Nye innkjøp!

Var i byn og shoppet litt idag! Her er noen av innkjøpene, + noen jeg har kjøpt de siste ukene ;) Har vært litt sløv med blogginga, så får samle det i dette innlegget.

Hvit skjorte fra Vero Moda, med blondedetaljer:

Ring fra Indiska:

Nydelig kjole fra Lindex, som skal brukes i svigermors 50års dag om noen helger :)


Hvit dressjakke fra Gina Tricot:


Sminke fra Fedora. Lager et eget innlegg om dette :)

Hårpynt fra H/M:
Og sist men ikke minst, ett nytt par sko fra Bianco ;)

De er helt utrolig gode å gå med! Og sååå søte til både sommerkjoler og shorts :)Det var alt for denne gangen :) Som nevnt over tenkte jeg å lage et eget innlegg til sminken jeg kjøpte! Kommer nok iløpet av dagen eller imorgen.

 

Janne

Beutyfuzz.com - ny nettside med produktomtaler!

Vil bare stikke innom for å anbefale et nytt nettstede, nemlig beutyfuzz.com. Det er en ny side der du kan lese om produktomtaler, anbefalinger, sminkevideoer og andre tips om både hud, hår, sminke og netthandel.

Bloggen er skrevet av flinke Malin som fra før av skriver bloggen "Malin ? Makeup & Hair", som i 2012 vant prisen ?Årets skjønnhetsblogg 2011″ i Vixen Blog Awards. Jeg har lenge fulgt hennes første blogg, og fått mangen nyttige tips om både sminke og sminkekoster (for å nevne noe). Hun deler sine egne meninger, selv om noen av produktene er sponset. Et stort pluss er også at hun har laget mange bra innlegg om hvordan du lettest handler fra utenlandske nettsider. 

Den nye bloggen skal i tillegg til alt dette også ha mangen konkurranser, og det er vel noe vi alle kan like? Trykk på bilde under så kan du også være med i den spennende konkurransen :)

 

Her kan du lese litt om hva Malin har skrevet om seg selv og den nye bloggen:

Hei! Jeg heter Malin (24) og er født og oppvokst på Stord, en liten by nær Haugesund. Her bor jeg fortsatt sammen med min forlovede, Espen, i en selveierbolig ved sjøen. Jeg trives veldig godt her og har ikke tenkt å flytte fra øya med det første.

Jeg har over gjennomsnittet stor interesse for hår, sminke og skjønnhet, og har derfor satt meg godt inn i desse fagene. Jeg er ikke utdannet Makeup Artist ettersom dette er mer en hobby og jobb på si. Men jeg har lært mye innen desse fagene og vil med denne nettsiden dele dette med dere.

 

Hva kan vi lese om på BeautyFuzz ?

Her hos Beautyfuzz.com kan du lese produktomtaler, -anbefalinger, artikler, se sminkevidoer og delta i mangen spennende konkurranser. Jeg tar også i mot ønsker fra leserene mine, enten om det er produktomtaler eller spesielle sminkelooks de ønsker jeg skal skrive om.

 

Her er et eksempel på sminke hun har lagt:


Kjempeflink!

Anbefaler alle å ta en titt innom :) Lett å søke i sidemenyen dersom det er spesielle tips du er ute etter.

Janne

 

Jeffrey Campbell

Meld deg på denne konkurransen og du kan vinne et par Jeffrey campbells! :)

Vinn goodie-bag fra Moroccan oil!

Vinn en goodiebag til en verdi av 697kr!:D Hele 40 bloggere vinner hver sin goodiebag, så om du skriver blogg, hiv deg på!

cutrinsample

Jeg har hørt masse bra om disse oljene, og har selv prøvd den en gang jeg var hos frisøren. Lukter utrolig godt! Håret ble kjempemykt, og luktet veldig godt. Kunne godt tenke meg å få prøvd de over en litt lengre periode :)

Lykke til folkens;)

 

Janne

Nytt design!

Jeg har virkelig ikke peiling på bloggdesign, så jeg har fått tak i et gratisdesign! Ganske greit egentlig. Skal nok fikse litt mer på det, men det vil komme etterhvert.

Håper dere liker designet, som forresten er laget av denne bloggeren: Mizzless.blogg.noJanne

hits