepoulært, og noe de fleste jenter har bruk for! Denne modellen fant jeg på kremmhuset til bare 199kr.


Har du en lat venninne? Da er dette den rette presangen. En automatisk sausevisp! Hiv den oppi sausen/suppen så kan du gjøre på andre ting mens vispen gjør all jobben;) Kanskje et tips til mannen også, siden de bare kan gjøre en ting om gangen? ;) Funnet på Coolstuff.no til 295kr.


Denne supersøte neglelakk-tørkeren fikk jeg av en venninne i fjor! Totalt unyttig, men sååå søt!<3 Billig er den også, koster bare 59kr på Coolstuff.no.Inne på den siden finnes det også masse andre kule presanger, så sjekk ut den siden!

 

Andre gode tips er :

  • Personlige gavekort på f.eks massasje eller andre tjenester
  • En finne ramme med bilde av deg og personen du gir det til
  • Hjemmelagde kaker/snop etc
  • Flaxlodd

 

Kom gjerne med flere tips i kommentarfeltet om dere har noen! :)

 

Janne

 

The Dalai LamaLitt tirsdags-morroHaha :D

Her er en som faktisk er skremmende riktig...

Vi jenter kjenner oss vel litt igjen i denne?;)

 

Janne

Noen av mine favoritt-sitatBilder funnet på weheartit

 

Janne

Søndag


weheartit


Tattoo

Åh, som jeg gleder meg til høsten. Da har jeg nemlig planer om å ta min første tatovering! Har tenkt på det, og hatt lyst til det i flere år. Men det har alltid blitt utsatt pga at jeg ikke helt klarer å bestemme meg for hva jeg vil ha, i tillegg til at pengene aldri har strukket til. Til høsten får jeg meg forhåpentligvis jobb, og vil derfor kunne spare opp penger til det. Gleder meg!

Tatoveringen er ikke endelig bestemt enda, men her er litt inspo-bilder. Blir nok en krysning av disse. Har mest lyst å ha den på underarmen, slik som på bilde nr. 2!


Syns svaler er så vakre.

Etter å ha vist bildene til min søster fant hun ut at hun også hadde lyst på en lignende tatovering. Vi har derfor bestemt oss for å ta den sammen :)

 

Janne

Hugs


Weheartit


Gleder meg til helg nå ^^Fregner


Fregner. Noe av det fineste jeg vet.


Bilde er funnet på weheartit.com

hits