Litt energi på en trøtt dag

Deilig med en energidrink når du våkner opp og er trøtt i trynet ;)

Tina skaffet meg disse geniale brusetablettene fra Herbalife. Fungerer litt som redbull i grunn, bare at de skal være litt sunnere! Inneholder guarana og koffein som gir energi. Inneholder i tillegg masse c- og b-vitaminer! Jeg var litt for avhengig av redbull før, så dette var en god nyhet for meg ;) Og for de som bryr seg om sånn: så inneholder den bare 9kcal. Den er faktisk
like billig som redbull også :) :)
Jeg har sitron-lime smak!


Janne

Nye Herbalife-produkter.

Har endelig bestilt meg flere Herbalife-produkter. Siden jeg har gått over til lavkarbo drikker jeg ikke shakene eller barene lengre (skeier ut å tar meg en sjokolade-shake av og til, men ikke så ofte), men resten av produktene er jeg fremdeles like glad i! Det er litt karbohydrater i noen av kosttilskuddene, men alle er fri fra sukker så det tar jeg ikke så tungt. Til sammen blir det bare rundt 1-2 g karbohydrater til dagen.

Her er innholdet i den siste pakken:Multivitamin:  Inneholder over 20 vitaminer og mineraler! Trykk på linken dersom du vil lese mer om produktet.

Aloe vera-juice med mangosmak:  Dette er et nytt produkt fra Herbalife, så dette var første gangen jeg prøvde det. Tidligere har de kun hatt ren aloe-vera juice. Gjett om jeg ble positivt overrasket! Smakte nesten akkurat likt fersken-snop, bare ikke fullt så søtt :) En ny favoritt! Aloe vera juicen er kjempebra for fordøyelsen, og jeg tar alltid en "shot" om morgenen, og før jeg skal spise. Den smører nemlig tarmene:p Kan også blandes ut i vann.

Herbalifeline:  Omega 3-tilskudd. Det er også tilsatt essensielle oljer fra timian, peppermynte og kløver for å redusere lukten og ettersmaken av fisk. Herbalife sin omega 3 er hentet fra kjøttet til dypvannsfisk, i motsetning til mange tilskudd som henter fettsyrene fra leveren til fisken.

Tang Kuei Plus: Lindrer muskelverk, og virker beroligende. Inneholder Angelika og kamille.

Herbalife fuktighetsmaske: Uten tvil min favorittmaske! Bruker denne ca en gang i uken. Det er deilig å ta den på en søndag, spesielt om jeg har vært ute dagen før. Alkohol tørker nemlig ut huden. Fuktighetsmasken passer til alle hudtyper, og er noe alle burde tatt en gang i uken! Det er bare og smøre på og vente i 10 min (eller lengre om du ønsker) og vaske den vekk.

 

Jeg har linket til en side der det står mer om produktene. Dette er på ingen måte reklame, jeg er selv Herbalife-distributør, men selger kun til noen venner slik at jeg selv har råd til produktene jeg liker. Siden du kommer til er min personlige Herbalife-side, der det står informasjon om både produkter og priser. Det står også at du kan handle via siden, men om du ønsker å kjøpe noe så ta heller kontakt med meg på mail, så kan jeg hjelpe deg å finne en distribtør i nærheten av der du bor :)

 

Janne

 Pakke i posten!

Da har jeg trosset det fæle vestlandsværet og gått ned til postkontoret og hentet pakken min. Min samboer Christina har endelig kommet hjem etter en uke i Ålesund, så vi tok turen ned sammen. Vi hadde begge bestilt pakke fra Herbalife!

Her er hva jeg bestilte til meg selv:Solkrem fra Herbalife. Dette er første gangen jeg kjøper denne, så gleder meg til å teste den ut! Prøvde den på huden nå, var virkelig en deilig konsistens! Føltes ikke fet og klissete som vanlige solkremer, i tillegg til at den lukter fantastisk. Lukter veldig frisk, og sitrus-aktig. Håper den beskytter den sensitive huden min i sommer... Blir som regel brent etter 10 minutter selv om jeg har smørt meg!Ansiktskrem. Har denne fra før, bare til normal-tørr hud fordi jeg har tørrere hud om vinteren. Nå som sommeren nærmer seg tenkte jeg å prøve denne varianten for normal-oljete hud, da hudtypen min er kombinert. Blir som regel litt blankere om sommeren. Synes det er genialt at den har solfaktor i seg!Denne teen har jeg virkelig blitt avhengig av. Den gir meg mer energi en redbull! Godt smaker den også :) Har bestilt den i bringebærsmak, som er min favoritt. Jeg drikker den ikke bare varm, men pleier å blande den i kaldt vann å ha i drikkeflasken. Genialt både på skole, jobb og trening når litt ekstra energi er greit å ha. Smaker bedre enn kjedlig vann også ;)

 

Janne

hits