Yves Rocher

Har fått pakke i posten! For ca en uke siden bestilte jeg noen produkter fra Yves Rocher, og nå har jeg testet dem i noen dager  :)

Jeg bestilte en foundation-kost, fransk-manikyr remser, leppekost og en hurtigtørkende toppcoat. Med på kjøpet fikk jeg et rensevann og en øyekrem!


Rensevann som både skal fungere som rens, rensevann og make-up fjerner. Personlig hadde jeg aldri brukt denne uten en rens først. Jeg har renset med en rensemelk først, før jeg påfører denne med en bomullspad. Den skal ikke vaskes av. Til dette formålet fungerer den kjempebra! Den fjerner siste rest av sminke, og etterlater huden frisk og fin. Ikke tørker den ut huden heller. Så som rensevann kan jeg absolutt anbefale denne. Les mer om den her.


Denne foundation-børsten likte jeg kjempegodt. Jeg har lenge tenkt å kjøpe meg en, da det både er mye mer hygienisk og også etterhvert billigere enn svamper. Denne kan du enkelt spraye med desinfiseringsspray etter bruk, og vaske etter behov. Den er enkel å bruke, og trekker ikke til seg foundation slik en svamp gjør. Kan absolutt anbefales! Ikke var den dyr heller :)


Øyekremen jeg fikk med. Det er litt vanskelig for meg og teste denne skikkelig, da jeg ikke har særlig mye rynker eller har spesielt mørke ringer under øyene. Men det virker absolutt som en god øyekrem, som holder huden myk og frisk :)


Dette er ikke en vanlig topcoat som du smører over neglelakken, men en slags olje som du drypper over neglen etter at du har tatt neglelakk på. Oljen gjør at lakken tørker mye raskere. Dette er etter min mening et helt genialt produkt om du i likhet med meg er veldig utolmodig. Jeg ender alltid opp med å ødelegge neglelakken min fordi jeg ikke klarer å sitte i ro helt til den er tørket. Når jeg drypper denne over tørker den seriøst dobbelt så raskt! Her har jeg bare tatt to lag av Isa Dora sin "Second Nail" lakk (genial lakk!), og dryppet en dråpe på hver negl. Det ser sikkert ikke ut som jeg har noe lakk på neglene, men sannheten er at neglene mine for tiden ser helt forferdelige ut. De er helt flisete, både på tuppene og oppå selve neglen. Anbefaler derfor både Isa Dora sin "Second Nail", og denne "topcoaten" fra Yves Rocher :)Genial leppepenn. Som du ser på bildene over kan du ta ut den ene delen og snu den, så selve leppepennen blir beskyttet. Dette gjør at du enkelt kan ta den med deg i veska, uten at masse ekle ting fester seg til kosten ;) Den er også såpass liten av den får plass i yndlings-clutchen :)

Anbefaler denne nettbutikken på det sterkeste, kjempegode og ikke minst billige produkter der! Bloggeren Lene har et samarbeid med dem, så om du skriver YRLENE i rabattkode-feltet får du 20% rabatt på bestillingen din!:)

 

Janne

hits