Omtale: Shikai, Color Reflect, Platinim Shampoo

 

 Trykk på bilde for å komme direkte til produktet.

Hva Iherb sier om produktet:

En lysreflekterende sjampo som får fram kalde toner i blondt, sølv og grått hår. Organisk, ikke testet på dyr og med kun naturlige ingredienser. Den er plantebasert, renser håret i dybden samtidig som den gir masse glans og fuktighet. Den skal også forlenge varigheten på farget hår.

Denne sjampoen har jeg nå brukt i litt over en uke, og føler jeg har fått testet den skikkelig. Dette er en sjampo du kan bruke daglig, og ikke en kur.

Jeg hadde ikke særlig store forventninger, da jeg rett før jeg kjøpte den leste en dårlig omtale av sjampoen på en blogg jeg leser. Det sto så mange positive ting på Iherb (kunder kan skrive omtale om produktet, trykk på linken for å se de) at jeg bestemte meg for å prøve den. Den koster jo tross alt under halvparten av de fleste andre lilla-sjampoer!

 • Førsteintrykket var at den ikke luktet særlig godt, men lukten satt heldigvis ikke igjen i håret.
 • Den var lett og bruke, og renset virkelig håret bra. Med vanlige butikksjampoer føler jeg må vaske håret 3 ganger før det føles rent, med denne følte jeg det ble rent etter første vask! 
 • Håret ble litt tørt, men ikke mer enn når jeg bruker Joico sin lillasjampo. Etter jeg tok balsam i føltes håret silkemykt igjen.
 • Jeg føler også at den holder gultonene borte, så jeg er veldig fornøyd med denne sjampoen! Kommer nok til å kjøpe denne igjen :)

Karakter: 5/6

 

Janne

Omtale: Sugar Free Drink Sticks

Da har jeg fått testet ut begge smakene! Acai Lemonade, og Tropical Punch.

Litt info fra Iherb om drink sticks'ene:

Uten sukker, søtet med naturlig stevia. Proppet med vitaminer og antioksidanter. Lite kalorier og karbohydrater. Kun naturlige ingredienser, ingen kunstig farge eller konserveringsmidler. Gluten fri. Økologisk stevia. Vegansk. Tropical punch inneholder fiber.

Innhold i en pakke med Acai Lemonade- 4g

 • Kalorier: 15
 • Karbohydrater: 3 (1 sukkerarter)
 • Fett: 0
 • Protein: 0

Innhold i en pakke med Tropical Punch - 5g

 • Kalorier: 10
 • karbohydrater: 4 (3 er kostfiber)
 • Fett: 0
 • Protein: 0

Trykk på navnene på de forskjellige smakene for å komme til siden, der står også innholdet :)

 

Jeg blandet en pakke med 0,5l vann. Jeg brukte en shaker for å blande pulveret ut i vannet. Begge posene hadde en veldig fin farge, rosa/lilla. Så førsteinntrykket var absolutt positivt ;)

Den første jeg smakte var Acai Lemonade. Jeg ble veldig positivt overrasket! Den smakte kjempegodt! Lignet litt på fun-saft. Den var søt, men ikke kvalmende søt. Jeg brukte bare vann med isbiter, men jeg kan se for meg at den smaker om mulig enda bedre med kullsyrevann. Tror jeg må ønske meg en sodastream til jul ;) Denne smaken kommer jeg absolutt til å kjøpe mer av!

Da jeg skulle smake Tropical Punch hadde jeg veldig høye forventninger. Disse ble desverre ikke helt innfridd. Denne var i overkant søt for min smak, og hadde nesten et lite hint av kokos. Jeg er ikke fan av kokos i drinker... Men jeg kan absolutt se for meg at mange liker denne.

Alt i alt syns jeg disse er supre erstatninger for både saft og brus (Fun Light inneholder aspartam, som er noe vi alle burde holde oss borte fra). Pulveret kan helt sikkert brukes til andre ting også, f.eks gele, is osv. Alle plasser du ville brukt saft egentlig ;)

Karakter: 6/6!

Husk:

 • Dersom du skal handle på Iherb, handle alltid for under 200kr (30-35 dollar), så slipper du toll og moms. Bestill heller flere små pakker enn en stor.
 • Du kan altså bestille varer for 200kr, det gjør ingenting om varer+fraktkostnad blir over 200kr.
 • Det er også lurt og holde vekten på under 1,4kg (4 pounds), for da kan du bruke den billigste frakt-metoden: international air mail.  (tar ca 2 uker)
 • Om du vil ha pakken snarest mulig kan du velge en dyrere fraktmetode, f.eks DHL. Da kan du ha over 1,2kg, du kan spore pakken, og den blir levert på døren.
 • Dersom det er første gangen du bestiller kan du bruke koden VED090, så får du 5 dollar i rabatt :)
 • Å handle fra Iherb er helt trygt! :) 

 

Janne

Pakke fra Iherb

Endelig er pakken min fra Iherb kommet!

Innholdet:


Now Foods Acai lemonade - Sugar free drink sticks. Disse to er gratisprøver, de finnes også i store pakninger. En slik pose passer til en 0,5l flaske med vann. Dette skal være et naturlig alternativ til brus/saft, og kan derfor gjerne brukes i farris o.l. Den har lite kalorier, mange vitaminer, kun naturlige ingredienser, og selvfølgelig ikke sukker! (søtet med Stevia) Finnes også i flere smaker.

Bob's Red Mill - Organic Coconut Flour : Kokosmel. Inneholder masse protein, fiber, er glutenfritt og økologisk. Inneholder lite karbohydrater. Dette kan en erstatte hvetemel med i søt bakst som f.eks muffins, søte pannekarer, vafler o.l. De har en liten kokosmak, men ikke mye. Melet er litt søtt, så den egner seg ikke til å bake f.eks brød og lignende.

Green % Black's Chocolate organic: Mørk sjokolade, 85% kakaoinnhold. Fair Trade sertifisert, økologisk, og forhåpentligvis god ;)


Shikai Color Reflect - Platinum Shampoo:   Lilla sjampo som er lysreflekterende, plantebasert, og veldig bra for  behandlet hår. Den skal tone ned de gylne tonene, og fremheve de kalde i blondt, grått å platinahår. Den skal også gi fuktighet og glans.


Garlic Gold, Organic Italian Herb Nuggets: Krydder laget av økologisk hvitløk, xtra virgin olivenolje og italienske krydder. Kan brukes på f.eks pizza, salat, poteter, pasta m.m.

 

I tillegg til disse produktene som jeg bestilte  fikk jeg også en liten prøve med:


En prøve på denne boksen med grønne superurter. De fleste har sikkert hørt om den populære supermaten, som har blitt veldig populær i det siste? Dette er altså en versjon av de mange ulike urteblandingene som finnes der ute. Denne versjonen inneholder urter og planter som (har kopiert fra Iherb, så de står på engelsk): Ashitaba, Japanese Matcha Green Tea, Wasabi, Field Grown Whole Grass Blend, Herb & Vegetable blend, Aqua marine Blend and Beet juice powder.

For å se listen over ingredienser, trykk på linken så står det lenger nede på siden!

Jeg har aldri prøvd sånn grønt pulver før, men har nå testet det ut! Et innlegg om min erfaring med supermat kommer senere ;)

 

Jeg har linket til alle produktene, bare trykk på navnet så havner du på Iherb-siden til produktet :) Jeg har ikke fått testet produktene enda, men når jeg har fått testet dem ut så vil jeg skrive en liten produkt-anmeldelse av alle!

Husk: dersom du handler for første gang på Iherb kan du bruke rabattkoden min og få 5 dollar i rabatt! Bruk denne koden: VED090. Koden kan bare brukes første gang du bestiller derfra.

 

Janne

hits